Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie problem się pojawił, chce użyć navi a tu zonk, wpisuje cel wyznacz trase a pojawia się jakaś całkiem inna, miejsce ode mnie oddalone o jakieś 100km i cel trasy inny, podmiana anteny nic nie dała, reset navi też, inna płyta też, WTF??

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może masz tyle km do mnie:decayed:

Opublikowano
Pany RNS-E z A6 C5 nie pasuje do B6? Mam racje? Jakby miało pasować to trzeba front zmienić tak?

Tak. A masz takiego RNSa z C5?

Opublikowano

ty się nie śmiej bo nie wiem jak do ciebie jutro trafie :polew:

Opublikowano

Nie ma problemu mogę go mieć bo zaklepany dla mnie cena tak jak czakiego 1350zl

Opublikowano
panowie problem się pojawił, chce użyć navi a tu zonk, wpisuje cel wyznacz trase a pojawia się jakaś całkiem inna, miejsce ode mnie oddalone o jakieś 100km i cel trasy inny, podmiana anteny nic nie dała, reset navi też, inna płyta też, WTF??

to sobie wybrałeś czas na takie pytania , szwagier właśnie mnie sprowadza na drogę alkoholowa i oprócz przechylenia następnego kielicha nic mi nie przychodzi do głowy :decayed:

spróbuj ją odłączyć całkiem od prądu na pół godziny , Jaki masz soft, może się soft uwalił , spróbuj zrobić jakiegoś downgrade albo upgrade . Jak to nie pomoże to resetuj ja vim hackiem i poczekaj z 24h , a jak to nie pomoże to chętnie ją przygarnę :wink: bo wymiana płyty głównej nie bedzie ci sie opłacała :thumbdown:

---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ----------

odezwę się później

:drunk:

albo jutro :decayed:

Opublikowano

to sobie wybrałeś czas na takie pytania , szwagier właśnie mnie sprowadza na drogę alkoholowa i oprócz przechylenia następnego kielicha nic mi nie przychodzi do głowy :decayed:

spróbuj ją odłączyć całkiem od prądu na pół godziny , Jaki masz soft, może się soft uwalił , spróbuj zrobić jakiegoś downgrade albo upgrade . Jak to nie pomoże to resetuj ja vim hackiem i poczekaj z 24h , a jak to nie pomoże to chętnie ją przygarnę :wink: bo wymiana płyty głównej nie bedzie ci sie opłacała :thumbdown:

---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ----------

odezwę się później

:drunk:

albo jutro :decayed:

Ja ostatnio miałem zonka jak RNS zażyczył sobie PIN, którego oczywiście nie mam :polew:

Dobrze, że to tylko wina poluzowanej kostki :grin:

Opublikowano

Ludziska, idzie dostać gdzieś nasadkę do śrub antykradzieżowych? Bo moja zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach :wink: miała kształt gwiazdki...

PS. Zdaje mi się czy fejsowiczki poleciały w kosmos?

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

Nie zdaje Ci się :-P mi tez smutno z tego powodu... Tymbardziej że pora roku sprzyja robieniu ciekawych zdjęć B-)

Opublikowano

96999552290529110111947.jpg

Nie spać, zwiedzać.... :decayed:

Opublikowano
Ludziska, idzie dostać gdzieś nasadkę do śrub antykradzieżowych? Bo moja zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach :wink: miała kształt gwiazdki...

PS. Zdaje mi się czy fejsowiczki poleciały w kosmos?

Tapnięte z SGS III

Jak ona dokładnie wyglądała? Może mam gdzieś w robocie taką..

A zresztą jutro na Twoim padle rzucę okiem :decayed:

Opublikowano

:ssij:

Chociaż w sumie to skądś musicie brać towar na handel, wiec pewnie macie wszystkie rodzaje :decayed:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

20130206170004uid3.jpg

Własnie piję poranną kawę:kawa:

20130101193605uid3.jpg

Opublikowano

Łapy na stół! :grin::decayed:

Pani chyba nie zapłaciła za ogrzewanie :decayed:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
Łapy na stół! :grin::decayed:

Pani chyba nie zapłaciła za ogrzewanie :decayed:

Tapnięte z SGS III

Oj tam wystarczy trochę podkręcić i same stają:decayed:

Miki ogarnąłeś gril z C5?:whistling:

Opublikowano

Siedzi na aucie juz od 2 tyg., dzięki :hi: musze go jeszcze trochę dopracować od tyłu, ale zawsze jak jest czas to znajduje się coś innego do roboty :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
Siedzi na aucie juz od 2 tyg., dzięki :hi: musze go jeszcze trochę dopracować od tyłu, ale zawsze jak jest czas to znajduje się coś innego do roboty :wink:

Tapnięte z SGS III

Jakby prysnąć dipem ramkę na czarno to laik pomyśli że oryginał:wink:A kosztuje 35zł:decayed:

Opublikowano

U mnie jest pryśnięta :decayed:

Tapnięte z SGS III