Buba Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pozrastało się i pogoiło. Jest mallinowo, dzięki. Do auta wjechał kit hamulców Brembo. Tarcze 2 częściowe nawiercane 324mm, zaciski 4-o tłoczkowe, przewody w oplocie i oczywiście nowy płyn:) Dodatkowo jakieś tam sliki :> slicki to chyba specjalnie na niedziele widze ze nastepny sie szykuje
wowo Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 Nie zupełnie. Raczej testowo na kilka dni, ale już wiem że na co dzień jeździć się na nich nie da Widze, że spot z inicjatywy klubu TT rozrósł się potężnie...
CoLo Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Nie zupełnie. Raczej testowo na kilka dni, ale już wiem że na co dzień jeździć się na nich nie da Widze, że spot z inicjatywy klubu TT rozrósł się potężnie... Twarde i glosne ? Spot akurat wiem z innego forum na ktorym jestem ale to prawda...rozrosl sie tylko aby nie za bardzo
wowo Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 Mega miekkie, aż "chlapiące", a czy głosne...??? TAK, jakby szerszeń latał w kabienie
Thom4s Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pod jakie felgi te zaciski? 18" czy 17"?
wowo Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 minimum 17" [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 09:41_________________________________________________Coś tam nagrałem on board. Troche kiepsko wyszło... Jazda pod słońce, i jak poprawiałem się na fotelu, to aparat sie przesunął :/ Rozpędziłem sie ciut powyżej 200km/h (205-210) Hałas prosze pominąć, to sliki
Thom4s Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Ależ to k#rwa jedzie. TT jest lżejsze i bardziej opływowe niż A4. Przy tej mocy to pocisk. Jak z trakcją na FWD?
dejf Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 No zwija ładne i momentalnie, popieram i gratuluje wgniotu
Blanko Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 fajne autko, niedawno mialem okazje spotkac na miescie mozna sie fajnie naciac niby niepozorna 180-tka.. tylko ten fmic z przodu wszystko zdradza
wowo Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Blanko -> hehe, chyba wczoraj na Zawadzkiej się "widzieliśmy" Chciałem Cie dogonić i skilować, bo te naklejki kuszą ale nie dogoniłem, heheheh. FMIC ukryty, ale jak widzę sprawne oko go dostrzeże :>
Blanko Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Blanko -> Chciałem Cie dogonić i skilować, bo te naklejki kuszą ale nie dogoniłem, heheheh. ehh ja wlasnie na to czekalem chcialem sie przekonac jak sie odpycha ta TTka
wowo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Spokojnie, przyjdzie na to czas. Jak się odpycha widzisz na nagraniu... Zresztą już na poprzednim setupie przy 220PS/320Nm moje e46 wymiękało, także Twój pasek... Wczoraj poległ Lexus IS350. Z rolki odjechałem ładnie na 2 biegu. Na nastepnym skrzyżowaniu typ odwrócił głowe
T-żółw Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 fajne zapitala to TT to bez q jest? chyba strach na śliskim deptać baj dy łej to xd to masz w manualu? bo steptronic to z momentem na granicy jest i strach grzebać dalej
wowo Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 xd w manualu i daje rade już prawie 3 lata Problemem tylko jest sprzęgło, na którym Radzik poległ :/ Niebawem zagości sachs racing i e46 więcej dłubane nie bedzie. To ma być w miare szybki, komfortowy i bezawaryjny dupowóz, do połykanie km, przewożenia zakupów, psa i ciągania przyczepy na tor TT natomiast czeka na nowe zabawki i nowy STAGE
badboy Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 no no ładnie się to odpycha a tu widzę że już nowe zabawki się szykują, zycze powodzenia w dalszych stage'ach
wowo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mamy teraz długie zimowe wieczory, więc trzeba się czyś zająć... Doszły hamulce na tył. Swap R32 256x22 wentylowane nawiercane z większym zaciskiem + stalowy oplot. Porting home made pod uszczelkę kolektora na szerokim kanale. Około 1,5mm na ściance do wybrania - w fazie realizacji [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 20:17_________________________________________________Kolektor wyskrobany + przepustnica 3" Nowe drobiazgi - zawory ssące Supertech 1 Groove Race +1mm ze sprężynkami Supertech - zawory wydechowe Supertech 1 Groove Race Inonel +1mm z podwójnymi sprężynkami Supertech - tytanowe podkładki Supertech - lekko odprężająca uszczelka pod głowice 034 Motorsport - izolująca uszczelka kolektora ssącego 034 Motorsport
dejf Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mamy teraz długie zimowe wieczory, więc trzeba się czyś zająć... Doszły hamulce na tył. Swap R32 256x22 wentylowane nawiercane z większym zaciskiem + stalowy oplot. Porting home made pod uszczelkę kolektora na szerokim kanale. Około 1,5mm na ściance do wybrania - w fazie realizacji [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 20:17_________________________________________________Kolektor wyskrobany + przepustnica 3" Nowe drobiazgi - zawory ssące Supertech 1 Groove Race +1mm ze sprężynkami Supertech - zawory wydechowe Supertech 1 Groove Race Inonel +1mm z podwójnymi sprężynkami Supertech - tytanowe podkładki Supertech - lekko odprężająca uszczelka pod głowice 034 Motorsport - izolująca uszczelka kolektora ssącego 034 Motorsport O cholerka:D to na 1/4 sie szykujesz:)? Bedzie mała wyscigówka cos widze..powodująca zdziwienie nie jednego kierowcy jakiejs eMki
CoLo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 W jaka moc celujesz, ze odprezasz uszczelka ? Jakie beda tloki ?
wowo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Celuje w okolice.... ile wyjdzie, tyle bedzie Auto jest żonki do śmigania po bułki
Rekomendowane odpowiedzi