Opublikowano 22 Maja 201313 l Motywujące dla posiadaczy zwykłych lamp :-) rozumiem że soczewka z b8? no pewko...i nowe ori palniki :dancing:
Opublikowano 22 Maja 201313 l potwierdzam pożądnie świecą , wcześniej miałem zwykły xenon spora różnica
Opublikowano 22 Maja 201313 l Jade sobie przed chwilą autem i wyskauje mi na drogę policjant.Macha jakaś latark i pokazuje, że mam zjechać. Więc tak zrobiłem ze względu ze było to w mieście podchodzi i mówi: - P - no panie kierowco będzie mandacik - ja - za co ? (i się uśmiecham) - p - za jazdę w miescie na świtałach drogowych, - ja - hehe...Pan się cofnie... on poszedł na przód i ja mu zapodałem długi!! - P - o k,...wa co to za światła, - ja - bixenon z nowymi palnikami - P - (dość nerwowo) dokumenty, ....no to sobie myślę coś znajdzie, znajdzie, ale nie podszedł i mówi -co audi to audi, szerodkiej drogi aha i jeszcze jedno...wyróżnia się Pan z tłumu. :decayed: :polew::polew::thumbup1:
Opublikowano 23 Maja 201313 l Co tu jeszcze wszyscy śpią ? ---------- Post dopisany at 07:05 ---------- Poprzedni post napisany at 07:02 ---------- Jade sobie przed chwilą autem i wyskauje mi na drogę policjant.Macha jakaś latark i pokazuje, że mam zjechać. Więc tak zrobiłem ze względu ze było to w mieście podchodzi i mówi: - P - no panie kierowco będzie mandacik - ja - za co ? (i się uśmiecham) - p - za jazdę w miescie na świtałach drogowych, - ja - hehe...Pan się cofnie... on poszedł na przód i ja mu zapodałem długi!! - P - o k,...wa co to za światła, - ja - bixenon z nowymi palnikami - P - (dość nerwowo) dokumenty, ....no to sobie myślę coś znajdzie, znajdzie, ale nie podszedł i mówi -co audi to audi, szerodkiej drogi aha i jeszcze jedno...wyróżnia się Pan z tłumu. :decayed: :polew::polew::thumbup1: Po rezanie u nas każda juz jest śliczna suka
Opublikowano 23 Maja 201313 l Panowie poszukuje znaczka w blende BOSE...nie ma ktoś na zbyciu ?? Leżą na biurku... w PL
Opublikowano 23 Maja 201313 l Panowie poszukuje znaczka w blende BOSE...nie ma ktoś na zbyciu ?? Leżą na biurku... w PL a masz jedne znaczek na zbycie??
Opublikowano 23 Maja 201313 l Jade sobie przed chwilą autem i wyskauje mi na drogę policjant.Macha jakaś latark i pokazuje, że mam zjechać. Więc tak zrobiłem ze względu ze było to w mieście podchodzi i mówi: - P - no panie kierowco będzie mandacik - ja - za co ? (i się uśmiecham) - p - za jazdę w miescie na świtałach drogowych, - ja - hehe...Pan się cofnie... on poszedł na przód i ja mu zapodałem długi!! - P - o k,...wa co to za światła, - ja - bixenon z nowymi palnikami - P - (dość nerwowo) dokumenty, ....no to sobie myślę coś znajdzie, znajdzie, ale nie podszedł i mówi -co audi to audi, szerodkiej drogi aha i jeszcze jedno...wyróżnia się Pan z tłumu. :decayed: Jak mnie vectra zatrzymała, to też im powiedziałem że chyba na postojówkach jeżdżą... Na to misiek odpowiedział, że nie, bo to Opel, a nie Audi
Opublikowano 23 Maja 201313 l Jak mnie vectra zatrzymała, to też im powiedziałem że chyba na postojówkach jeżdżą... Na to misiek odpowiedział, że nie, bo to Opel, a nie Audi wiedza co dobre
Opublikowano 23 Maja 201313 l Padła mi przetwornica od Bixa(nówka założona) i mam pytanko: regenerował ktos uszkodzone? (na zapas bym zostawił, tylko czy jest sens - stara z 09.2003)
Opublikowano 23 Maja 201313 l Padła mi przetwornica od Bixa(nówka założona) i mam pytanko: regenerował ktos uszkodzone? (na zapas bym zostawił, tylko czy jest sens - stara z 09.2003) Ja regenerowałem chodzi już ponad pół roku koszt 100zł memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 23 Maja 201313 l wladi a gdzie robiłeś Hidserwis - xenony naprawa przetwornic i oświetlenia LED Przetwornice. Przetwornica led i zapłonniki - Naprawa
Opublikowano 23 Maja 201313 l Znacie jakieś sklepy gdzie sprzedają t-shirt o tematyce motoryzacyjnej? Coś jak to KOSZULKI - sick-stickers.pl
Opublikowano 23 Maja 201313 l TELEWIZOR LED SAMSUNG UE32EH5020 FULL HD MPEG4 (3269112105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co mówicie ? Może być czy lepiej szukać czegoś innego ? Większy nie może być bo nie wejdzie mi tam gdzie ma stać a 3D nie chcę
Opublikowano 23 Maja 201313 l Czołem Panowie Wiecie jak wygląda sprawa z lusterkami zewnętrznymi od anglika? Czym się różnią? Co można przełożyć do europejskich? Obudowy, wkłady(lustra) ?
Opublikowano 23 Maja 201313 l Turzol mi tłumaczył kiedyś se inne kąty mają i lipton. Siema Masters of Spam. ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- Obudowy można przełożyć no problemo.
Opublikowano 23 Maja 201313 l Jade sobie przed chwilą autem i wyskauje mi na drogę policjant.Macha jakaś latark i pokazuje, że mam zjechać. Więc tak zrobiłem ze względu ze było to w mieście podchodzi i mówi: - P - no panie kierowco będzie mandacik - ja - za co ? (i się uśmiecham) - p - za jazdę w miescie na świtałach drogowych, - ja - hehe...Pan się cofnie... on poszedł na przód i ja mu zapodałem długi!! - P - o k,...wa co to za światła, - ja - bixenon z nowymi palnikami - P - (dość nerwowo) dokumenty, ....no to sobie myślę coś znajdzie, znajdzie, ale nie podszedł i mówi -co audi to audi, szerodkiej drogi aha i jeszcze jedno...wyróżnia się Pan z tłumu. :decayed: za to następny dostał podwójną dawkę i pkt i kasiorki. Jednemu się upiekło a w kasie musi się zgadzać ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- mhmmm, a wkłady są różne, czy pod innym kątem są uchwyty tylko? I dont know