Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A zwrotnica prosta ?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kierownice już mam z tego co wiem potrzebuje tylko taśmę bo mam już tempomat wtedy chyba modułu nie trzeba zmieniać z tego co słyszałem ale nie wiem dokładnie.

Ta pupa :decayed: Tez mam teraz tempomat i pod multi. Ale musi być moduł obsługujący multi z b7. Chyba tylko ten q daje radę ale na pewno nie wiem :mysli:

Spoko dzięki za pomoc[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 20:41_________________________________________________Panowie a ma ktoś namiary na jakieś sprężyny -40 na tył do avanta b6 Ośka :cool1:

kolego mam na tył ale weiteca -30

Właśnie chciał bym trochę niżej bo teraz mam na 1be juz około -25 a to do 18" za mało.
Opublikowano

chlopaki mam bebechy lusterek s4 b6 czyli fotochromy z tym ze prawy jest łamany lewy nie plus mechanizm elektrycznie składanych ja mam tylko obudowy :decayed: co kto chce zapraszam na pw ale tani nie bede :wink4:

Opublikowano

przyciemniajac szyby folie klei sie od wewnetrznej strony prawda :?:

Opublikowano

przyciemniajac szyby folie klei sie od wewnetrznej strony prawda :?:

TAK a jak to sobie inaczej wyobrażasz
Opublikowano

w awx z 2001r seryjnie byly pompki AL :?:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

pytam bo gdzies na jakims forum tak przeczytalem ze byly AL albo BA

Opublikowano

Panowie a ma ktoś namiary na jakieś sprężyny -40 na tył do avanta b6 Ośka :cool1:

Zastanawiam się czy nie puścić swojego kompletu H&R -40mm, całkiem możliwe, że w komplecie z amorkami Monroe Reflex...

wracasz do serii 1BE ?

Nie - raczej kombo Weitec + ReFlex ale dla zwykłego zawieszenia...

Opublikowano

pytam bo gdzies na jakims forum tak przeczytalem ze byly AL albo BA

ja w AWX mam POMPKI Q

Opublikowano

Panowie a ma ktoś namiary na jakieś sprężyny -40 na tył do avanta b6 Ośka :cool1:

Zastanawiam się czy nie puścić swojego kompletu H&R -40mm, całkiem możliwe, że w komplecie z amorkami Monroe Reflex...

wracasz do serii 1BE ?

a to teraz jakie masz amorki? cos twardszego? wez pod uwage Bartek, ze jak dasz kolo z wiekszym ET, to przy miekkim amorze kola beda Ci czesto tarly o nadkola/blotniki.

Ja teraz tak mam... ET33, przod delikatnie obnizylismy i musze mocno uwazac zeby nie przycierac jak przod dobija.

Opublikowano

eh, V8 to V8 :)

Opublikowano
:good:
Opublikowano

wracasz do serii 1BE ?

a to teraz jakie masz amorki? cos twardszego? wez pod uwage Bartek, ze jak dasz kolo z wiekszym ET, to przy miekkim amorze kola beda Ci czesto tarly o nadkola/blotniki.

Ja teraz tak mam... ET33, przod delikatnie obnizylismy i musze mocno uwazac zeby nie przycierac jak przod dobija.

Przy 17"/ET28 koła są minimalnie schowane tuż za błotnikiem - niestety jest tak nisko, że przy silnym dobiciu i tak koło dojdzie do osłony nadkola. Chcę troszkę to jeszcze podnieść i myślę, że będzie OK.