Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a spocimy się dzisiaj czy jednak nie?[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 11:53_________________________________________________

przyjechalbym ale wdg wszytikch znakow na niebie i ziemi nie bede mial silnika hehe

to moim pojedziemy :decayed:

mARCIN607 chciałeś sie przejechać 1.8T na 19" ja przewioze Cie 1.8T na 15" :polew:

plan był na 19 i Q :wallbash: :wallbash: poczekam na to 2,7 i wtedy wpakuje się na jazdę :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 325 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koledzy jak jest u nas z tymi przewodami, tzn. jak sie je rozkreca?

Opublikowano

Ktorymi ? :tongue4:

Opublikowano

przewody zaplonowe i nie pokazuj mi jezyka bo Ci moze ktos nasikac :polew:

Opublikowano

dowciapnis :P Michal a ty juz nie masz diesla ? :)

Opublikowano

diesla tylko musze wymienic swiece i nie wiem jak odkrecic te cholerne przewody[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 16:47_________________________________________________koledzy da sie cos zrobic z taka lampa http://www.postimage.org/image.php?v=Ts20xddJ[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 16:53_________________________________________________http://www.postimage.org/image.php?v=Ts20yGw0

http://www.postimage.org/image.php?v=Ts20DAOJ

ta lewa[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 16:56_________________________________________________koledzy i co z tymi przewodami jak je odkrecic i pomorze ktos z tymi lampami?

[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 09:00_________________________________________________koledzy przepraszam z przewodami moja wina nie mam odkrecanych.

Opublikowano

a co ci sie stało z ta lewa?? jak chcesz takie zakładac to moge Ci moje opchnąc to se zrobisz z czterech dwie hehe:) jabęde wymieniał u siebie tylko czekam na nowe od Grzanka.. lewa mam rozklejoną takze będzies zmiał łatwo siedostac do środka :P

Opublikowano

nie dzieki z tamtych tez zrezygnowalem bo z czarnym srodkiem i beda bardziej pasowac

Opublikowano

siema kiedy macie jakieś spoty chłopaki :mysli:

Opublikowano

Grzanek gdzie mi zrobia tanio alternator a dobrze w kielcach?bo mi łorzysko padło to jak mi juz wyjmą to zeby zrobili juz caly[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 06:35_________________________________________________koledzy a co to nikt juz nie siedzi na forum?

Opublikowano

gdzies na slaskiej albo na legnickiej robia na 1 maja kolo mostu tez

Opublikowano

ale gdzie dobrze i w miare dobrych pieniadzach[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:05_________________________________________________a tak apropo kiedy jakis spocik na zakonczenie tego sezonu?[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:14_________________________________________________taki wiekszy zeby nas wiecej bylo

Opublikowano

ale gdzie dobrze i w miare dobrych pieniadzach[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:05_________________________________________________a tak apropo kiedy jakis spocik na zakonczenie tego sezonu?[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:14_________________________________________________taki wiekszy zeby nas wiecej bylo

Chyba najpredzej w ostrowcu bo chyba tam sa teraz swietokrzyskie spoty :polew:

Opublikowano

Arek a co Ty w domu robisz o tej porze?

nie na spocie? :gwizdanie:

Opublikowano

no chyba dobrze powiedziales[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:47_________________________________________________kielce tez umieja sie sprezyc i zjechac na spota

Opublikowano

Z Tym spotem to ostatnio idzie jak krew z nosa... jak tak to wszyscy będa a jak co do czego to pustki takie że aż echo idzie...

No ale może wkońcu odezwie sie duch klubowicza wkazdym i ruszycie państwo swoje " cztery koła " na spota hehe :P

To może bede pisął dużymi literami żeby w oczy kuło..

Ogólnowojewódzki Zlot Jesienny

Kielce Parking WTC

15 Listopada 2009

Godzina 15.00

Obecność OBOWIAZKOWA

No to teraz rezerwować miejscówki..

Opublikowano

Arek a co Ty w domu robisz o tej porze?

nie na spocie? :gwizdanie:

Nie dawno wrocilem z pracy i sie nie wyrobilem, bede za tydzien :kox:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: będe-mało brakowało i bym nie zauważył :laghing2: :laghing2:

może zrobimy listę obecności :rtfm: :rtfm:

Z Tym spotem to ostatnio idzie jak krew z nosa... jak tak to wszyscy będa a jak co do czego to pustki takie że aż echo idzie...

No ale może wkońcu odezwie sie duch klubowicza wkazdym i ruszycie państwo swoje " cztery koła " na spota hehe :P

To może bede pisął dużymi literami żeby w oczy kuło..

Ogólnowojewódzki Zlot Jesienny

Kielce Parking WTC

15 Listopada 2009

Godzina 15.00

Obecność OBOWIAZKOWA

No to teraz rezerwować miejscówki..

Opublikowano

Dopiero za 3 tygodnie ;(

W niedziele po kościele :cool1:

Piszę się :)

Opublikowano

No właśnie coś cińko z tymi spotami w kleicach:D (musiałem do ostrowca zasoować:D:D, ale nie żałuję)

może zrobimy listę obecności rtfm rtfm

1. suhy