Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak juz jestesmy w temacie DRL czy dałoby radę tak zrobić, że zaaplikuje panel z B7 z DRL i mogę wł/wył dzienne w dowolnym momencie? Przy czym chciałbym jeszcze żeby dzienne współgrały z czujnikiem z zmierzchu i podpiąć tak że mając ustawione pokrętło świateł na AUTO automatycznie zapalają i wyłączają dzienne.

Da sie cos takiego ogarnąć z modułem SD-2 i pochodnymi czy za dużo wymagam?

pewnie, że się da...

przepinasz parenaście kabelków, dorzucasz parę kabelków, zamieniasz masę, i będzie MCE z b7 :whistling:

jak masz moduł z b7 to DRL będą bez SD2...

jest wątek w warsztacie...

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak juz jestesmy w temacie DRL czy dałoby radę tak zrobić, że zaaplikuje panel z B7 z DRL i mogę wł/wył dzienne w dowolnym momencie? Przy czym chciałbym jeszcze żeby dzienne współgrały z czujnikiem z zmierzchu i podpiąć tak że mając ustawione pokrętło świateł na AUTO automatycznie zapalają i wyłączają dzienne.

sie da na spokojnie:decayed: majne pomysł:decayed: jak znajde chwile to wysmaruje Ci ładnie na pw:naughty:

---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

pewnie, że się da...

przepinasz parenaście kabelków, dorzucasz parę kabelków, zamieniasz masę, i będzie MCE z b7 :whistling:

Bartek to sie da duzoooo mniejszym kosztem:decayed:

Opublikowano

Bartek to sie da duzoooo mniejszym kosztem:decayed:

teraz doczytałem, że chodzi o sam panel DRL a nie o cały MCE :wink:

ale czujnik deszczu by doszedł :kox:

Opublikowano

pewnie, że się da...

Kusi mnie ta zmiana, bo chciałbym tak jak ori mieć to rozwiązane bez dokładania modułów samoróbek. Mając MCE HIGH będzie łatwiej wrzucić MCE z B7? Dodam, że czujnika deszczu nie potrzebuje, ale w manualu widze ze trzeba tez go podłączać

Opublikowano

Jakie żarówki do halogenów polecacie ? może jakieś sprawdzone ledy ?

Opublikowano
Jakie żarówki do halogenów polecacie ? może jakieś sprawdzone ledy ?

Do halogenów LEDy? Jeśli mają pełnić swoją funkcję, to nie widzę tego :whistling: wrzuć xenon 3,4K :decayed:

Opublikowano

Kusi mnie ta zmiana, bo chciałbym tak jak ori mieć to rozwiązane bez dokładania modułów samoróbek. Mając MCE HIGH będzie łatwiej wrzucić MCE z B7? Dodam, że czujnika deszczu nie potrzebuje, ale w manualu widze ze trzeba tez go podłączać

prościutko :wink:

1.przepinasz kabelki z jednego miejsca w inne, 2.ciągniesz kabelek z jednego przeciwmgielnego tylnego do drugiego, 3. zamieniasz masy w przekaźnikach wycieraczek klaksonu i czegoś tam jeszcze...

a czy czujnik jest potrzebny?? nie znaju... wiem tylko, że można go wykodować...

ja musiałem jeszcze wersje high dokłądać, także wszystkie światełka do podłączenia :facepalm:

Opublikowano

prościutko :wink:

1.przepinasz kabelki z jednego miejsca w inne, 2.ciągniesz kabelek z jednego przeciwmgielnego tylnego do drugiego, 3. zamieniasz masy w przekaźnikach wycieraczek klaksonu i czegoś tam jeszcze...

a czy czujnik jest potrzebny?? nie znaju... wiem tylko, że można go wykodować...

no jeśli go wykodujesz to stracisz też czujnik światła :wink: czyli auto z drl poszło w piz*u.....

Opublikowano

jak kupie to będzie flaszka

Opublikowano

to dla mnie flaszka, ciekawe do ile euro dojdzie :decayed:

mój idol :

:kox:

yyyebany jest niesamowity:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
mój idol :

:kox:

:polew: ja też chcę to co On bierze:grin:
Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Marcin rozumiem że będziesz licytować ? :decayed:

Opublikowano

nie mam tam konta, ale pracuje nad tym, no mam nadzieje że cena dużo nie podskoczy, już prawie zamówiłem nówki w aso