Opublikowano 6 Sierpnia 201213 l SIEMA ! Panowie potrzebuje szybkiej pomocy jak odczepić pasy bezpieczeństwa od przednich foteli w A4 B6? Jest tam jakaś blaszka żeby odgiąć i wysunąć taki metal z bolca ale nie idzie tego zrobić :kwasny::kwasny: pomoże ktoś? ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- ok Wystarczyło podnieś na regulacji do góry i poszło
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l Powiedzcie mi jak wygląda wylana poduszka silnika? Bo u mnie jedna jest w jakimś czerwonym zaschniętym osadzie/oleju, na osłonie silnika tej dolnej też plamka jakiegoś czerwonego płynu wielkości 4-5cm jest.
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l Powiedzcie mi jak wygląda wylana poduszka silnika? Bo u mnie jedna jest w jakimś czerwonym zaschniętym osadzie/oleju, na osłonie silnika tej dolnej też plamka jakiegoś czerwonego płynu wielkości 4-5cm jest. Masz od razu odpowiedż poduszka do wymiany .
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l pytanko panowie, chce w avf-ie po sofcie zrobić kompletny wydech w mg i planuje również fmic, najprawdopodbniej również u nich gdyż nie mam narazie innej alternatywy a chce mieć wszystko profi, inne mody typu turbo muszą poczekać, na jaki przyrost mocy mogę mniej więcej liczyć??
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l Raczej żaden jedynie to że moc którą masz będziesz miał też w cieplejsze dni.
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l no to wiem, bo po to się robi fmic, no ale michał z mg twierdzi że kompletny wydech to plus 10% mocy, w co nie do końca wierze, zresztą aligator jest tego samego zdania, no ale w końcu pozbywam się katalizatora który już swoje lata ma i zastępuje go nowym sportowym, myślę że efekt oprócz dzwiękowego i wizualnego o co mi również chodzi powinien być:eusathink:niewielki ale powinien
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l no to wiem, bo po to się robi fmic, no ale michał z mg twierdzi że kompletny wydech to plus 10% mocy, w co nie do końca wierze, zresztą aligator jest tego samego zdania, no ale w końcu pozbywam się katalizatora który już swoje lata ma i zastępuje go nowym sportowym, myślę że efekt oprócz dzwiękowego i wizualnego o co mi również chodzi powinien być:eusathink:niewielki ale powinien To zależy jaki zawalony masz kat. Ale jeżeli nie jest to wiele ci to nie da ostatnio z Mirkiem z ecu project o tym gadalem
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l Sorki że sie wtrące, ale wywalając kata, musze wstawić jakąś strumienice do 1.9TDI ? czy wystarczy w puszcze po katalizatorze wstawić jakąś zwykłą rurkę i zaspawać puchę coby ory wyglądało ?
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l Oferta - Audi S4 - Prodam Audi s4 4,2 v8 -353kw, r.v.2003,najeto 119tis.km,6 rychlostních stupňů, 8 x airbag, ABS, alarm, aut. klimatizace, CD měnič, dałbym się pokroić za ten kolor :jerk::jerk:
Opublikowano 8 Sierpnia 201213 l Oferta - Audi S4 - Prodam Audi s4 4,2 v8 -353kw, r.v.2003,najeto 119tis.km,6 rychlostních stupňů, 8 x airbag, ABS, alarm, aut. klimatizace, CD měnič, dałbym się pokroić za ten kolor :jerk::jerk: Piekna eSa
Opublikowano 8 Sierpnia 201213 l chłopaki pomózcie kto..potrzebuje schematu wiązki w tylnych drzwiach.a zwłaszcza chodzi mi o kostke która wchodzi do zamka.potrzeba mi wiedzieć który kolor lub nr kabelka we wtyczce za co odpowiada
Opublikowano 8 Sierpnia 201213 l chłopaki pomózcie kto..potrzebuje schematu wiązki w tylnych drzwiach.a zwłaszcza chodzi mi o kostke która wchodzi do zamka.potrzeba mi wiedzieć który kolor lub nr kabelka we wtyczce za co odpowiada Dla Twojego auta (lewa i prawa strona jest tak samo): pin 1 (masa silniczków) - niebiesko/czerwony pin 2 (zasilanie zamka standardowego) - czerwono/żółty pin 3 (przełącznik zamka) - fioletowo/czerwony pin 4 (przełącznik krańcówki) - zielono/czerwony pin 5 (przełącznik zamka safe) - czerwono/szary pin 6 (masa przełączników) - brązowy pin 7 (zasilanie zamka safe) - biało/czerwony
Opublikowano 8 Sierpnia 201213 l chłopaki pomózcie kto..potrzebuje schematu wiązki w tylnych drzwiach.a zwłaszcza chodzi mi o kostke która wchodzi do zamka.potrzeba mi wiedzieć który kolor lub nr kabelka we wtyczce za co odpowiada Dla Twojego auta (lewa i prawa strona jest tak samo): pin 1 (masa silniczków) - niebiesko/czerwony pin 2 (zasilanie zamka standardowego) - czerwono/żółty pin 3 (przełącznik zamka) - fioletowo/czerwony pin 4 (przełącznik krańcówki) - zielono/czerwony pin 5 (przełącznik zamka safe) - czerwono/szary pin 6 (masa przełączników) - brązowy pin 7 (zasilanie zamka safe) - biało/czerwony dzieki wielkie...to który kabelek bedzie puszczał sygnał do licznika drzwi otwarte/zamkniete i włączał lampke?
Opublikowano 8 Sierpnia 201213 l chłopaki pomózcie kto..potrzebuje schematu wiązki w tylnych drzwiach.a zwłaszcza chodzi mi o kostke która wchodzi do zamka.potrzeba mi wiedzieć który kolor lub nr kabelka we wtyczce za co odpowiada Dla Twojego auta (lewa i prawa strona jest tak samo): pin 1 (masa silniczków) - niebiesko/czerwony pin 2 (zasilanie zamka standardowego) - czerwono/żółty pin 3 (przełącznik zamka) - fioletowo/czerwony pin 4 (przełącznik krańcówki) - zielono/czerwony pin 5 (przełącznik zamka safe) - czerwono/szary pin 6 (masa przełączników) - brązowy pin 7 (zasilanie zamka safe) - biało/czerwony dzieki wielkie...to który kabelek bedzie puszczał sygnał do licznika drzwi otwarte/zamkniete i włączał lampke? Triggerem jest krańcówka - sygnał odbiera sterownik drzwi i wysyła go po CANie do MK.