Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdyby ktoś reflektował na sufit do sedana z szybrem s-line to PW:decayed:

Opublikowano

Jakie końcówki się zwyczajowo zakłada do dwu rurki? 80mm? Zderzak od S4.

Opublikowano

90mm ulter:wink:

Opublikowano

Zależy jakiego kota masz:decayed: Ten z głowy nie powinien:decayed:

Opublikowano
nie ma ktoś jakiejś ładnej fotki do kalendarza na luty? bo póki co strasznie mało zgłoszeń :thumbdown::facepalm: więcej info tutaj: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/

ja wysyłałem fotkę w zimowej scenerii i co d*pa , więcej nie wysyłam a kalendar będę miał swój na 2013r :decayed:

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi czy dokładka przedniego zderzaka zwykła (s-line dla mnie za droga) nada się od Cabrio? Nawet jakby trzeba było dospawać? Jak w ogóle to wygląda w Cabrio? da się ją oddzielić? Bo szukam zwykłem dokładki po pieniądzach bo swoją kurde chwyciłem za krawężnik i jest bardzo wygięta w dół;/

Opublikowano

Drugie pytanie. Robię porządek przed wiosną z autem. Poprawki lakiernicze takie tam.

Malować listwy w kolor czy nie?

MG_0318.jpg

Mam lusterka od S4, ale nie mam srebrny ramek do okoła szyb.

Opublikowano

Maluj w czerń mnie się to nie widzi teraz:kwasny:

Opublikowano
nie ma ktoś jakiejś ładnej fotki do kalendarza na luty? bo póki co strasznie mało zgłoszeń :thumbdown::facepalm: więcej info tutaj: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/

ja wysyłałem fotkę w zimowej scenerii i co d*pa , więcej nie wysyłam a kalendar będę miał swój na 2013r :decayed:

Ty.. ale 2013 już trwa :decayed: już Ci tłumaczyłem jak to jest z kalendarzem.. nie tylko ja o tym decyduję :wink:

Opublikowano

Ty.. ale 2013 już trwa :decayed: już Ci tłumaczyłem jak to jest z kalendarzem.. nie tylko ja o tym decyduję :wink:

Wiem wiem Panie wszystko.

Ja ogarne temat i Twoje A5 będzie u mnie na bank na ścianie :naughty:

Opublikowano

ja też nie :decayed: musti Ty wysłałeś fotkę to na prawdę był dobry miesiąc z fotkami :whistling:

Opublikowano

ani ja :decayed: musti Ty wysłałeś fotkę to na prawdę był dobry miesiąc z fotkami :whistling:

dobra może i tak było , ale bez jaj nie co miesiąc :facepalm:

jak w BT będziesz grzeczny to i może Ty się znajdziesz w kalendar :wink4:

Opublikowano

:banan::banan::banan:

---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

PANEL KLIMATRONIC AUDI A4 B6 B7 (3061002617) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

z czujnikiem jakości powietrza :wink:

Opublikowano

Który od nas się już tak popisał?:naughty:

569c8f607272791d3627e2b3cedd511a.png?1362997514

e9f43d9568e6d27ff99fec0eeeed6189.jpg?1362832969

Opublikowano

wyjął bym jej ten dymek z buzi :naughty:

Opublikowano

Zalega moze komus 20 ori srub do kol ?:grin:

Opublikowano
Zalega moze komus 20 ori srub do kol ?:grin:

pytaj Młodego:wink: coś mówił że ma:eusathink: