Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TE Z NAMIOTEM !! :D MIAZGA :kox: Zapakujemy sie w nie dookola grila i bedziemy siedziec :D Wyobrazacie to sobie ? :polew:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nr 2 jest ciekawy, z oparciem i miejsce na zimne ma, z taki krzesełkiem na każdy spocik z kierowcą przyjeżdzam i ...

Opublikowano

to 4 pasuje[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:13_________________________________________________Marcin o ktorej w czwartek?

Opublikowano

jakoś z rana Grzankowi pasuje to tak ok 10-11 ja jeszcze go Faceta zadzonię i się umówie dokładnie czy mu pasuje. i powiem

Opublikowano

to 4 fajne,ale coz tam sie zmiesci do tej torby?

u tego samego sprzedawcy jest tez opcja bez

Opublikowano

akcja odwołana,brat był przejazdem obejrzeć auto i okazało się ze silnik do remontu :wallbash:

dzięki za chęci

Opublikowano

hej to jak chcecie to mogę z wami podskoczyć w czwartek a jak cos to podaj namiary to mogę go obczaić tak wstępnie czy warto sie turlać z Kielc.. ja na miejscu jestem to mogę podskoczyć po robocie i obejrzę co z grupsza a jak nie to w czwartek sie mogę z wami przejechać obczaic.

Opublikowano

2,5 tdi to ciężko kupić bez silnika do remontu. Dlatego pisałem Ci że ryzykant jesteś. No ale widzę że jednak masz głowę na karku.

Poczytaj sobie w dziale silniki te epopeje nt. 2,5 tdi, jakie ludzie problemy mają z tymi silnikami. Aż strach bierze to kupować. :shocked:

dla mnie to tylko jest warte zachodu 1,9 tdi i jak się chce mieć 190 kucyków to większe turbo, większy IC i mocne wtryski i pędem do Rogala, albo do Grzanka (bliżej), po dodatkowe koniki.

A potem odkładać na wymianę sprzęgła... i wstawiać wzmacniane (tak wedle kucyków)

------------------------------

zapomniałem o remoncie hamulców :embarrassed:

Opublikowano

heh no jaki przepis na sukces nam zapodałes :) własnie taki plan mam zamiar zrealizować hehe tylko jak na złość muszę najpierw ten zderzak zrezać bo przecież wstyd jeździć z takim. a gdyby nie to to już by jakiś większy kaloryfer siedział pod zderzakiem hehe

Opublikowano

:cool1:

trochę się czytało tu i ówdzie.

Posejdon , jak zedrzesz oponki to mam dla Ciebie 4 zimówki do dalszego zdzierania. Na zimę ich nie założę bo strach (5mm bieżnik) ale na lato to dadzą radę. Super sprawa na kałuże, woda nie ma z nimi szans i nic nie hamują.

;( gdzie ja teraz takie dobre oponki dostanę ;(

Opublikowano

hehe no dobrze wiedziec bo te co mam to topnieją szybciej od lodu w 30 stopniowym upale hehe jeszcze z miesiądż i będa SLIKI hehe

Opublikowano

Ja tez mam !! :D zimowki lysiaki do spalenia :D Mi juz 15" sie chyba nie przyda w zime z racji hamulcy ...

Opublikowano

2,5 tdi to ciężko kupić bez silnika do remontu. Dlatego pisałem Ci że ryzykant jesteś. No ale widzę że jednak masz głowę na karku.

Poczytaj sobie w dziale silniki te epopeje nt. 2,5 tdi, jakie ludzie problemy mają z tymi silnikami. Aż strach bierze to kupować. :shocked:

dla mnie to tylko jest warte zachodu 1,9 tdi i jak się chce mieć 190 kucyków to większe turbo, większy IC i mocne wtryski i pędem do Rogala, albo do Grzanka (bliżej), po dodatkowe koniki.

A potem odkładać na wymianę sprzęgła... i wstawiać wzmacniane (tak wedle kucyków)

------------------------------

zapomniałem o remoncie hamulców :embarrassed:

powiem szczerze żę miałem szczere chęci wziąsćtą furkę bo autko jest idealne wizualnie, czarny Avant B6 obniżony skóra z kubełkiem w środku i ten slinik 2,5 180ps quatro. ale to za duża kasa żeby brać kota w worku trzeba mieć odwagę. ale piękne auto tylko ten silnik-ale cóż szukam dalej b5 b6, już mógłbym coś zakupić bo mnie starego astrzyna wkurza co chcę wyprzedzić!!!!!!

Opublikowano
  • Autor

Bardzo potrzebny ktoś znający sie na bazach danych :notworthy:

Opublikowano

których bazach danych, więcej szczegółów poproszę

chodzi o mysql, czy Acces?

Opublikowano
  • Autor

Obojętnie byle działała, mojej siostrze taki temacik wymyślił gościu od informatyki a ja już nie pamiętam mySQL-a:

baze danych

"wypozyczalna sprzetu wodnego" skladajaca sie z tabel: sprzet wodny, (np. kajak,

rower wodny, ponton, zaglowka, skuter wodny), wypozyczenia, wypozyczajacy.

Baza powinna gromadzic informacje na temat wypozyczen, osob wypozyczajacych.

Utworzyc nastepujace kwerendy: kwerendy, formularze i raporty sluzace do

wyszukiwania, dodawania i edycji danych o sprzecie, wypozyczajacych,

wypozyczeniach. Powinna wyliczac oplate za kazda godzine wypozyczenia sprzetu (cena

powinna zalezec od rodzaju sprzetu) oraz informowac o godzinie zwrotu sprzetu