Opublikowano 30 Maja 201313 l Artur poduszka to nie jest, przy ruszaniu jest wszystko ok, poduszka ma trochę inne objawy:wink:
Opublikowano 30 Maja 201313 l poduszki silnika z tego co pamietam mozna sprawdzic tez patrzac sie na silnik przy gaszeniu czy go nie rzuca mocno pod machą
Opublikowano 30 Maja 201313 l poduszki silnika z tego co pamietam mozna sprawdzic tez patrzac sie na silnik przy gaszeniu czy go nie rzuca mocno pod machą Na postoju i wyłączonym silniku zapinasz czwórke, maska do góry i szarpiesz za auto przód-tył i paCZysz, czy Ci rzuca. Przy odrobinie szczęścia nawet można usłyszeć, jak któraś już ma konkret dosyć.
Opublikowano 30 Maja 201313 l poduszki silnika z tego co pamietam mozna sprawdzic tez patrzac sie na silnik przy gaszeniu czy go nie rzuca mocno pod machą Na postoju i wyłączonym silniku zapinasz czwórke, maska do góry i szarpiesz za auto przód-tył i paCZysz, czy Ci rzuca. Przy odrobinie szczęścia nawet można usłyszeć, jak któraś już ma konkret dosyć. dziwne że na biegu mi mechanik mowil ze w taki sposob mozna sprawdzic jak podalem
Opublikowano 30 Maja 201313 l poduszki silnika z tego co pamietam mozna sprawdzic tez patrzac sie na silnik przy gaszeniu czy go nie rzuca mocno pod machą Na postoju i wyłączonym silniku zapinasz czwórke, maska do góry i szarpiesz za auto przód-tył i paCZysz, czy Ci rzuca. Przy odrobinie szczęścia nawet można usłyszeć, jak któraś już ma konkret dosyć. dziwne że na biegu mi mechanik mowil ze w taki sposob mozna sprawdzic jak podalem Też można tak, ale jak jednocześnie gasić silnik i stać przed autem z otwartą maską?
Opublikowano 30 Maja 201313 l a co to za problem poprosic kogos żeby furke zgasil Ja tam lubię samemu czasami
Opublikowano 30 Maja 201313 l Który to jest wahacz nośny ? z kąt ta pewność ? Przegub chyba nie bo na skręconych kołach nie ma nic słychać :eusathink:dopiero jak przekroczę 20 km/h i przy gwałtownym skręcę kolami, dziś to usłyszałem jak chciałem ominąć szybko dziurę a nie mam radia w aucie i była totalna cisza
Opublikowano 30 Maja 201313 l Panowie mam pytanie. Podczas manewrów na parkingu przy pełnym skręcie w prawo i wolnej jeździe jest dziwne zjawisko tak jakby jedno koło było mniej skręcone od drugiego. Jade jade i co chwilę tak jakby coś przeskakuje (opona trze o podłoże). Nie potrafię tego wytlumaczyć ale jest to dziwne uczucie tak jakby koła nie były zbieżne przy pełnym skręcie w prawo. W lewo jest ok. dodam że w prawo kierownica przekręca się o cały obrót plus ok 180 i jeszcze mogę dociagnąć do ok 270 stopni. W lewo idzie pełen obrót i 180 stopni i nei da więcej. W prawo idzie mocniej skręcić. I własnie na tym pełnym skręcie występuje to dziwne przeskakiwanie przodu.. Co to może być ?
Opublikowano 30 Maja 201313 l to zamień się z kolego może pomoże:decayed: Tylko zmiana samochodu pomaga:decayed:
Opublikowano 31 Maja 201313 l Panowie mam pytanie. Podczas manewrów na parkingu przy pełnym skręcie w prawo i wolnej jeździe jest dziwne zjawisko tak jakby jedno koło było mniej skręcone od drugiego. Jade jade i co chwilę tak jakby coś przeskakuje (opona trze o podłoże). Nie potrafię tego wytlumaczyć ale jest to dziwne uczucie tak jakby koła nie były zbieżne przy pełnym skręcie w prawo. W lewo jest ok. dodam że w prawo kierownica przekręca się o cały obrót plus ok 180 i jeszcze mogę dociagnąć do ok 270 stopni. W lewo idzie pełen obrót i 180 stopni i nei da więcej. W prawo idzie mocniej skręcić. I własnie na tym pełnym skręcie występuje to dziwne przeskakiwanie przodu.. Co to może być ? mam u siebie podobne a moze to samo zjawisko ale w dwie strony dodam ze mam kpl nowe zawieszenie lempfoldera nowy gwint SS magiel po regeneracji i poduszki na amorach
Opublikowano 31 Maja 201313 l Ja miałem przy pełnym skrecie w prawo takie trześniecie [ coś jak by przeskoczyło] okazało się że przy obniżonym aucie drążek kierowniczy zahacza o kawałek nadkola i ono przeskakuje dając ten dzwięk,
Opublikowano 31 Maja 201313 l Panowie mam pytanie. Podczas manewrów na parkingu przy pełnym skręcie w prawo i wolnej jeździe jest dziwne zjawisko tak jakby jedno koło było mniej skręcone od drugiego. Jade jade i co chwilę tak jakby coś przeskakuje (opona trze o podłoże). Nie potrafię tego wytlumaczyć ale jest to dziwne uczucie tak jakby koła nie były zbieżne przy pełnym skręcie w prawo. W lewo jest ok. dodam że w prawo kierownica przekręca się o cały obrót plus ok 180 i jeszcze mogę dociagnąć do ok 270 stopni. W lewo idzie pełen obrót i 180 stopni i nei da więcej. W prawo idzie mocniej skręcić. I własnie na tym pełnym skręcie występuje to dziwne przeskakiwanie przodu.. Co to może być ? mam u siebie podobne a moze to samo zjawisko ale w dwie strony dodam ze mam kpl nowe zawieszenie lempfoldera nowy gwint SS magiel po regeneracji i poduszki na amorach Ja tak mialem jak na zime gwintem do gory pokrecilem i potem zalozylem letnie ale jeszcze nie obnizalem i tak sie dzialo, jak obnizylem objaw ustal i stwierdzilem ze juz opony od wewn. strony musialy byc bardziej zuzyte i tak sie dzialo.. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2