musti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Musisz rezać auto potężnie plus temat o aucie plus staż na forum. Chociaż moim zdaniem to tu parę osób się pcha a bogate auta kupiły zrobily parę pierdół a pchają się jakby pół auta wyrezaly a te co full zrobiły siedzą cichutko ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Ale świętego spokoju dałbym ich do,pierwszego,prostu niech mają Napisz kto to taki może być na PW bo na pierwszą myśl to nikogo takiego nie kojarzę. św.Mikołaj np
P-U-M-A Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Musisz rezać auto potężnie plus temat o aucie plus staż na forum. Chociaż moim zdaniem to tu parę osób się pcha a bogate auta kupiły zrobily parę pierdół a pchają się jakby pół auta wyrezaly a te co full zrobiły siedzą cichutko ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Ale świętego spokoju dałbym ich do,pierwszego,prostu niech mają Napisz kto to taki może być na PW bo na pierwszą myśl to nikogo takiego nie kojarzę. św.Mikołaj np Się Marcina pytałem a nie ciebie...
jozek726 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Musisz rezać auto potężnie plus temat o aucie plus staż na forum. Chociaż moim zdaniem to tu parę osób się pcha a bogate auta kupiły zrobily parę pierdół a pchają się jakby pół auta wyrezaly a te co full zrobiły siedzą cichutko ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Ale świętego spokoju dałbym ich do,pierwszego,prostu niech mają moze to mała sugestia do mnie
Stichy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Skoro nalegacie to zgadzam sie na dopisanie mnie
kadafi Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 bedzie nabor to pewnie napisza ze mozna sie zglaszac albo sami wysla zaproszenia do Devisionu tym co maja odpowiednie mody przeciez teraz kazdy moze pisacwiec po co sie takspinac i cisnac
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wiecej lasek na auto nie wyrwiecie z naklejka Division A moze sie myle...
P-U-M-A Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wiecej lasek na auto nie wyrwiecie z naklejka Division A moze sie myle... Mnie ostatnio powiedziały nie ma dywizjonu nie ma :polew:
MARCIN607 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Musisz rezać auto potężnie plus temat o aucie plus staż na forum. Chociaż moim zdaniem to tu parę osób się pcha a bogate auta kupiły zrobily parę pierdół a pchają się jakby pół auta wyrezaly a te co full zrobiły siedzą cichutko ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Ale świętego spokoju dałbym ich do,pierwszego,prostu niech mają moze to mała sugestia do mnie nie - odkąd masz B6 mało na forum siedzę :decayed:
P-U-M-A Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dokładnie Marcin jak już piszesz takie wypowiedzi to niech każdy wie o kim piszesz bo nie FAIR:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dokładnie Marcin jak już piszesz takie wypowiedzi to niech każdy wie o kim piszesz bo nie FAIR:decayed:a po co- ja wiem i już a że ja nie decyduję o niczym to sobie chociaż pogadam :decayed::decayed:jak dla mnie wszyscy jesteście rezacze
David Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 czy jezeli mam felgi z pierscieniem centrujacym to moge zapodac dystans 10mm? et 35 mam teraz ale chce wypchnac kola na zew
Młody_drog Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nie widze przeciwskazan ale lepiej jak bys kupil dystanse z przejsciem na wiekszy otwor centrujacy Sent from my GT-I9100
MARCIN607 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 czy jezeli mam felgi z pierscieniem centrujacym to moge zapodac dystans 10mm? et 35 mam teraz ale chce wypchnac kola na zew David tylko daj foto jak będzie wyglądało koło- moim zdaniem to będzie przesadzone
David Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 no wlasnie nie wiem ale wydaje mi sie ze dystans 5mm nic nie da bo wogole da sie zauwazyc ze kolo jest 0,5cm szerzej ?? dlatego jak mam dac to juz 10mm ale boje sie jednego bo raz w miesiacu jezdze zaladowany z PL z zakupami i d*pa wtedy siada z 3-4cm mysle czy jeszcze tylu nie podniesc aktualnie mam -30 tyl,zeby dac wyzej potrzebowalbym sprezyn ori S-line -20mm
marcin_o23 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 no ale będzie to głupio wyglądać, takie odsadzenie i koza, przy 10mm będzie już wystawać za obrys
jedrekx Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 czy kiera S-line w B6 miała znaczek? bo mi się wydaje, że nie. a jeden z użytkowników uważa, że tak.. według mojej wiedzy kierownica S-line z B6 była cała perforowana bez znaczka S-line. kto ma rację?
marcin_o23 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 ja mam ori s-line w b6 i nie ma znaczka, prawdę mówiąc nogdy w b6 nie widziałem ze znaczkiem, chociaż zawsze można go dołożyć
tymonA4 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/kiera-jasiek-sprzedania-226512/ Miała leman miał ori ńie dokladal
laki83 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 jedrekx mogłes napisac do mnie że tu poruszysz ten temat to od razu bym tu zajrzał powiem ci że ja znaczek mam i nie widać żeby był klejony.moge wrzucić tu kiedy fotke z bliska...bo sam jestem ciekaw jak to sprawa wygląda
Rekomendowane odpowiedzi