Nosb Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Moja w stanie przejsciowym : niedlugo sie na jakims zjawie pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ale cisza nastała chyba fury pozamarzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry2503 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Nic podobnego, gada z pierwszego kręcenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Moja o dziwo tez Z tym ze sika troche z filtra paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mój chrupek też nie ma problemu nawet przy największych mrozach :> Zresztą sam widziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Nosb patrzyłem na te twoje logi i za bardzo nic z nich nie widać jedynie co to słabo coś zmienia się napięcie na sondzie lambda obczajałeś jak to wszystko wygląda i jak grzałka?? AA i coś jak by przepływa słabiej mierzyła przy wyższych obrotach lub gdzieś słabo turbo ssie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Z tą lambdą to mozliwe :/ Jutro ją sprawdze i zarzuce drugą i porównam... Z przepływką to sam juz nie wiem : turbo ciagnie jak powinno i nie iem czy przepływka fałszuje czy jak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Jacyś chętni na spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beni226 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Z miłą chęcia tylko kiedy?moze wreszcie uda mi sie przyjechac. Moze bedzie ktos kto zna sie na daignostyce benzyniaków bo troszke kuleje z tym. pozdrawiam i czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Piątek przyszły tydzień pisać kto był by chętny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 o której?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 17-18?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja bym się pisał na 17,może być nawet wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 18 stanowczo za puzno 16 dalbym rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 16 30??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Moze byc Grzanek jutro do ciebie przyjezdzam z ta pompa tylko bedzie mi zalezalo na czasie wic o ktorej wstajesz , najlepiej jak naj wczesniej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 mi pasuje. moze sie w koncu pojawie po dlugiej nieobecnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 oooo to ty jeszcze zyjesz gdzie ty sie tyle ukrywales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Czyli pare osob sie zadeklarowalo ze beda wiec do piatku 16.30 tylko gdzie WTC czy ?????? TESCCO ??? Gdzie wam pasuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi