Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

400zl max.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
400zl max.

myślałem ze więcej :decayed:

Opublikowano

SIEMA !

Panowie potrzebuje szybkiej pomocy jak odczepić pasy bezpieczeństwa od przednich foteli w A4 B6?

Jest tam jakaś blaszka żeby odgiąć i wysunąć taki metal z bolca ale nie idzie tego zrobić :kwasny::kwasny::kwasny::kwasny:

pomoże ktoś?

---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ----------

ok :banan:

Wystarczyło podnieś na regulacji do góry i poszło :doh:

Opublikowano

Nie ma kto do sprzedania przejsciowek pod rnsa

Opublikowano

allegro za grosze.

Opublikowano

Powiedzcie mi jak wygląda wylana poduszka silnika? Bo u mnie jedna jest w jakimś czerwonym zaschniętym osadzie/oleju, na osłonie silnika tej dolnej też plamka jakiegoś czerwonego płynu wielkości 4-5cm jest.

Opublikowano
Powiedzcie mi jak wygląda wylana poduszka silnika? Bo u mnie jedna jest w jakimś czerwonym zaschniętym osadzie/oleju, na osłonie silnika tej dolnej też plamka jakiegoś czerwonego płynu wielkości 4-5cm jest.

Masz od razu odpowiedż :wink: poduszka do wymiany .

Opublikowano

pytanko panowie, chce w avf-ie po sofcie zrobić kompletny wydech w mg i planuje również fmic, najprawdopodbniej również u nich gdyż nie mam narazie innej alternatywy a chce mieć wszystko profi, inne mody typu turbo muszą poczekać, na jaki przyrost mocy mogę mniej więcej liczyć??:eusathink:

Opublikowano

Raczej żaden jedynie to że moc którą masz będziesz miał też w cieplejsze dni.

Opublikowano

no to wiem, bo po to się robi fmic, no ale michał z mg twierdzi że kompletny wydech to plus 10% mocy, w co nie do końca wierze, zresztą aligator jest tego samego zdania, no ale w końcu pozbywam się katalizatora który już swoje lata ma i zastępuje go nowym sportowym, myślę że efekt oprócz dzwiękowego i wizualnego o co mi również chodzi powinien być:eusathink:niewielki ale powinien

Opublikowano

Jaki jest nr. tej poduszki?

Opublikowano
no to wiem, bo po to się robi fmic, no ale michał z mg twierdzi że kompletny wydech to plus 10% mocy, w co nie do końca wierze, zresztą aligator jest tego samego zdania, no ale w końcu pozbywam się katalizatora który już swoje lata ma i zastępuje go nowym sportowym, myślę że efekt oprócz dzwiękowego i wizualnego o co mi również chodzi powinien być:eusathink:niewielki ale powinien

To zależy jaki zawalony masz kat. Ale jeżeli nie jest to wiele ci to nie da ostatnio z Mirkiem z ecu project o tym gadalem

Opublikowano

Sorki że sie wtrące, ale wywalając kata, musze wstawić jakąś strumienice do 1.9TDI ? czy wystarczy w puszcze po katalizatorze wstawić jakąś zwykłą rurkę i zaspawać puchę coby ory wyglądało ?

Opublikowano

Najlepiej jest wstawić zwykła rurke

Opublikowano

chłopaki pomózcie kto..potrzebuje schematu wiązki w tylnych drzwiach.a zwłaszcza chodzi mi o kostke która wchodzi do zamka.potrzeba mi wiedzieć który kolor lub nr kabelka we wtyczce za co odpowiada

Opublikowano
chłopaki pomózcie kto..potrzebuje schematu wiązki w tylnych drzwiach.a zwłaszcza chodzi mi o kostke która wchodzi do zamka.potrzeba mi wiedzieć który kolor lub nr kabelka we wtyczce za co odpowiada

Dla Twojego auta (lewa i prawa strona jest tak samo):

pin 1 (masa silniczków) - niebiesko/czerwony

pin 2 (zasilanie zamka standardowego) - czerwono/żółty

pin 3 (przełącznik zamka) - fioletowo/czerwony

pin 4 (przełącznik krańcówki) - zielono/czerwony

pin 5 (przełącznik zamka safe) - czerwono/szary

pin 6 (masa przełączników) - brązowy

pin 7 (zasilanie zamka safe) - biało/czerwony

Opublikowano

dzieki wielkie...to który kabelek bedzie puszczał sygnał do licznika drzwi otwarte/zamkniete i włączał lampke?

Opublikowano

dzieki wielkie...to który kabelek bedzie puszczał sygnał do licznika drzwi otwarte/zamkniete i włączał lampke?

Triggerem jest krańcówka - sygnał odbiera sterownik drzwi i wysyła go po CANie do MK.