Opublikowano 4 Lutego 201115 l no to niby tanio ale pytanie w jakim stanie były same wycieraczki. Wycieraczki w dosyć dobrym stanie, powinny na trochę starczyć . Bardziej mi zależało na ramionach, bo moje już było trochę "zmęczone" i gdzie nie gdzie były małe odpryski, co mnie strasznie wkurzało jak patrzyłem na nie.
Opublikowano 4 Lutego 201115 l chopaky jak na odległość - czyli w necie sprawdzić auto które pochodzi z USA (chodzi mi o to czy i ewentualnie jakiego dzwona miało za oceanem)
Opublikowano 4 Lutego 201115 l chopaky jak na odległość - czyli w necie sprawdzić auto które pochodzi z USA (chodzi mi o to czy i ewentualnie jakiego dzwona miało za oceanem) Nikt wróżką nie jest. Kupując tak kupujesz kota w worku
Opublikowano 4 Lutego 201115 l chopaky jak na odległość - czyli w necie sprawdzić auto które pochodzi z USA (chodzi mi o to czy i ewentualnie jakiego dzwona miało za oceanem) tam jak byl dzwon wszystko notuja wpisujesz w googlach VIN i moze cos pokaze
Opublikowano 4 Lutego 201115 l chopaky jak na odległość - czyli w necie sprawdzić auto które pochodzi z USA (chodzi mi o to czy i ewentualnie jakiego dzwona miało za oceanem) Nikt wróżką nie jest. Kupując tak kupujesz kota w worku auto jest w Polsce ale na drugim jej końcu jest zarejestrowane itd. ale napewno miało lakierkę robioną i jest do poprawek kasa śmieszna więc się zainteresowałem
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Jak chcesz kupić to może warto jechać oglądać Troszkę zaniedbane to auto no ale pewnie pieniądze dobre
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Weź VIN i sprawdź w Carfax. Auto sponiewierane, ja bym odpuścił. Jaka cena?
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Weź VIN i sprawdź w Carfax. Auto sponiewierane, ja bym odpuścił. Jaka cena? mam B7 więc drugi raz do B6 bym nie schodził ale kumpel wspomniał mi kiedyś że może by chciał A4 w Q a to jest 3.0 Q i ma kosztowac 12k
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Weź VIN i sprawdź w Carfax. Auto sponiewierane, ja bym odpuścił. Jaka cena? mam B7 więc drugi raz do B6 bym nie schodził ale kumpel wspomniał mi kiedyś że może by chciał A4 w Q a to jest 3.0 Q i ma kosztowac 12k Kwestia tylko ile trzeba włożyć, żeby to jeździło. :gwizdanie: Za tyle to angliki nawet nie stoją.
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Weź VIN i sprawdź w Carfax. Auto sponiewierane, ja bym odpuścił. Jaka cena? mam B7 więc drugi raz do B6 bym nie schodził ale kumpel wspomniał mi kiedyś że może by chciał A4 w Q a to jest 3.0 Q i ma kosztowac 12k Kwestia tylko ile trzeba włożyć, żeby to jeździło. :gwizdanie: no właśnie... auto zabrane przez komornika
Opublikowano 4 Lutego 201115 l wywoławcza ale aukcja kończy sie jutro i jak narazie zero ofert cytuję "wartość auta w sprzedaży wymuszonej wynosi 10.300 brutto"
Opublikowano 4 Lutego 201115 l Ogłoszenie jest tylko po to by zainteresować tematem "Aukcja w trybie online w dniach 1-7.02.2011." http://otomoto.pl/audi-a4-3-0-quattro-C17235356.html
Opublikowano 4 Lutego 201115 l tutaj cała specyfikacja http://static.dawro.pl/id/aukcje/santander/2011-02-07/dw3166y.pdf
Opublikowano 4 Lutego 201115 l haha najpierw chciałem zobaczyć ilu z was napisze, że mam odpuścić, padaka, zniszczony itp jakby silnik był sprawdzony to warto podjechać i zobaczyć ale tam ku*wa brak oleju na bagnecie i aku złom