Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może być:) ja zawsze chętnie :) wiesz jak jest. i Grzanek też przyjedzie. w pekaes sie go wsadzi i przyjedzie,. :good: opijemy mordy...

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tadzik wątpisz we mnie? :cool1:

Opublikowano

czyli jak Adamie powiadasz abym i ja wypierdzielil to immo.... myslisz ze to bedzie dobre rozwiazanie?? :mysli: taka podpowiedz juz slyszalem od jednego kolegi.... hmmmm :mysli:

masz to samo co ja, w zimę było wszystko ok. a jak się zrobiło ciepło to imo mi nie załączało dopiero gdzieś za 5 razem czasem było spoko za pierwszym. gasła lampka i za chwile migała i już nie odpalił. zapalał i gasł za sekunde.

Opublikowano

może być:) ja zawsze chętnie :) wiesz jak jest. i Grzanek też przyjedzie. w pekaes sie go wsadzi i przyjedzie,. :good: opijemy mordy...

te mody to by trzeba skończyć wreszcie bo nie bardzo to jedzie.. ale opijemy napewno

Tadzik wątpisz we mnie? :cool1:

Nie watpie tylko sam widzisz jak to działa :) na poczatku las rąk a na spocie las stoi rąk nima..

Opublikowano

no gdyby nie Avant :) i nie ta cena :gwizdanie: :facepalm:

Opublikowano

no ten pierwszy może być. ten drugi to widać że nogami przekładany... zobacz jak schowek pasozyta zamontowany

:thumbdown::polew::facepalm:

Opublikowano

ale jaka promocja- jeszcze ze dwa miechy temu był po 70k :polew:

Opublikowano

no słuchaj. za miesiąc się będzie opłacało :) gdy by nie zamki w drzwiach :polew:[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 09:34_________________________________________________Ło matko ESP nie po tej stronie :):polew:[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 09:35_________________________________________________kurde przeciez ja tez tak miaęłm przez Tydzień a się wyśmiewam :):wallbash:

Opublikowano

no racja :polew: :polew: przekładka tylko jakbym miał skilsy żeby samemu to zrobić :hi:

Opublikowano

wczoraj w jędrzejowie mijał mnie RS4 B7 taki podobny kolor do mojej Blue. :slina: :slina: :slina: [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 09:56_________________________________________________i co to marcin "skilny" tak napisałeś wyżej

Opublikowano

skilsy- tylko jak się nie patrzy co się pisze to głupoty wychodzą. ja tam za czerwona eSka B7 częto po kielcach ganiam ale co kierowca mnie zauważy to szybko kończy zabawę :kox:

Opublikowano

to jak mnie kiedyś na Gierkówce pogoniła RS 6 . ja goniłem zadowolony ze 150 a on mnie łyknął miał ze 200- 220 . tylko 2 dudy wielkości wiarda zobaczyłem :)

Opublikowano

to jak mnie kiedyś na Gierkówce pogoniła RS 6 . ja goniłem zadowolony ze 150 a on mnie łyknął miał ze 200- 220 . tylko 2 dudy wielkości wiarda zobaczyłem :)

a no. a w rs6 C5 jest 4,2?
Opublikowano

o właśnie o to Bi mi chodziło

Opublikowano

Ale wygląd RS4 ma fajniejszy. :good:

Opublikowano

ale i cenowo chyba bije C5 na głowe

Opublikowano

No bo c5 to już staroć.