Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba mylisz tlumik z wydechem.

właśnie :decayed:Fly ty opchnąłeś końcówki razem z wydechem nie?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pamiętajcie... jak traficie czarne boczne migacze do B6 dajcie znać :chytry:

Opublikowano

ja mam wydech od diesla :decayed:

Opublikowano

no wlasnie jak tam projekt naklejka :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:23_________________________________________________zapomniales ? :>

Opublikowano

pamietam pamietam, ale po swietach zajalem sie przygotowaniami do zmiany pracy i wolny czas umknal.

jutro zaczne dlubac.

Opublikowano

no fakt zapomniałem :decayed: A jakie te końcówki masz u siebie??

ja mam wydech od diesla :decayed:

Opublikowano

Mechanior stwierdził ze uszczelka pod głowicą jest do wymiany ;( ;(

Panowie ile mniej więcej może kosztować wymiana uszczelki ?? robicizna i ile uszczelki-trzeba coś jeszcze dokupić?? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Kurfa co Ci znow ? Nie grzeje nagrzewnica o uszczelke glowicy ? :blink:

Opublikowano

Mechanior stwierdził ze uszczelka pod głowicą jest do wymiany ;( ;(

Panowie ile mniej więcej może kosztować wymiana uszczelki ?? robicizna i ile uszczelki-trzeba coś jeszcze dokupić?? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:blink:

Opublikowano
  • Autor

Osraj ta uszczelke wdg mnie masz c**jowy silnik ... Wiesz oziebly i nie grzeje sie :P Wymien go :evil::polew:

Opublikowano

ja się kur.. nie znam na tym-dałem mechanikowi wczoraj auto on włączył silnik zostawił aż złapał temperaturę i grzało w aucie- nic nie zrobił- ja wziąłem auto przejechałem się kawałek aż silnik złapał temperaturę i nie grzało-stwierdził że to uszczelak

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem ze nie masz grzania/zepsuta uszczelke od moemtnu zagazowania ? :) Stwierdził... Ja jabie... Stwierdza sie mierzac kompresje , specjalym plynem ( czy nie dostaja sie spaliny do plynu ) albo czy woda sie nie dostaje do oleju.

Opublikowano

masz c**jowy silnik ...

powoli zaczynam tak myśleć[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 14:33_________________________________________________

Rozumiem ze nie masz grzania/zepsuta uszczelke od moemtnu zagazowania ? :)

możę tydzień po założeniu znikł mi cały płyn ze zbiorniczka

Opublikowano

A termostat otwiera Ci obieg?

Opublikowano

a da się to na oko sprawdzić?
Opublikowano
  • Autor

Gdyby Ci uszczelka zarla plyn kopcil by mocno samochodz na siwo/bialo ( chyba :P ) na pewno bys zauwazyl. Pozatym ile juz zrobiles kilometrow ? Auto raz na jakis czas ma apetyt i zezre plyn ? Ja caly czas obstawiam ze cos jest spieprzone w ukladzie wodnym w zwiazku z gazem... [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 14:40_________________________________________________Na oko to sE mozesz foke sprawdzic :decayed:

Nosfer gdyby sie nie otwieral gotowalby auto w piz*u i plyn by wywalalo , pozatym na desce mialby ze 100 stopni albo lepiej.

Opublikowano

a da się to na oko sprawdzić?

Wsadź rękę i sprawdź dolny prawy wąż od chłodnicy.

Powinien być ciepły. - jeśli jest zimny to obstawiałbym zacięty termostat.

I uważał wtedy na temperaturę silnika, ale wtedy byś zauważył bo płyn by Ci się wygotowywał.

Możę reduktor puszcza Ci LPG w układ ?

Wyłącz całkiem LPG i sprawdź czy nic się nie zmieniło..

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 14:41_________________________________________________

Nosfer gdyby sie nie otwieral gotowalby auto w piz*u i plyn by wywalalo , pozatym na desce mialby ze 100 stopni albo lepiej.

Taa. właśnie to napisałem.

Ja miałem na VAGU 127*C a na desce lekko ponad 90*C

W ten czujnik to ja w ogóle nie wierze :decayed:

Opublikowano

Gdyby Ci uszczelka zarla plyn kopcil by mocno samochodz na siwo/bialo ( chyba :P ) na pewno bys zauwazyl. Pozatym ile juz zrobiles kilometrow ? Auto raz na jakis czas ma apetyt i zezre plyn ? Ja caly czas obstawiam ze cos jest spieprzone w ukladzie wodnym w zwiazku z gazem... [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 14:40_________________________________________________Na oko to sE mozesz foke sprawdzic :decayed:

]

ze 3tyś przejechałem może 4. ale 2razy mi już płyn wciągnęlo. jak wyjdę z pracy sprawdzę czy bardzo dymi. w drodze do domu zdąrzy złapać temp (teraz będę o tym myślał do 22 aż stąd wyjdę):confused4: :confused4:

temperatura normalnie 90C nic więcej nie pokazuje :wallbash:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 14:46_________________________________________________żeby to była wina gazu-ale jak mówię te dziady mówią że instalacja jest ok :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 14:47_________________________________________________

Możę reduktor puszcza Ci LPG w układ ?

Wyłącz całkiem LPG i sprawdź czy nic się nie zmieniło..

też sprawdzę po 22
Opublikowano
  • Autor

Jak reduktor puszczalby cisnienie w wode weze robia sie k**ewsko twarde :)

Marcin kurcze juz nie moge czytac tego twojego mialczenia :P Walnij foto spod maski ( szczegolnie tam gdzie masz reduktor i gdzie weze grube ida od niego ) i podeslij na PW alb mail : [email protected] :rolleyes: