Stolkien Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 polikierka policja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Co tu tak cicho ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Bo poobrażani ale Grupa działa cały czas spoty są itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Trzeba by zorganizować jakis spocik bo w piatki to nikt nie przyjeżdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Bo poobrażani ale Grupa działa cały czas spoty są itd.... hehe dobrze powiedziane nie obrażani tylko odeszła ochota na spoty jak mają byc podwójne czy potrójne:) pozatym ostatnio czasu brak na pisanie nawet. P.S. Kupiłem OOOO druga ale narazie stoi i czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 ja jak skończę swój złom to przyjadę się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Trzeba by zorganizować jakis spocik bo w piatki to nikt nie przyjeżdza To nie znaczy ze się nie widujemy Tadzik co nabyłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Trzeba by zorganizować jakis spocik bo w piatki to nikt nie przyjeżdza To nie znaczy ze się nie widujemy Tadzik co nabyłeś?? Jaki silnik, kolor, wyposażenie i cała reszta. Najlepiej jakieś zdjęcia czy cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Michał a Ty czemu Audi w profilu nie masz? Zmiana była? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Na japończyka, Karaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Trzeba by zorganizować jakis spocik bo w piatki to nikt nie przyjeżdza To nie znaczy ze się nie widujemy Tadzik co nabyłeś?? A taki gratowóz sie trafił narazie stoi i czeka na wiosnę chyba co do wyposażenia to nie będe sie rozpisywał.. w skrócie : ma wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 no tadek nie glupi zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Silnik pewnie 2.5Tdi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Silnik pewnie 2.5Tdi... zgadłeś Karolu. ale nie martwie sie tym bo to na graty idzie wiec nie przeszkadza mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 nie zgadlem. tylko po lifcie malo kiedy byly inne silniki z multi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Michał a Ty czemu Audi w profilu nie masz? Zmiana była? Audi jest w dalszym ciągu pod strzechą, nie chciałem jej sprzedawać więc poratowała mnie mama kupując ją ode mnie... dobra z niej kobieta, musiała zrezygnować z tego co wcześniej chciała. Dzięki temu mam możliwość dziergania nią dla przyjemności w weekendy a na codzień jeździć bardziej pakowną i wielozadaniową gablotą. Nie wiem czy pamiętacie ale szukałem Multivana T4 FL bo to i do pracy i na wakacje. Oszukałem się dłuuugiii czas i nic.... W końcu pojawiła się ,,promocyjna" i bardzo rokująca oferta zakupu trochę innego wozu. No i łyknąłem Tak oto stałem się posiadaczem Suzuki XL7 z przebiegiem 50 tys km oraz udokumentowaną historią. Jest diesel, rama, reduktor, max wyposażenie (szpetne pseudo-drewno to jakaś tragedia) i odziwo twarde lecz nieskrzypiące plastiki. Czas pokaże czy to był dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Paskudne Bezawaryjności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Paskudne Bezawaryjności Panie kolego.... chwila chwila To nie ten syf: 2009 Suzuki XL-7 - Tests, news, photos, videos and wallpapers - The Car Guide wyglądający jak połączenie diabła z motopompą ( czytaj SsangYoung) tylko ten: http://forum.avtoindex.com/foto/data/media/72/suzuki_xl-7_2005_1.jpg a to wg mnie zdecydowana różnica. Tamten to pseudo hamerykański badziew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 ja jak skończę swój złom to przyjadę się pochwalić :kox::kox::kox: ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- Paskudne Bezawaryjności Panie kolego.... chwila chwila To nie ten syf: 2009 Suzuki XL-7 - Tests, news, photos, videos and wallpapers - The Car Guide wyglądający jak połączenie diabła z motopompą ( czytaj SsangYoung) tylko ten: http://forum.avtoindex.com/foto/data/media/72/suzuki_xl-7_2005_1.jpg a to wg mnie zdecydowana różnica. Tamten to pseudo hamerykański badziew. ale paskuda :decayed::decayed: jak będziesz w Ostro daj znać sprawdzimy ją w terenie ---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- Tadzik w jakim stanie motor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak każdy przy 350 tysiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi