Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

Jaki aku do mojego Avj?? Jaką firmę Bosch czy centra? Ile tam amper jest?? Coś kojarzę że chyba 74 ale pewności nie mam a,sprawdzić nie było czasu,rano :thumbdown:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
pocas to chyba każdy zrozumiał ale w którymś z ostatnich auto światów też piszą o "programawalności częsci" :grin:

Bo to normalna rzecz przy projektowaniu części. Daleko nie trzeba szukać. Ostatnio do łódzkiej politechniki wpłynął wniosek o zaprojektowanie pewnej części do nowo powstające zmywarki. Jedno z kryteriów? Max 3 lata żywotności i użycie b. drogich części by nie było sensu budowania zamienników. Oczywiście w artykule jedzie autor po bandzie na 100%, ale niestety z biegiem lat będziemy się tylko zbliżać do takiej wizji, a nie oddalać.

Opublikowano
pocas to chyba każdy zrozumiał ale w którymś z ostatnich auto światów też piszą o "programawalności częsci" :grin:

Bo to normalna rzecz przy projektowaniu części. Daleko nie trzeba szukać. Ostatnio do łódzkiej politechniki wpłynął wniosek o zaprojektowanie pewnej części do nowo powstające zmywarki. Jedno z kryteriów? Max 3 lata żywotności i użycie b. drogich części by nie było sensu budowania zamienników. Oczywiście w artykule jedzie autor po bandzie na 100%, ale niestety z biegiem lat będziemy się tylko zbliżać do takiej wizji, a nie oddalać.

dokładnie jest to prawdą...niestety :kwasny:

Opublikowano

Dzisiaj pierwsza osoba z IC sprawe ma:naughty: Sędzia stwierdził że ugoda ze strony IC bo inaczej dostają po d*pie:banan:

Opublikowano
Dzisiaj pierwsza osoba z IC sprawe ma:naughty: Sędzia stwierdził że ugoda ze strony IC bo inaczej dostają po d*pie:banan:

:hi:

Trzymam kciuki , może przy okazji jakieś $$ ci wpadnie :wink:

Opublikowano

No jak wygramy to około 30k na głowe:kox:

Opublikowano
No jak wygramy to około 30k na głowe:kox:

I ja trzymam kciuki. Jebać Dziadostwo

Opublikowano

Pany, chcę wyjąć na noc aku do ładowania, poprzedni właściciel dokładał rns-e - i tu pojawia się pytanie - będzie wołać o kod czy loteria??

Opublikowano
Pany, chcę wyjąć na noc aku do ładowania, poprzedni właściciel dokładał rns-e - i tu pojawia się pytanie - będzie wołać o kod czy loteria??

loteria :decayed:

Opublikowano

dawno nie grałem :decayed:

Opublikowano

loteria :decayed:

To jakoś wpływa? Raz wbity pin do rns chyba się paruje z licznikiem i wyciąganie aku nie ma znaczenia (?)

Opublikowano

nom dobrze by było...

a co jeśli się nie uda?? słyszałem legendy o magicznej płytce :naughty::grin:

Opublikowano

Jak masz pod ręką jakiś drugi aku , nawet nie musi być jakiś full sprawny to możesz go sobie podłączyć jako podtrzymanie pamięci z czasie gdy będziesz ładował ten swój . Bo tak to loteria :wink:

---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------

nom dobrze by było...

a co jeśli się nie uda?? słyszałem legendy o magicznej płytce :naughty::grin:

Płytka magiczka istnieje, tylko że po użyciu jej psuje się soft (tzn. X---) i trzeba go wgrać ponownie

Opublikowano

no jest to jakaś motywacja do poszukania drugiego aku :wink:

Opublikowano

żaróki w halogenach w b6 jakie są h1? :whistling:

Opublikowano

H11

Opublikowano
Ja.

poważnie ?

Opublikowano

9y8uheda.jpg

Dziurki pod ambiente zrobione, można montować :)

Przy okazji do wzięcia jest lampka z prawej z fabrycznie wycietymi otworami, bez diodek.

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
Nie spodziewałem się że tylko jedna osoba przeczyta ze zrozumieniem artykul o tym Audi B5...:facepalm:

AndyN 1:0 reszta

Jestem stałym czytelnikiem tego bloga