boberek Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 brakuje mu jakiegoś KW i dobrego koła
bajk Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 gwint + hamulce w planach na wiosne koło zostaje
KENOiX Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 w porównaniu s poprzednią A4 ta prezentuje się dużo bardziej bajk gdzie oklejałeś chromy? czy sam to robiłeś (sorry jeżeli gdzieś w wątku była odpowiedź)?
bajk Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 w anmar4x4.pl - chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło, więc nie polecam, chociaż samo oklejenie ok.
KENOiX Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło o żesz współczuje, bym się lekko wqrwił dzięki za info
MARCIN607 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 w anmar4x4.pl - chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło, więc nie polecam, chociaż samo oklejenie ok. a ile cię skasowali jeżeli?
bajk Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 nie pamiętam, ale dosyćdużo - coś pomiędzy 400 a 500 chyba pisałem wczesniej w temacie - zresztą najlepiej zadzwoń i się dowiedz, tylko zrób zdjęcie licznika z przebiegiem
MARCIN607 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 nie pamiętam, ale dosyć dużo - coś pomiędzy 400 a 500 chyba pisałem wczesniej w temacie - zresztą najlepiej zadzwoń i się dowiedz, tylko zrób zdjęcie licznika z przebiegiem co Ty ja jak oddaję auto mam minimum w baku a poza moje ścierwo nie nadaje się do upalania- ślimak straszny :> a demontowali je do oklejania? myślałem że masz chrom mażnięty a tu taki myk
bajk Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 w sumie nie wiem, ale raczej nie
AudiOOOOl Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Zaczne od gratulacji pieknego auta i kolejnych slusznych modow :> Zagladam tutaj od niedawna ale musze to koniecznie zmienic bo na tym forum dzieje sie bardzo duzo Stylistyka DTM jest oryginalna bo takich aut z budzie b7 jest jak Ferrai:D S line (szczegolnie ten niepelny) widuje sie dosc czesto (co innego w b6). Mysle ze warto kolego zmienic caly kompletny zewnetrzny design na DTM. Zaczales od tylu wiec jak doskonale wiesz wystaczy dorzucic progi (listwy s line mozna zostawic jak to zrobil kolega mistic) no i zderzak rowniez z wersji USA (taki wlasnei jest latwiej znalesc wsrod czesci uzywanych). Co do halogenow to widzialem auta na Audizine z wstawionymi halogenami wygladajacymi jak w RS4 B5. Nie mam pojecia jak wyrezali kratki No chyba ze podeszyly te wlasnie z RS4 Na koniec mam pytanie odnosnie carbonowej lotki ktora jest zaj... i ktora chetnie dorzucilbym do siebie. Moje auto jest w niepelnym s line ale znajduje sie przetloczenie klapy. Wymieniales klape pod ten mod? Chyba ze czegos nie zauwazylem... Gratuluje dotychczasowych modow i zachecam do kolejnych chodz najpierw powinienem mobilizowac siebie ale jak wiadomo latwiej innych zachecac. Pozdrawiam:)[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 01:58_________________________________________________P.s. Zapomnialem dodac ze w Twoim kolorze rowniez nie widuje sie a4 b7 a takze b6, nie mowiac juz o b8. Takze juz auto ma duzo wspolnego z Ferrari
bajk Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 póki co nie robięprzodu ani progów - sąważniejsze rzeczy, które mnie męczą (hamulce, zawias, za mało alcantary w środku ) dzięki za miłe słowa co do lotki to lotka DTM pasuje do klapy s-line - nie pasuje za to do zwykłej (będzie odstawać na środku).
mgtan Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 a jakie heble założyć chcesz? 345/300? być może będe miał do sprzedania komplet po wizycie u Devastation`a - nie używany.
AudiOOOOl Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 No tak sa sprawy wazne i wazniejsze:) Patrzac na wersje DTM sadzilem ze lotka idzie na zwykla klape wiec juz wiem co bede sie staral dorzucic u siebie. Tez chetnie bym wszedl w taka stylizacje. Mam czarne auto ale jak wiadomo ta wersja najczesciej wystepuje w niebieskim i szarym kolorze. O gustach sie nie dyskutuje ale do Twojego zderzaka dodalbym dyfuzor od wersji S4 DTM czyli na 4 kominy. Wyglada to za***iście i juz choruje na taki mod. Szkoda ze trzeba od razu wywalac caly zderzak bo juz bym instalowal do siebie Od s4 ten dyfuzor jest jak dla mnie zbyt lagodny:) A ten ze zdjec ponizej pachnie wedlug mnie M-pakietem Dolaczam sie do pytania kolegi Mgtm jakie cheble chcesz zamontowac? Jakie sa montowane standardowo z twoim silnikiem? Jesli znajdziesz w dobrej cenie zarzucaj cos z porsche. Chyba ze szukacz czegos plug&play:) Dtm nawet przy R8 wyglada ladnie :gwizdanie:
bajk Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 hamulce zapewne 350 na zaciskach 6 tłoczkowych brembo co do pytania o to jakie są seryjne - są 321.
bajk Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 ;( wydech dzisiaj w końcu ogarnąłem - nie wystaje tyle i równo siedzi zostało jeszcze malowanie, ale to w wolnej chwili..
Ponior Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 A co z błędem spalonych żarówek,
bajk Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 lampy ciągle w rozsypce będę się tym zajmował jak odstawię auto na jakieś dłuższe roboty - trzeba wyjąć lampy, rozkleić, poprawić malowanie, wymienić jeden klosz i zmienićgniazdo postojówki.. wczoraj ocliłem poduszki i short shifter, na dniach więc będą w domu
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Bajk jak i czym oklejales chromy wokol drzwi?
MARCIN607 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 w anmar4x4.pl - chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło, więc nie polecam, chociaż samo oklejenie ok.
Rekomendowane odpowiedzi