Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aut pali od pierwszego :kox: DZIĘKI GRZANEK!!! jeździ też fajnie,

swoją drogą to nie widzę różnicy po wymianie rury, pewnie przepływkę trzeba przeczyścić :wink4:. Jedno mnie tylko boli. Dziś zmieniałem koła na zimowe i zauważyłem mokry amorek z tyłu po stronie pasażera (pozostałe były suche). Jakiś pomysł z tym amorkiem?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmmm... Wymiana ? :decayed::naughty:

Opublikowano

wiem że wymiana mnie czeka ale w sumie opony na tyle mam na ostatni sezon... no to niech je tnie.

jedna tylko spraw mnie nurtuje, a mianowicie co trzeba wymienić razem z amortyzatorami z tyłu, co ze sprężynami i wszystkimi gumami co są u góry. Czy coś się nadaje powtórnie?

I co mi grozi jeśli będę jeździł z takim amorkiem który jest nieszczelny. Od tej pory nie jeżdżę więcej jak 100km/h- do wymiany oczywiście :evil:

Opublikowano
  • Autor

Grozi CI tylko to że: wytłuką Ci się gumy trzymające belkę, no i autem będzie sie gorzej jeździć. Wymienić trzeba amor osłonę i odboje .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA UWAGA

Mamy na terenie swojego województwa prawdziwego speca elektrycznego od naszych i nie naszych bryk. Mowa o Grzanku który jest klubowiczem i założycielem tego tematu. Ustawił mi pompę wtryskową po zmianie rozrządu gdy jedyny od tego fachowiec w Kielcach totalnie mnie olał. Potem wymienił mi licznik na dizlowy kończąc przygodę mojej niuni z licznikiem benzynowym. Naprawia popsute manetki, kierownice, klimatroniki, rozwiązuje problemy elektryczne, robi pełną diagnostykę i żeczy które widziałem i ich nie rozumiem...

Ostatnio u niego byłem to naprawił mi lampy a potem z nudów rozkręcił swój licznik i tak w nim nagrzebał ze zaczął prawie gadać ludzkim głosem. (włożył w licznik nawigację!!! (kosmos dla mnie bo ja jeżdżę na Garminie w nokii6120))

Tak się zastanawiam czego on nie naprawia :mysli:

Naprawdę powiadam wam kieleccy A4-kowcy. Dajcie sobie spokój z fachowcami którzy nosa zadzierają i sami nie wiedzą ile mają brać naprawę naszych niuń.

Ile razy byłem u Grzanka to tyle razy wyjeżdżałem z bananem na twarzy. Polecam tego fachowca

Opublikowano

Ja i moi znajomi juz sie o tym przekonali :) Ale to nie tylko spec elektryczny ale to jest złota rączka jezeli chodzi o A4 i nie tylko :good: Także jak wam cos jedyne rozwiazanie to grzanek on naprawde potrafi wszystko i chwała mu za to :notworthy:

Opublikowano
  • Autor
:notworthy: uczę się powoli a a4 to takie hobby sami wiecie jak to jest jak coś nowego pojawia się w niuńce pzdr :good:
Opublikowano

Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy :good:

BLUZY

POLARY

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki poszukuje radia concert CD II jeśli ktoś ma dawać oferty.

Opublikowano

Mam tylko chorusa kaseciaka z mojej furki, właśnie po wymianie na concerta

Opublikowano
  • Autor

Chorusa ma 2 sztuki szukam concerta

Opublikowano

taki mam 8E0 035 186 D - concert

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Powiedz mi jeszcze jakie pieniążki za niego??[br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 23:41_________________________________________________Witam jakaś straszna cisza moze jakiś spocik przed świąteczny :good:

Opublikowano

pisze sie na to :>

Opublikowano
  • Autor

kto jeszcze??

Opublikowano

no pisac ludziska !!! bo niegdy sie nie zbierzemy zeby cos wykombunowac :kwasny:

Opublikowano

jak w sobotę/niedzielę to ia ja w końcu się pojawię :>

Opublikowano
  • Autor

no tak wstepnie sobota ok 17 kto jeszcze???

Opublikowano

spox jesli bedzie umowione miejsce i czas to postaram sie zawitac.

Pozdro dla wszystki scyzorów z audikami