Ponior Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Wrażenie spada jak się słyszy cene takiego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 w trybie auto jakoś mnie nie zachwycił s-tronic - po przełączeniu jednak na zmianęza pomocą manetek - silnik bardzo przyjemnie pracuje, podobają mi się strzały z wydechu i to jak jest cicho w środku program jednak wskazany kolejna sprawa na duży plus - ustawienie zawieszenia oraz układu kierowniczego w zależności od trybu jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 A program się robi tylko w sterowniku silnika, czy trzeba sterowanie skrzyni też zmieniać Automaty zawsze sprawiały większy problem przy sofcie niż manuale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 w skrzyni można też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 w skrzyni można też Myślisz, że ktoś to ogarnia w PL A wydech ładnie gra, słyszałem na własne uszy Zazdraszczam takiej jazdy próbnej gdzie tak dają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 jestem chory na te fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 w skrzyni można też Myślisz, że ktoś to ogarnia w PL A wydech ładnie gra, słyszałem na własne uszy Zazdraszczam takiej jazdy próbnej gdzie tak dają ? obiło mi się o uszy, że compsport ogarnia. a auto znajomego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 jak coś to upgrade skrzyni mogę załatwić w wawie w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ile chcesz za te 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ile chcesz za te 17 za 3k oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 f*ck cena taka jak za Twoje A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 nie - oddam za darmo oryginalne felgi i opony, które jako nowe kosztowały 4k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 nie znam osoby, która by po przejechaniu się autem z DSG/S-tronic nie chciała kolejnego auta z tą skrzynią ja też do tych osób należę jezdzilem 2.0 TFSI z S tronic a jednak kupilem z manualem .W niektorych momentach to dalej "glupi" automat ale faks szybkosc tej skrzyni poraza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 bajk DTM wygląda super... ale wywal te amerykańskie odblaski..... bo wygląda jka DTm USA z robionym przodem po wypadku i zderzakiem od Slina zamiast ori DTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 niestety nie da sięwywalić- co najwyżej można je zamalować, ale wolę już zostawić tak jak jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 W razie czego jest bardziej widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jednak nie będzie 034 motorsport zamówiłem sterna oraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 to jednak nie sprzedajesz tylko dalej rzezbusz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 na to wychodzi szkoda mi sprzedawać tanio auto - dam radę chyba jeszcze trochę nim pojeździć, zresztą po założeniu zderzaka bardzo mi się znowu podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 tak jast zawsze z nowymi modami , jak tak siekniesz cos raz w miesiacu to moze i z dwa lata nim pojezdzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi