filip1001 Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 A może jutro lub w sobotę będziesz w Olsztynie ?
Rosemeyer Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 stiffi, PlastiDipem wszystko robilłeś?
Rosemeyer Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Koła też ? a why not? wszystko sie da i ludziska wszystko tym robia w tym i kola
mystic.pl Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Pytam, bo nie wiem. I nie złazi ? to to takie dobrodziejstwo ? ciekawe jak zimą się sprawuje przy dużej ilości soli i częstej myjce
Rosemeyer Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Pytam, bo nie wiem. I nie złazi ? to to takie dobrodziejstwo ? ciekawe jak zimą się sprawuje przy dużej ilości soli i częstej myjce
stifii Opublikowano 14 Września 2012 Autor Opublikowano 14 Września 2012 stiffi, PlastiDipem wszystko robilłeś? stifii Oui.
boberek Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 stifii od czego te listwy boczne są S4 czy co ?? a co to za rozpórka i w kórym miejscu sie ją montuje ?? LEDy gdzie kupowałeś ?? jak masz podłączone ?? jak ori czy tak żeby działało jak ORI a co do shadow to ja mam fabryczne
stifii Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 1. Listwy od S6 2. Tam gdzie podszybie 3. Mam namiar na LED-y jakby co. Ja mam teraz podłączone normalnie(zadna przerobka wtyczki) bo mam fabrycznie moduł K(ten od S6), wystarczy tylko przy nim piny przepiąć i wszystko jest ORI. Dlatego u mnie COMING,LEAVING HOME, mam i w ledach i halogenach. Co co pakietu czern to u mnie jest tymczasowo, bo znudził mi się stary "look"
boberek Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 aha czyli masz ledy podłaczone jak oryginał po lifcie ?? czyli kupuje lampy z ledami i moduł ten co działa z ledami po lifcie przepinam tak jak ktos pisał kilka kabelków i działa ?? bo sie tak przymierzam do tych lamp ale nie wiem czy kupic poporstu przerobione pod mój moduł czy wsadzic moduł ten od polifta
stifii Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 Najpierw miałem przerobione lampy. A potem jak wyczytałem o tym module to wsadziłem lampy(bez przeórbki jak orginał polift) z wymienionymi LEDami(na te lepsze co się nie przepalaja) i tylko przy module kwestia kilku kabelków, a przy lampie już nic. Różnica to taka jak wspomniałem wcześniej przy module K(ledy+halogeny w HOME'ach) a przy przerobionej lampie to tylko w halogenach czyli jak do tej pory.
boberek Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 a OK rozumiem a masz gdzieś pod reką numer modułu ?? bo nie moge znaleść ---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ---------- dobra mam juz
boberek Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 nie gadaj ze z niego też trzeba zdjąć ochrone ??
Młody Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Tak musisz, spryski lamp nie będą działać.
stifii Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 Pakiet zimowy w 100% ukończony :
Nowak_zg Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 za***iście wyglada ale ... jest jedno ale brakuje sciemy z przodu
antonio Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 lekko szybki z przodu w czerń i będzie miodzio
stifii Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Dzieki ! Szyby z przodu są sciemnione z tym ze najjasniejsza folia
Rekomendowane odpowiedzi