Opublikowano 26 Października 201114 l Marcin Ty masz serie w swoim czy podnosiles moc?? jak to na gazie lata??
Opublikowano 26 Października 201114 l A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego.
Opublikowano 26 Października 201114 l A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego. soczewke? a co z nią moze byc nie tak?? i jak to rozpoznac? No bo odblysnik to norma
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś
Opublikowano 26 Października 201114 l A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego. soczewke? a co z nią moze byc nie tak?? i jak to rozpoznac? No bo odblysnik to norma No źle napisałem odbłyśnik był już czarny. Ale ogólnie nie chwalą soczewek w b6 to zmieniłem na soczewke z a6 c6 i od razu miał ogarnąć te parowanie lamp.
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś rób strucla i do BT wpadaj zboku
Opublikowano 26 Października 201114 l A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego. soczewke? a co z nią moze byc nie tak?? i jak to rozpoznac? No bo odblysnik to norma No źle napisałem odbłyśnik był już czarny. Ale ogólnie nie chwalą soczewek w b6 to zmieniłem na soczewke z a6 c6 i od razu miał ogarnąć te parowanie lamp. sam musze chyba zregenerowac bo koszt smieszny tylko tydzien jezdzij bez lamp
Opublikowano 26 Października 201114 l A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza? Miałem Bi-Xenon ale zmienia soczewke bo tamta była już do niczego. Ale na razie nie wiem co z moimi lampami jest. Niby wysłane w poniedziałek nie ma ich w systemie UPS do dnia dzisiejszego. soczewke? a co z nią moze byc nie tak?? i jak to rozpoznac? No bo odblysnik to norma No źle napisałem odbłyśnik był już czarny. Ale ogólnie nie chwalą soczewek w b6 to zmieniłem na soczewke z a6 c6 i od razu miał ogarnąć te parowanie lamp. sam musze chyba zregenerowac bo koszt smieszny tylko tydzien jezdzij bez lamp Ja już prawie 2 tygodnie jestem bez lamp ale trudno
Opublikowano 26 Października 201114 l A moze ktos polecic jakis serwis co to ogarnia?? Oprócz qwerty`ego
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta?
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta? kurcze niechciałbym cie w bład wprowadzac..nie zbyt dobrze pamiętam ale chyba cos koło 200 zeta.nie ori.bo czas mnie naglił i nie mogłem zamawiać w aso
Opublikowano 26 Października 201114 l podjedz marcin jutro to poodepniemy zobaczymy co ECU wywali na VAgu.
Opublikowano 26 Października 201114 l podjedz marcin jutro to poodepniemy zobaczymy co ECU wywali na VAgu. :notworthy: [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 18:43_________________________________________________póżniej na kadzielnię i zepchniemy parcha z klifu
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta? jak będę coś wiedział to dam Ci znać przyjechał byś w końcu zachlać trochę z kolegami :naughty:
Opublikowano 26 Października 201114 l A moze ktos polecic jakis serwis co to ogarnia?? Oprócz qwerty`ego Opinie jeżeli chodzi o samą jakość wykonania ma bardzo dobrą. No ale widać trochę się spoźnia z wysyłka a lampy jednak są ważne nie można bez nich jeździć więc musi nad tym popracować. Dzisiaj dopiero wysłane...
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta? jak będę coś wiedział to dam Ci znać przyjechał byś w końcu zachlać trochę z kolegami :naughty: ni ma jak ;( ale na zimowy już postaram się dotrzeć a swoją drogą ile już do CK jedziesz?
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku? no i popsułeś kolego mi też sie tak raz stało...to z tą lampką aku..dałem buta i zaczoł migać ale jak zwolniłem to przestał.po krótkim czasie cały czas sie swiecił..okazało sie że to sprzęgiełko na alternatorze do wymiany to jest jakiś cynk- jakie koszta? jak będę coś wiedział to dam Ci znać przyjechał byś w końcu zachlać trochę z kolegami :naughty: ni ma jak ;( ale na zimowy już postaram się dotrzeć a swoją drogą ile już do CK jedziesz? tera to na grilla już za późno chyba że na balkonie