cinkers Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Panowie a w bixie B7 można recznie wyregulowac lampe? Samopoziomowania narazie nie zakladam a zastanawiam sie czy ręczne w ogole mozna to wyregulowac. Ewentualnie vcds. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kaju Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ręcznie wyregulujesz Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
cinkers Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 To je to to? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Robero321 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 tak to jest TO jest jeszcze druga jedna poziom druga pion
adrian242424 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Panowie mam pytanko czy samopoziomowanie będzie działać w lampach bez xenonu? Przymierzam się do założenia xenonów, ale nie chce zmieniać lamp tylko same soczewki i nie wiem czy samopoziom będzie działał na silniczku ze zwykłych lamp czy muszę kupić silniczki od lamp xenonowych lub całe lampy?
GreGoriO Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 silniczki sa inne. Krokowe. Poza tym trzeba wykonać poprawną instalację. Bez tego nie ruszą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
adrian242424 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Teraz nie wiem czy bawić się w zmianę silniczków, soczewek i zakup nowych przetwornic czy kupic nowe uzbrojone lampy xenon?
GreGoriO Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Obojętnie co zdecydujesz i tak zostaniesz bez regulacji. Żeby działał samopoziom MUSISZ wykonać całą instalację. Łącznie z przelutowanien istniejących kabli do lampy, pod silniczki samopoziomu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
adrian242424 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Obojętnie co zdecydujesz i tak zostaniesz bez regulacji. Żeby działał samopoziom MUSISZ wykonać całą instalację. Łącznie z przelutowanien istniejących kabli do lampy, pod silniczki samopoziomu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jestem tego świadomy, że muszę wykonać instalacje samopoziomowania, z tym nie będzie najmniejszego problemu, chodziło mi tylko czy normalne lampy mi to obsłużą. Zdecydowałem, że jednak powymieniam graty w moich lampach, od razu wpakuje silniczki z BMW i wykonam samopoziomwanie dynamiczne.
GreGoriO Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Uchwyt jest taki sam. Silniczki są zamienne. Ale elektrycznie niestety już nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lukasz6341 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) Witam panowie mam pytanie czy ktoś w okolicach Biłgoraja (lubelskie) ogarnął by samopoziom i MCE z C na F?? Oczywiście odpłatnie Edytowane 6 Marca 2017 przez lukasz6341
samuraj995 Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 Napotkalem na problem. wywala mi blad 01539 wyregulowac swiatla... po przekreceniu zaplonu robi test swiatel napiecie na wtyczce czujnika wynosi 1.5v. Napiecie na przednim czujniku wynosi 0.5v na tylnim 0.02v. Wymienilem czujnik na sprawdzony od kolegi i dalej napiecie 0.02v. gdzie szukac przyczyny?
GreGoriO Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 Ale co i jak. Miałeś działający system czy dopiero montujesz?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kaju Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Dnia 25.03.2017 o 15:11, samuraj995 napisał: Napotkalem na problem. wywala mi blad 01539 wyregulowac swiatla... po przekreceniu zaplonu robi test swiatel napiecie na wtyczce czujnika wynosi 1.5v. Napiecie na przednim czujniku wynosi 0.5v na tylnim 0.02v. Wymienilem czujnik na sprawdzony od kolegi i dalej napiecie 0.02v. gdzie szukac przyczyny? no to gdzieś jest przerwa w instalacji skoro na dwóch czujnikach jest to samo. Jeśli masz pewny przedni czujnik, to go załóż jeszcze na tył i sprawdź, czy wartości się ruszą. Jeśli nie - instalacja gdzieś leży.
samuraj995 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Dnia 27.03.2017 o 13:06, kaju napisał: no to gdzieś jest przerwa w instalacji skoro na dwóch czujnikach jest to samo. Jeśli masz pewny przedni czujnik, to go załóż jeszcze na tył i sprawdź, czy wartości się ruszą. Jeśli nie - instalacja gdzieś leży. Napięcie na wtyczce jest i wynosi 1.5v podmiana nic nie dala Dnia 25.03.2017 o 15:51, GreGoriO napisał: Ale co i jak. Miałeś działający system czy dopiero montujesz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Była instalacja i działało. Zmieniłem lampy na bixy chciałem je wyregulować i o tyle mam z poziomowania
GreGoriO Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 No to instalacja lamp do sprawdzenia. Spisz kolory jaki masz w lampie i do ktorego PINu wtyczki idą. Moze tutaj jest problemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
samuraj995 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Instalację mam ori pod xenony. Silniczki w lampach działają. Przed nieudaną procedurą ustawiania świateł wszystko smigalo, a teraz niemogę dokończyć procedury bo mam błąd 01539
GreGoriO Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 no tak, ale zmieniałeś lampy, dlatego sugeruję sprawdzenie jej instalacji, skoro nie dotykałeś reszty. zresztą możesz również zrzucić schowek i dla pewności przedzwonić kable idące do czujników. Masz możliwość wrócić do starych lamp? silniczki też zmieniałeś czy są ze starych lamp? przełóż i zobacz czy czy problem znowu się pojawi
samuraj995 Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 17 godzin temu, GreGoriO napisał: no tak, ale zmieniałeś lampy, dlatego sugeruję sprawdzenie jej instalacji, skoro nie dotykałeś reszty. zresztą możesz również zrzucić schowek i dla pewności przedzwonić kable idące do czujników. Masz możliwość wrócić do starych lamp? silniczki też zmieniałeś czy są ze starych lamp? przełóż i zobacz czy czy problem znowu się pojawi Ok jutro sprawdzę kable za schowkiem. Silniczki juz podmienialem
lukasz6341 Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Witam odświeżam moje pytanie czy ktoś w okolicach Biłgoraja (lubelskie) byłby w stanie ogarnąć zmianę modułu z C na F plus dołożenie samopoziomu??
Rekomendowane odpowiedzi