Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Jaki nr katalogowy ma waż od turbiny. Ten idący do chłodnicy? Mówie o 1.9 AVF. Jak to wygląda z zamiennikami? Warto się bawić?
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Panowie jak to zrobić/ustawić żeby po kliknięciu w moje zdjęcie z sygnatury(czyli to na dole) żeby pokazał się temat z moja B6 ?
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l klikasz w ikonę LINK i pojawi Ci się okno dialogowe, tam wstawiasz link który ma się otwierać po kliknięciu
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Właśnie nikt nie wierzy że na państwowy wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ale widzisz koledzy myślą że my po 5 koła zarabiamy:facepalm: a tu trzeba ciułać na mody i tak uja starcza:kwasny:
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Pany, jaka najładniejsze będzie felga do avanta w rozmiarze 16'' ? ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- żeby 5 zarobić na państwowym to by trzeba być na kierowniczym stanowisku i chyba jeszcze komuś obciągać. Bo kierownik dostaje 3.5 zwykły pion od 1500-2000 a jak umowa jest mądrze napisana to nawet dziewczyny po 1200zł mają.
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Jaki nr katalogowy ma waż od turbiny. Ten idący do chłodnicy? Mówie o 1.9 AVF. Jak to wygląda z zamiennikami? Warto się bawić? nawet niepatrz na cene w aso bo zabija:facepalm: ten z literką Q na końcu:wink:
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. dobry teks, często go słyszę
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. ...mam kumpla który poszedł na zawodowego żołnierza tylko po to żeby pojechać do Afganistanu bo niby taka duża kasa miała być . Jak wrócił po 9 miesiącach , zrobiliśmy sobie bibe , napił się i płakał mi na ramieniu że dziękuje bogu że wrócił cały i że nikomu nie życzy tego co on tam przeżył . Więc jak to sie mówi kasa to nie wszystko .
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l No z jakimiś tam dodatkami, premiami, nagrodami to mogę uwierzyć że macie koło 3. nie więcej. ale to i tak luksus jak na państwową robotę, gdzie sie tylko słyszy że bedą zwalniać, straszą miernikami, oszczędnościami rządu. I że wogóle będziemy niepotrzebni jak jezuitów zatrudnią. No wyjazdy to inna bajka.
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. ...mam kumpla który poszedł na zawodowego żołnierza tylko po to żeby pojechać do Afganistanu bo niby taka duża kasa miała być . Jak wrócił po 9 miesiącach , zrobiliśmy sobie bibe , napił się i płakał mi na ramieniu że dziękuje bogu że wrócił cały i że nikomu nie życzy tego co on tam przeżył . Więc jak to sie mówi kasa to nie wszystko . Masz rację nie jest to tak jak się myśli większość żołnierzy jedzie żeby natrzepać kapuchy a tu niestety wojna to nie zabawa i ściemnianie w koszarach:facepalm:
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l klikasz w ikonę LINK i pojawi Ci się okno dialogowe, tam wstawiasz link który ma się otwierać po kliknięciu Ok , zrobiłem tak , tylko mi chodzi o to żeby nie klikać w link tylko w zdjęcie
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l klikasz w ikonę LINK i pojawi Ci się okno dialogowe, tam wstawiasz link który ma się otwierać po kliknięciu Ok , zrobiłem tak , tylko mi chodzi o to żeby nie klikać w link tylko w zdjęcie no to jeszcze raz... 1.wchodzisz w sygnaturę 2. zaznaczasz obrazek 3. klikasz w menu u góry LINK (ikonka - "globus" z jakąś nieskończonością) 3. otwiera Ci sie nowe okno w które wstawiasz link do swojego auta
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271135640516&ssPageName=ADME:L:LCA:IE:1123#ht_500wt_1282 Idzie od 1 euro Panowie:decayed:
Opublikowano 11 Stycznia 201313 l Ten dzień nie zaczął się dobrze a i plan na nawalenie się nie wypalił