Opublikowano 11 Października 201114 l Cool moze byc problem booo : ten program co miales pewnie zapetlal wtryski , nowy beda musieli zrobic bardzo slabiutki zeby tego uniknac ( ale jak wiedza o co chodzi to dadza rade ) . Jaka masz instalacje? Nie mow ze staga za ta kase ? BTW na chuY zes wymienial ecu ? Wystarczylo wgrac ori mapy Panowie a co do naklejek : wybierzemy/zrobmy wspolnie jakis wzor i wtedy bedziemy naklejac wiem ze mape ori mozna bylo wgrac, ale kompa kupilem za 100 wiec biedy nie ma, tylko teraz co robic z tym chipem, bo na tamtym kompie na benzynie zapierdzielal i nic sie nie dzialo, gaz regulowali na rozne sposoby, i pokazywal mi na kompie ze dawkowanie szaleje poza zakresamu i gazu nie da sie ustawic na tym wywalonym epromie, a nie chcialbym wywalic 1k na chip ktory da mi 15 kucy i i tak bede mial niedosyt po tamtym kompie. Jest kolega na forum ktory moglby wgrac mi ori mapy np na 180km, ale czy to da rade tak?? I bedzie chodzic?? Zglupialem calkowicie
Opublikowano 11 Października 201114 l sprzedający wciska mi że ta zmieniarka będzie obsługiwała navi między zegarami- możliwe to?
Opublikowano 11 Października 201114 l http://allegro.pl/turbosprezarka-kkk-k3-058145703n-vw-audi-nowa-or-i1848021460.html Może ktoś potwierdzić czy to ORI, bo cena dość atrakcyjna. Kumpel szuka do passata.
Opublikowano 11 Października 201114 l Nie wiecie czy szufladki pod fotele Recaro sa takie same jak w fotelach s line? Bede wdzieczny za sensowna odpowiedz
Opublikowano 11 Października 201114 l pany mam pytanko czy pompa wspomy o tym numerze 8E0 145 155 N bedzie pasowala do mnie ja mam nr 8E0 145 155 ? jest jakas miedzy nimi róznica?
Opublikowano 11 Października 201114 l nie jestem pewien ale chyba tylko Ciśnienie? ! więc będzie pasować. Teraz i ja mam pytanie co możecie powiedzieć o tym Aucie. http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-anglik-C20988757.html Proszę o jakieś sugestie... Czy te 2.0T bedzie chlalo duzo wiecej niż moje 1.8T z softem na 180KM moje chla srednio 9-11l/100km oczywiście prosze nie zwracać uagi na stronę Kierownicy z tego co widzę to wersja niezabogata ale to bym szybko zmienił...
Opublikowano 11 Października 201114 l MARCIN607 raczej wątpie aby pasowała. W ogóle jakoś zraziłem się do tego kolesia co sprzedaje, bo raz pisze tak, a raz tak...
Opublikowano 11 Października 201114 l Autor Cool : wieksze wtryski kup i dopiero jedz stroic Jak nie beda benzynowe zapetlaly to gaz powinien tez chodzic ( ale ciagle nie wiem co to za fantastyczna instalacja )
Opublikowano 11 Października 201114 l nie jestem pewien ale chyba tylko Ciśnienie? ! więc będzie pasować. Teraz i ja mam pytanie co możecie powiedzieć o tym Aucie. http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-anglik-C20988757.html Proszę o jakieś sugestie... Czy te 2.0T bedzie chlalo duzo wiecej niż moje 1.8T z softem na 180KM moje chla srednio 9-11l/100km oczywiście prosze nie zwracać uagi na stronę Kierownicy z tego co widzę to wersja niezabogata ale to bym szybko zmienił... wg mnie jakoś ma dziwnie spasowane zderzaki ,zerknij na przedni gril względem maski,chromy wokół szyb
Opublikowano 12 Października 201114 l nie jestem pewien ale chyba tylko Ciśnienie? ! więc będzie pasować. Teraz i ja mam pytanie co możecie powiedzieć o tym Aucie. http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-anglik-C20988757.html Proszę o jakieś sugestie... Czy te 2.0T bedzie chlalo duzo wiecej niż moje 1.8T z softem na 180KM moje chla srednio 9-11l/100km oczywiście prosze nie zwracać uagi na stronę Kierownicy z tego co widzę to wersja niezabogata ale to bym szybko zmienił... avant? :wtf:e przerzucal ktos osprzet z xenonu do bi?? jakies foto mnie interesuje Czy da sie zamienic te mocowanie zarnika z xenonu do bi? wielkosc "wylotu" soczewki jest podobna :gwizdanie:
Opublikowano 12 Października 201114 l No nie zagazujesz No to wiem dobrze. Ale nie jest to dla mnie problem. bardziej mi chodzi o awaryjność tego silnika.
Opublikowano 12 Października 201114 l No to wiem dobrze. Ale nie jest to dla mnie problem. bardziej mi chodzi o awaryjność tego silnika. jest tam jakis jeden mankament - bajk to wymienial od razu po zakupie, ale to jakas pier**la. poza tym silnik git. po sofcie masz tyle ile po wlozeniu 10k w 1.8T
Opublikowano 12 Października 201114 l pany co z tymi naklejkami?arturo moze zrobic na wzor na gorze dokładnie tylko czekam na pozwolenie na rozprowadzanie
Opublikowano 13 Października 201114 l Cool : wieksze wtryski kup i dopiero jedz stroic Jak nie beda benzynowe zapetlaly to gaz powinien tez chodzic ( ale ciagle nie wiem co to za fantastyczna instalacja ) jakie te wtryski bys proponował? czy jak zmienił bym wtryski to może wtedy na starym ecu gaz daloby sie ustawic i nie trzeba softowac nowego ecu?
Opublikowano 13 Października 201114 l W ASO jest akcja do soboty na produkty AUDI wszystko w dol 50 % np. dokladki, spojlery , dywaniki ,akcesoria AUDIO ,koszulki itd. Warto pojechac jak to ma niedaleko i przejrzec oferte :gwizdanie: