Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WRC czapeczka zimowa czy z daszkiem???

że tego u mnie nie ma :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 20:02_________________________________________________Grzesiu chyba najdroższe z allegro wrzuciłeś :polew:

zwykla czarna bejsbolowka :kox:

Marcin no co ty gdzie tam drogie :decayed:

http://moto.allegro.pl/mercedes-slr-mclaren-19-alufelgi-opony-oryginal-i1830626992.html

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

WRC czapeczka zimowa czy z daszkiem???

że tego u mnie nie ma :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 20:02_________________________________________________Grzesiu chyba najdroższe z allegro wrzuciłeś :polew:

zwykla czarna bejsbolowka :kox:

Marcin no co ty gdzie tam drogie :decayed:

http://moto.allegro.pl/mercedes-slr-mclaren-19-alufelgi-opony-oryginal-i1830626992.html

Zobaczcie pozostale aukcje goscia :evil:

Opublikowano

masakra- koleś ma potężny składzik na podwórku :slina:

Opublikowano

Panowie mieliscie problem z "pierdzeniem" bagaznika po wlozeniu skrzynki w B6 sedan :?: Wlasnie wstawilem skrzynke i mnie denerwuje nieprzyjemny dzwiek. Dochodzi on z okolic tylnej, lewej czesci auta. Ma ktos pomysl co to moze byc :?:

Opublikowano

w boczkach są takie otwory przykryte gumą jak kratka wentylacyjna i ta guma pierdzi. Ja to u siebie zajebałem sylikonem :decayed: i cisza :naughty:

Opublikowano

a wyjales ta kratke :?: czy zawaliles tak jak jest

Opublikowano

Nie wyjmowałem :wink4:

Opublikowano

To jeszcze mi napiszcie jak zdjac tapicerke bagaznika po prawej stronie zeby sie dostac do tej kratki. Z lewej strony juz zakleilem

Opublikowano

tapicerka ściąga się podobnie jak z lewej poszukaj w warsztacie gdzieś było :wink4:

Opublikowano

tylko ze zaklejajac ta kretke po lewej stronie nie sciagalem tapicerki, wyjalem sobie tylko ten koszyk i zakleilem kratke. wlasnie czytam ten watek

Opublikowano

Panowie mam auto z września 2004 rok. Nie wiecie może jakie wycieraczki wtedy były bo wyglądaja mi na AERO ale nie jestem pewien. Czym one sie rożnią?

Opublikowano

Panowie mam auto z września 2004 rok. Nie wiecie może jakie wycieraczki wtedy były bo wyglądaja mi na AERO ale nie jestem pewien. Czym one sie rożnią?

w aero same pióra wyglądają tak samo lewe jak i prawe a w tych pierwszych montowanych to przy wycieraczce kierowcy jest taki spoilerek..i on jest tylko w tej wycieraczce.u pasażera go nie ma

Opublikowano

No to wychodzi na to że mam aero. Jakie polecacie wycieraczki do tego Valeo ? Bosch?

Opublikowano
Dzięki Laguna. Jak widzisz już kupiłem auto a ty co zostawiasz B6?

Bede sprzedawal ale nie wiem kiedy :decayed:

Opublikowano

w boczkach są takie otwory przykryte gumą jak kratka wentylacyjna i ta guma pierdzi. Ja to u siebie zajebałem sylikonem :decayed: i cisza :naughty:

Ja zawaliłem kropelką i teraz nie mogę zamknąć drzwi normalnie ( robi się nadciśnienie) jedyną opcją to chyba wywalić gumy i wsadzić jakąś gąbkę w to miejsce.

Opublikowano

Chlopaki nie zostaly komus koncowki od diesla do podwujnego wydechu?

Na pewno nie jeden z Was zmienial na proste Ultera 90 :decayed:

Potrzebebowalbym dwie sztuki :rolleyes:

Opublikowano

Chodzi Ci o te zagięte w dół ja mam takie ori z A6 C6 :)