Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nam się WP odezwało pełną gębą :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jaki nr katalogowy ma waż od turbiny. Ten idący do chłodnicy? Mówie o 1.9 AVF. Jak to wygląda z zamiennikami? Warto się bawić?

Opublikowano

Panowie jak to zrobić/ustawić żeby po kliknięciu w moje zdjęcie z sygnatury(czyli to na dole) żeby pokazał się temat z moja B6 ?

Opublikowano

klikasz w ikonę LINK i pojawi Ci się okno dialogowe, tam wstawiasz link który ma się otwierać po kliknięciu

Opublikowano

Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie.

Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Opublikowano
Właśnie nikt nie wierzy że na państwowy wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie.

Ale widzisz koledzy myślą że my po 5 koła zarabiamy:facepalm: a tu trzeba ciułać na mody i tak uja starcza:kwasny:
Opublikowano

Pany, jaka najładniejsze będzie felga do avanta w rozmiarze 16'' ?

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

żeby 5 zarobić na państwowym to by trzeba być na kierowniczym stanowisku i chyba jeszcze komuś obciągać.

Bo kierownik dostaje 3.5

zwykły pion od 1500-2000

a jak umowa jest mądrze napisana to nawet dziewczyny po 1200zł mają.

Opublikowano
Jaki nr katalogowy ma waż od turbiny. Ten idący do chłodnicy? Mówie o 1.9 AVF. Jak to wygląda z zamiennikami? Warto się bawić?

nawet niepatrz na cene w aso bo zabija:facepalm:

ten z literką Q na końcu:wink:

ruaq.jpg

Opublikowano
Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie.

:kox: dobry teks, często go słyszę :decayed:

Opublikowano

...mam kumpla który poszedł na zawodowego żołnierza tylko po to żeby pojechać do Afganistanu bo niby taka duża kasa miała być . Jak wrócił po 9 miesiącach , zrobiliśmy sobie bibe , napił się i płakał mi na ramieniu że dziękuje bogu że wrócił cały i że nikomu nie życzy tego co on tam przeżył . Więc jak to sie mówi kasa to nie wszystko .

Opublikowano

No z jakimiś tam dodatkami, premiami, nagrodami to mogę uwierzyć że macie koło 3. nie więcej.

ale to i tak luksus jak na państwową robotę, gdzie sie tylko słyszy że bedą zwalniać, straszą miernikami, oszczędnościami rządu. I że wogóle będziemy niepotrzebni jak jezuitów zatrudnią.

No wyjazdy to inna bajka.

Opublikowano

...mam kumpla który poszedł na zawodowego żołnierza tylko po to żeby pojechać do Afganistanu bo niby taka duża kasa miała być . Jak wrócił po 9 miesiącach , zrobiliśmy sobie bibe , napił się i płakał mi na ramieniu że dziękuje bogu że wrócił cały i że nikomu nie życzy tego co on tam przeżył . Więc jak to sie mówi kasa to nie wszystko .

Masz rację nie jest to tak jak się myśli większość żołnierzy jedzie żeby natrzepać kapuchy a tu niestety wojna to nie zabawa i ściemnianie w koszarach:facepalm:
Opublikowano
klikasz w ikonę LINK i pojawi Ci się okno dialogowe, tam wstawiasz link który ma się otwierać po kliknięciu

Ok , zrobiłem tak , tylko mi chodzi o to żeby nie klikać w link tylko w zdjęcie

Opublikowano
Opublikowano
:kox::kox::kox::jerk::jerk::jerk:
Opublikowano

Ok , zrobiłem tak , tylko mi chodzi o to żeby nie klikać w link tylko w zdjęcie

no to jeszcze raz...

1.wchodzisz w sygnaturę

2. zaznaczasz obrazek

3. klikasz w menu u góry LINK (ikonka - "globus" z jakąś nieskończonością)

3. otwiera Ci sie nowe okno w które wstawiasz link do swojego auta

:hi:

Opublikowano

Geez, po co tyle problemów?

audia4zima4.png

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Ten dzień nie zaczął się dobrze a i plan na nawalenie się nie wypalił :wallbash::siema: