Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mojej osiołki wymieniły rozrząd bez pompy. Dla spokoju ducha chciałem wymienić, to gość w serwisie mi odradzał. Mówi, że pompa jest "obliczona" na 200 tysi, a przy umiarkowanej jeździe w połączeniu z Multi, powinna do następnej wymiany dotrwać :mysli:

Ja jak sprowadzilem auto to mialo przelotu 143tys no i przy rozbiórce okazało sie ze juz pompa powoli ciekła i się zacierała(cięzko chodziła) :gwizdanie: Nie wiem czemu ma sie niby jej przy rozrzadzie nie zmieniac jak koszt pompy jest smieszny no i jedno rozbieranie przodu :wink4:

Ja też tego nie rozumiem. Pytałęm osiołków czemu nie zmienili, to powiedzieli, że nie kazałem. Faktycznie nic im nie mówiłem, bo to była dla mnie oczywista oczywistość :disgust:

Do mojego ALT`ka pompa kosztowala 55zl :decayed: A cały rozrząd 550zł :decayed:

A najlepsze jest to ze wedlug audi pierwsza wymiana rozrzadu w moim silniku jest przewidziana przy 180tys :blink:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 20:59_________________________________________________Brac?? Zaslepke by tylko wymienil na 3 ramienna :gwizdanie: Da rade tak??

http://moto.allegro.pl/poduszka-powietrzna-do-audi-okazja-i1937824708.html

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W mojej osiołki wymieniły rozrząd bez pompy. Dla spokoju ducha chciałem wymienić, to gość w serwisie mi odradzał. Mówi, że pompa jest "obliczona" na 200 tysi, a przy umiarkowanej jeździe w połączeniu z Multi, powinna do następnej wymiany dotrwać :mysli:

Ja jak sprowadzilem auto to mialo przelotu 143tys no i przy rozbiórce okazało sie ze juz pompa powoli ciekła i się zacierała(cięzko chodziła) :gwizdanie: Nie wiem czemu ma sie niby jej przy rozrzadzie nie zmieniac jak koszt pompy jest smieszny no i jedno rozbieranie przodu :wink4:

Ja też tego nie rozumiem. Pytałęm osiołków czemu nie zmienili, to powiedzieli, że nie kazałem. Faktycznie nic im nie mówiłem, bo to była dla mnie oczywista oczywistość :disgust:

Ja to rozumiem i też dla mnie to oczywista oczywistość, ale nie zapominajmy że jest sporo ludzi na tym świece że robiąc rozrząd wymienia tylko pasek a reszte tylko weryfikują stan.

Ja sie z tym spotkałem tydzień temu, jak podwoziłem gościa od nas z pracy do mechanika odebrać auto właśnie po zrobieniu rozrządu.

Wymianiał tylko pasek, ale mechanik mu zadzwonił jeszcze że jednak trzeba rolke jedną wymienieć bo wytrzyma może 3-5tys. Nie wiem jak on to wyliczył ale nie ważne.

No i gościu nie wymiania bo kasy nie ma. Także czeka go 2 raz robienie tego samego

Ludzie tak oszczędzają i nie dbają o auta.

Opublikowano
:blink:
Opublikowano

Ja właśnie jestem po wymianie robocizna 350 zł pompa 100 zł i rozrząd ori 300zł i do tego napinacz paska klinowego 120 zł.

Zawsze wymieniam pompę wody ,za duże koszty później aby jej nie wymienić

Opublikowano

Ja właśnie jestem po wymianie robocizna 350 zł pompa 100 zł i rozrząd ori 300zł i do tego napinacz paska klinowego 120 zł.

(...)

Zazdroszczę Wam tych cen, naprawdę ... :naughty::kox:

Opublikowano

(...)

O tym samym pomyślałem :decayed:
Opublikowano

:lol1:

BTW: co ile powinno wymieniać się rozrząd w 2.5 tdi? Mam na myśli kolejne wymiany, pierwszą już ma za sobą ... :naughty::decayed:

Bo sprzeczne wersje do mnie docierają :evil:

Opublikowano

ja tam wymieniałem co 60-70 mimo że gwarancje miałem na 90 tys km, ale uwaga tylko na 24 miesiace :)

u kumpla wymienialismy w AWX-ie po max znizkach w IC to same częsci kosztowaly 1000zł(full pakiet :)), więc Wąski bardzo dobrą cene dostałeś.

Opublikowano

:lol1:

BTW: co ile powinno wymieniać się rozrząd w 2.5 tdi? Mam na myśli kolejne wymiany, pierwszą już ma za sobą ... :naughty::decayed:

Bo sprzeczne wersje do mnie docierają :evil:

co tydzien :polew:

Opublikowano

(...)

BO ?[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 11:23_________________________________________________KRATKI DO S-LINE PO 82 ZŁ cena bez szału dużżżżo ostatnio ceny poszły do góry

euro itp......

piszcie PV

Opublikowano

nie

Opublikowano

KRATKI DO S-LINE PO 82 ZŁ cena bez szału dużżżżo ostatnio ceny poszły do góry

biore 2 szt niedziurkowych :)

Opublikowano

A ja 2 dziurkowane :naughty: Kiedy mozesz wysłać?? :decayed:

Opublikowano

odnośnie oleju w końcu skleroza pozwoliła mi zrobić foto

DSC00617.jpg

ori?

Opublikowano

DSC00617.jpg

ori?

No banka jak ori :naughty:

Opublikowano

DSC00617.jpg

ori?

Zobacz w jakich językach masz z tyłu opisy. Jak francuski, japoński, niemiecki to masz szanse, że ori :decayed:

Opublikowano

DSC00617.jpg

ori?

Zobacz w jakich językach masz z tyłu opisy. Jak francuski, japoński, niemiecki to masz szanse, że ori :decayed:

true :good: Chociaz po Polsku też jest tylko trzeba odkleić pierwsza etykiete :good:

Opublikowano

(...)

BO ?

Co "bo"?

Zobacz sobie ceny dla 2.5 tdi a wszystko stanie się jasne.

Opublikowano

(...)

BO ?

Co "bo"?

Zobacz sobie ceny dla 2.5 tdi a wszystko stanie się jasne.

aaa :wink4: