Janek@4 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Zaraz po zakupie. Silnik 1.8 (125KM), klimatronic, dwie poduszki, 4xelektryczne szyby, centralny z kluczyka. Wymieniłem tylne amortyzatory i sprężyny, prawa strona przód wszystkie wachacze nowe TRW, nowe tarcze i klocki TRW przód i tył, nowa pompa oleju. A i oczywiście nowe felgi 17 i opony na lato a na oryginalnych 15 audi są nowe zimóki. W listopadzie przyciemniam wszystkie szyby, nowe radio i obniżenie ale dopiero na wiosnę. Jak będzie kaska to jeszcze dużo rzeczy można zmienic
Adriano007 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Zmień boczne kierunki na białe i pomyśl o przednich lampach na poliftowe. Ogólnie furka niczego sobie. Pozdro i bezawaryjności.
pablo_9 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Prezentuje się ładnie, moje rady podobne jak kolegi wyżej to kierunki, lampy przód...auto od razu odmłodnieje w środku kiera, licznik FIS i będzie przyjemniej. PS. Poduch powinieneś mieć 4 sprawdz fotele czy są metki na boku
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Jak wymieniales to nie lepiej bylo kupic 1BE zeby nie wygladalo jak traktor?
Olaf Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Gleba by sie przydała a tak to bardzo ładna baza do modów
Janek@4 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Jak możecie to podsuńcie jakieś lampy przednie bo nie wiem co wybrac i jakie dobrze świecą.
vauxhall95 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 tylko 2 lift depo lub valeo,oczywiscie sprawdzy by bylo oznaczenie D2S
pitman Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Przód siedzi wyżej niż tył
Rekomendowane odpowiedzi