Opublikowano 24 Października 201114 l Pomoze ktoś? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227106.0
Opublikowano 24 Października 201114 l Panowie można kupić radio concert II do a4 nowe? Czy istnieje taka możliwość? Jeśli tak to podajcie jakieś namiary jak możecie, szukałem, ale nic nie znalazłem. I czy ktoś mógłby mi podać cenę w ASO, z góry dziękuję .
Opublikowano 24 Października 201114 l Panowie można kupić radio concert II do a4 nowe? Czy istnieje taka możliwość? Jeśli tak to podajcie jakieś namiary jak możecie, szukałem, ale nic nie znalazłem. I czy ktoś mógłby mi podać cenę w ASO, z góry dziękuję . a Siemiana pytałeś on co chwilę ma zmieniarki może i radio załatwi? chociaz to już stary model
Opublikowano 24 Października 201114 l Nie pytałem, miałem pewną sytuację i chcę mieć teraz 101% pewności, że radio pochodzi z legalnego źródła, najlepiej jakby ktoś mi wystawił rachunek za to radio . No model stary, ale podejrzewam, że w ASO by mieli, tylko właśnie nie wiem jaka cena tego, jakby ktoś mógł to niech mi poda .
Opublikowano 24 Października 201114 l kiedyś widziałem w aso na półce coś koło 2000pln Tak właśnie myślałem, że cena koło 2k, jakby ktoś miał dokładne info proszę napisać tutaj lub na PW .
Opublikowano 25 Października 201114 l http://moto.allegro.pl/nowa-oryginalna-tapicerka-audi-a4-skora-alcantara-i1888930457.html
Opublikowano 25 Października 201114 l Panowie można kupić radio concert II do a4 nowe? Czy istnieje taka możliwość? Jeśli tak to podajcie jakieś namiary jak możecie, szukałem, ale nic nie znalazłem. I czy ktoś mógłby mi podać cenę w ASO, z góry dziękuję . a szukasz tylko nowego ? ma swoje jak coś
Opublikowano 25 Października 201114 l Panowie można kupić radio concert II do a4 nowe? Czy istnieje taka możliwość? Jeśli tak to podajcie jakieś namiary jak możecie, szukałem, ale nic nie znalazłem. I czy ktoś mógłby mi podać cenę w ASO, z góry dziękuję . a szukasz tylko nowego ? ma swoje jak coś Poszło PW .
Opublikowano 26 Października 201114 l i kolejny ból głowy mam- dzisiaj jadą c do pracy po osiągnię magicznych 90C dałem po piz*zie na 2 3 4 biegu i tak zaczął mrygać silnik i aku :wallbash: wiecie czumu mryga aku - siada powoli? silnik zamrugał z braku gaz ale czemu aku?
Opublikowano 26 Października 201114 l Silnik zamrugal z braku gazu??? bledy jakies sie pojawiły? pewnie tak- ale do pracy jechałem więc nawet nie ma jak sprawdzić szar[neło silnikiem silnik zamrugał i lpg się odezwało- jednocześnie. jadę w piątek albo jutro do Suchedniowa zobaczymy co powie główny mechanik
Opublikowano 26 Października 201114 l A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu...
Opublikowano 26 Października 201114 l A ja czekam i czekam na lampy od gwertego które to miały być u mnie od pewnego czasu... xenon na bi Ci reza?