Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najpierw trzeba wymienić ten czujnik

A potem do grzanka na komputer ...

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Podaj na masę

Opublikowano

czujnik z klockami się podobno wymienia a klocki są jeszcze na długi czas!! ale podobno da się wyłązcyć ten zcujnik i aktywować go dopiero przy następnej zmianie klocków

Opublikowano

Marcin zamknij obwód we wtyczce jakimś kabelkiem lekko go zlutuj, oszukasz w ten sposób komputer i kontrolka zniknie, ale z drugiej strony po co to robić będziesz miał tylko jedno piknięcie zawsze przy odpalaniu i świecąca się kontrolkę zużycia klocków, co cię będzie mobilizowało do częstszego zaglądanie do klocków, ja bym to zostawił i kontrolował klocki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Sprawdź oba klocki bo czujnik jest w tym od strony tłoczka i on zawsze się dużo szybciej wyciera

Opublikowano

Panowie grzebał ktoś z Was w pompie od klimatyzacji? Konkretnie chodzi mi o wymianę łożyska, bo huczy mi na wolnych obrotach. :wallbash:

Opublikowano

SPOT!!??!!

Opublikowano

Ten odkąd założył gaz to jaki chętny na spoty :decayed:

Opublikowano

sp***rzaj dziadu! :decayed:

Na mostki mam blizej :polew:

Opublikowano

Tak Ty masz bliżej a my dalej, a Posejdon to ma już wyprawę (70 km w jedną stronę) a to on targa ze sobą grilla

Opublikowano

Wy macie diesle :P

Cedzyna tez moze byc :P Tylko nie wiem czy dojade :)

Zreszta tacy zorganizwani jestesmy teraz ze looo :P

Opublikowano

no to proponuje ten weekendzik tylko który dzięn i o której moze troche bardziej pod wieczór powiedzmy 18 bo przeciez sie usmazymy na tym słońcu i gril nie bedzie potrzebny :) jaki dzien pasuje?

Opublikowano

Siniak dzialales cos z tymi pompkami czy jeszcze nie :naughty:

Opublikowano

no to proponuje ten weekendzik tylko który dzięn i o której moze troche bardziej pod wieczór powiedzmy 18 bo przeciez sie usmazymy na tym słońcu i gril nie bedzie potrzebny :) jaki dzien pasuje?

Co powiecie na niedzielę?
Opublikowano

Ustalcie termin :) Jak bede wolny podjade : generalnie mi wszystko jedno :)

Opublikowano

Siniak dzialales cos z tymi pompkami czy jeszcze nie :naughty:

wsadzana była dopiero jedna twoja na miejsce mojej najgorszej, dobra wiadomość to taka że telepania ustały zupełnie, ale mam dość duży bip na tej twojej pompce w okolicach 40 do 45 na jałowym i co gorsze mam duża korekcję na tej pompce bo w granicach 2.83 do 2,99 to juz chyba max. No ale zakładamy jutro drugą z twoich pompek i zobaczymy co będzie także nie martw się dudi nic, na pewno się dogadamy bo już wole mieć duży bip i korekcje niż te poje**ne wibracje na luzie, bo jak będę chcjał masaż to pujde do salonu z masażem i mnie tam wymasują :naughty: Zauważyłem tylko jeszcze jedna rzecz że te wibracje występują tylko wtedy kiedy dawka paliwa spadnie poniżej 3mg/skok, a jak wsadziłem tą twoja pompkę to ta dawka się ustabilizowała na poziomie 4.1mg to całkiem nieźle, czasami spadnie tylko na 3,8 ale niżej już nie i nie ma mowy o żadnych drganiach, szkoda ze nie da się w PD-ekach regulować tej dawki Vagiem ile problemów by człowiek miał mniej.

Opublikowano
  • Autor

login 12233 adaptacja kanal 1 ustawianie dawki paliwa :good:

Opublikowano

login 12233 adaptacja kanal 1 ustawianie dawki paliwa :good:

Niestety Tomek w silnikach na pompie to i owszem można sobie wachlować tą dawka (na jałowym) tak jak piszesz w górę i w dół, natomiast w PD-ekach można sobie wyregulować jedynie dawkę startowa ta przy odpalaniu, ale tej na biegu jałowym nie da się regulować ona sama się ustawi na pewnym poziomie i jak ten poziom będzie za niski poniżej 3mg/skok to świadczy to o uwalonym którymś pompowtrysku i trzeba wyłapać który to (ewentualnie które to), a później go wymienić, no i wymieniłem jedna pompkę tą najgorszą moją na jedną dudiego i dawka paliwa jest już wyżej 4.1mg już nie buja budą, ale pompka dudiego ma duży bip i korekcje nie wiem czy na moich się to nie odbije, u mnie najwyższy bip to 11 . Jak mówisz Tomek można tak hulać autem czy nie bardzo ??

moje pompki 038130073 Q_

dudiego pompki 038130073 BA niby powinny pasować te z oznaczeniem BA bo te z oznaczeniem Q to graniczy z cudem żeby dostać :confused4: