Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wladi STOOOOLAAAAT !!!!!!!

StoLat.gif

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No w sumie tak:decayed: idę ukręcić szyjkę:wink:

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

No to siup w ten głupi dziób:grin:

http://img547.imageshack.us/img547/3296/dsc2663u.jpg

to siup- spóźnione ale szczere STO LAT

Opublikowano

Tak mi się przypomniało... Ostatnio jak lądowałem w Polsce i wracałem około północy z lotniska, to na trasie Wrocław-Oleśnica (jadąc "starą" ósemką przed Długołękę) sprawdzałem nasze wspaniałe żółte fotoradary. Panowie, na każdym jednym miałem 140+ i żaden mi po oczach nie jebnął :whistling: to jak to z nimi w końcu jest?

Opublikowano

Może z nimi jest jak z naszą policją? Robią tylko od 7 do 15 :grin:

@wladi, sto lat!

Opublikowano

jest jakis chetny do przerobienia grila dolnego s4b6 do ramki s-line? czy to duzo filozofi z tym rzezaniem ?

Opublikowano

a jakiej szerokości są oryginalne s-liny ?

Opublikowano
jest jakis chetny do przerobienia grila dolnego s4b6 do ramki s-line? czy to duzo filozofi z tym rzezaniem ?
robiłem to kiedyś,docinasz boki i dół,w sumie jeden rząd-broń Boże ruszać góre :jerk:
Opublikowano
No to siup w ten głupi dziób:grin:

http://img547.imageshack.us/img547/3296/dsc2663u.jpg

u mnie dzis to samo... promo w Lidlu byla, wiec w sam raz po tym jak JD sie w domu skonczyl :grin:

Opublikowano

No i gitarra :decayed::drunk:

Opublikowano

czemu Ty jeszcze sztywny nie jesteś bo ja już prawie :kox::decayed:

Opublikowano
Tak mi się przypomniało... Ostatnio jak lądowałem w Polsce i wracałem około północy z lotniska, to na trasie Wrocław-Oleśnica (jadąc "starą" ósemką przed Długołękę) sprawdzałem nasze wspaniałe żółte fotoradary. Panowie, na każdym jednym miałem 140+ i żaden mi po oczach nie jebnął :whistling: to jak to z nimi w końcu jest?
do pół roku będzie wszystko jasne :hi:
Opublikowano
robiłem to kiedyś,docinasz boki i dół,w sumie jeden rząd-broń Boże ruszać góre :jerk:

ja nie ruszałem dołu ani góry, tylko boki :wink:

Opublikowano

Wiesz jak się do lustra pije to tak jest nie ma kto tempa narzucać:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

Nie będzie, bo mam auto niezarejestrowane w PL, czyli bez nalepki na szybkie w dodatku bez tablicy z przodu, także tego :whistling: próbowałem wszystkie jak szły, czy któryś błyśnie, bo powinny w tych godzinach moim zdaniem :whistling:

Opublikowano

ja nie ruszałem dołu ani góry, tylko boki :wink:

ja chyba też,pijany byłem z resztą :facepalm:
Opublikowano

Wiesz jak się do lustra pije to tak jest nie ma kto tempa narzucać:decayed::decayed::decayed:

to się trza na skajpaja przerzucić :decayed::wink: dobra spadam bo lepiej piszę a już nie domawiam :hi:

Opublikowano

Nie będzie, bo mam auto niezarejestrowane w PL, czyli bez nalepki na szybkie w dodatku bez tablicy z przodu, także tego :whistling: próbowałem wszystkie jak szły, czy któryś błyśnie, bo powinny w tych godzinach moim zdaniem :whistling:

to chyba że tak :decayed:
Opublikowano

no ceny ma dobre i obsługa super :)

Opublikowano
no ceny ma dobre i obsługa super :)

Otóż to :naughty: