Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mikaszi na foto jest góra zderzaka s-line teraz widzisz jaka jest różnica -zaznaczone na czerwono

image.jpg

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli zderzak s-line ma już mocowanie do dokładki?:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

tak i bezproblemu można je donitować do zwykłego zderzaka ,ten z foto był dawcą do mojego

Opublikowano
Nono Domin tylko czemu ja takiego nie mam jeszcze:banghead: weź zrób kilka takich lampek a klienci napewno się znajdą więc do BT masz czas ja biorę pierwszy:pent <

to jest patent Marcina :decayed: więc w BT go dorwiecie i zamówionka plecą:decayed:

Opublikowano
tak i bezproblemu można je donitować do zwykłego zderzaka ,ten z foto był dawcą do mojego
Dobrze wiedzieć, czyli jak się dorwie taki to potem można dokładkę gołą dorezać do niego:naughty:

---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:18 ----------

Nono Domin tylko czemu ja takiego nie mam jeszcze:banghead: weź zrób kilka takich lampek a klienci napewno się znajdą więc do BT masz czas ja biorę pierwszy:pent <

to jest patent Marcina :decayed: więc w BT go dorwiecie i zamówionka plecą:decayed:

Zaraz do niego napiszę:wink:
Opublikowano

wladi wystarczy ,że dorwiesz samą ramę i donitujesz do swojego ,w ori też jest nitowany

Opublikowano

Zaczyna się mała piździawka robić:facepalm:

out.php?i=513420_dsc-2476.jpg

Opublikowano
wladi wystarczy ,że dorwiesz samą ramę i donitujesz do swojego ,w ori też jest nitowany

Tylko wez to znajdz:kwasny:

Opublikowano

co to za czorne B7 :decayed: kogo goscisz:decayed:

Opublikowano
No kumam ale samej ramy nie dostaniesz raczej:facepalm: może prędzej już właśnie tą górę ze stelarzem:whistling:

---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ----------

To do sąsiadów ktoś przyjechał ale padaka zwykła już oblukałem:grin: a Ty wszystko wypatrzysz:naughty:
Opublikowano
To do sąsiadów ktoś przyjechał ale padaka zwykła już oblukałem:grin: a Ty wszystko wypatrzysz:naughty:

:decayed:

Opublikowano
mikaszi na foto jest góra zderzaka s-line teraz widzisz jaka jest różnica -zaznaczone na czerwono

http://s14.postimage.org/78b4ofax9/image.jpg

Dobrze by było jak byś pokazał jeszcze zdjęcie zwykłego bo ja nadal nie widzę różnicy

Czyli te zderzaki to s-line

kgrhqnp0feh3oq8i6brmnhd.jpg

t2ec16nyge9s7hhrcrbrnle.jpg

Opublikowano

To są zwykłe:facepalm:

Opublikowano

:hi:

Właśnie wyrezałem popielniczke 2din do tunelu 1 din, mogłem odrazu wyciagnać rnsa i klimatronika to by sie tak nie porysał podczas kombinowania:kwasny:

Opublikowano

to ja dalej nie czaje :kwasny:

Opublikowano

Przecież widać ewidentną różnice:wink:

Opublikowano

to ja dalej nie czaje :kwasny:

Michał przecież te co pokazałeś mają miejsce na mały grill dolny a ten co pokazał greg ma o wiele większą przerwę na grilla:whistling: porównaj sobie jeszcze raz:wink:
Opublikowano

ok powiedzmy że już czaje :kox:

Opublikowano

Mozecie mi pomóc w znalezieniu informacji o wymianie zawieszenia w b6? bo nigdzie nie moge znaleźć jak to sie robi? dzieki jakieś linki?