boberek Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 brakuje mu jakiegoś KW i dobrego koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 gwint + hamulce w planach na wiosne koło zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 w porównaniu s poprzednią A4 ta prezentuje się dużo bardziej bajk gdzie oklejałeś chromy? czy sam to robiłeś (sorry jeżeli gdzieś w wątku była odpowiedź)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 w anmar4x4.pl - chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło, więc nie polecam, chociaż samo oklejenie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło o żesz współczuje, bym się lekko wqrwił dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 w anmar4x4.pl - chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło, więc nie polecam, chociaż samo oklejenie ok. a ile cię skasowali jeżeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 nie pamiętam, ale dosyćdużo - coś pomiędzy 400 a 500 chyba pisałem wczesniej w temacie - zresztą najlepiej zadzwoń i się dowiedz, tylko zrób zdjęcie licznika z przebiegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 nie pamiętam, ale dosyć dużo - coś pomiędzy 400 a 500 chyba pisałem wczesniej w temacie - zresztą najlepiej zadzwoń i się dowiedz, tylko zrób zdjęcie licznika z przebiegiem co Ty ja jak oddaję auto mam minimum w baku a poza moje ścierwo nie nadaje się do upalania- ślimak straszny :> a demontowali je do oklejania? myślałem że masz chrom mażnięty a tu taki myk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 w sumie nie wiem, ale raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiOOOOl Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Zaczne od gratulacji pieknego auta i kolejnych slusznych modow :> Zagladam tutaj od niedawna ale musze to koniecznie zmienic bo na tym forum dzieje sie bardzo duzo Stylistyka DTM jest oryginalna bo takich aut z budzie b7 jest jak Ferrai:D S line (szczegolnie ten niepelny) widuje sie dosc czesto (co innego w b6). Mysle ze warto kolego zmienic caly kompletny zewnetrzny design na DTM. Zaczales od tylu wiec jak doskonale wiesz wystaczy dorzucic progi (listwy s line mozna zostawic jak to zrobil kolega mistic) no i zderzak rowniez z wersji USA (taki wlasnei jest latwiej znalesc wsrod czesci uzywanych). Co do halogenow to widzialem auta na Audizine z wstawionymi halogenami wygladajacymi jak w RS4 B5. Nie mam pojecia jak wyrezali kratki No chyba ze podeszyly te wlasnie z RS4 Na koniec mam pytanie odnosnie carbonowej lotki ktora jest zaj... i ktora chetnie dorzucilbym do siebie. Moje auto jest w niepelnym s line ale znajduje sie przetloczenie klapy. Wymieniales klape pod ten mod? Chyba ze czegos nie zauwazylem... Gratuluje dotychczasowych modow i zachecam do kolejnych chodz najpierw powinienem mobilizowac siebie ale jak wiadomo latwiej innych zachecac. Pozdrawiam:)[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 01:58_________________________________________________P.s. Zapomnialem dodac ze w Twoim kolorze rowniez nie widuje sie a4 b7 a takze b6, nie mowiac juz o b8. Takze juz auto ma duzo wspolnego z Ferrari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 póki co nie robięprzodu ani progów - sąważniejsze rzeczy, które mnie męczą (hamulce, zawias, za mało alcantary w środku ) dzięki za miłe słowa co do lotki to lotka DTM pasuje do klapy s-line - nie pasuje za to do zwykłej (będzie odstawać na środku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 a jakie heble założyć chcesz? 345/300? być może będe miał do sprzedania komplet po wizycie u Devastation`a - nie używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiOOOOl Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 No tak sa sprawy wazne i wazniejsze:) Patrzac na wersje DTM sadzilem ze lotka idzie na zwykla klape wiec juz wiem co bede sie staral dorzucic u siebie. Tez chetnie bym wszedl w taka stylizacje. Mam czarne auto ale jak wiadomo ta wersja najczesciej wystepuje w niebieskim i szarym kolorze. O gustach sie nie dyskutuje ale do Twojego zderzaka dodalbym dyfuzor od wersji S4 DTM czyli na 4 kominy. Wyglada to za***iście i juz choruje na taki mod. Szkoda ze trzeba od razu wywalac caly zderzak bo juz bym instalowal do siebie Od s4 ten dyfuzor jest jak dla mnie zbyt lagodny:) A ten ze zdjec ponizej pachnie wedlug mnie M-pakietem Dolaczam sie do pytania kolegi Mgtm jakie cheble chcesz zamontowac? Jakie sa montowane standardowo z twoim silnikiem? Jesli znajdziesz w dobrej cenie zarzucaj cos z porsche. Chyba ze szukacz czegos plug&play:) Dtm nawet przy R8 wyglada ladnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 hamulce zapewne 350 na zaciskach 6 tłoczkowych brembo co do pytania o to jakie są seryjne - są 321. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 350 nie ma dla A4, 345 tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 ;( wydech dzisiaj w końcu ogarnąłem - nie wystaje tyle i równo siedzi zostało jeszcze malowanie, ale to w wolnej chwili.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 A co z błędem spalonych żarówek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 lampy ciągle w rozsypce będę się tym zajmował jak odstawię auto na jakieś dłuższe roboty - trzeba wyjąć lampy, rozkleić, poprawić malowanie, wymienić jeden klosz i zmienićgniazdo postojówki.. wczoraj ocliłem poduszki i short shifter, na dniach więc będą w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Bajk jak i czym oklejales chromy wokol drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 w anmar4x4.pl - chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło, więc nie polecam, chociaż samo oklejenie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi