Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No! Jest i Wandej :decayed:

:hi:

Gdzieś Ty wczoraj był jak Ciebie nie było?

Daj spokój byłem wczoraj na rybach i przez 6 godzin złapałem 1 szuczupaka co anwet pół kilo nie miał:facepalm: Do tego się najebałem i opaliłem plechy za mocno i jeszce mi dysk wypadł i łażę skrzywiony:decayed:Ot cała niedziela:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jeszce mi dysk wypadł i łażę skrzywiony:decayed:Ot cała niedziela:decayed:

Uważaj na mudżinuff teraz...

images?q=tbn:ANd9GcSNJPio9RJSHqEvm2GsqRO9YEuBtKt8ihSXDMDxB7r_j-W-H9bZpA

:decayed:

Opublikowano
jeszce mi dysk wypadł i łażę skrzywiony:decayed:Ot cała niedziela:decayed:

Uważaj na mudżinuff teraz...

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNJPio9RJSHqEvm2GsqRO9YEuBtKt8ihSXDMDxB7r_j-W-H9bZpA

:decayed:

Na szczęście w promieniu kilku km nie ma czarnych ani bedrylów(chyba:decayed:)

Opublikowano

Andrzej powinien sie witac z 4 razy dziennie :decayed:

Opublikowano
Koledzy "od klimy" - dziękuje bardzo za wyczerpujące rozwiązanie tematu! Jutro zapinam VAGa i będę sprawdzał, które sprzęgło mam do wymiany.

Nie ma problemu a co do wymiany sprzegla zrywnego i zdiagnozowanie tego to VAG-iem ciezko to sprawdzic , u mnie jedynie co to po zalaczeniu klimy VAG pokazywal za niskie napiecie na kompresorze chyba bylo 1.4V ale to dla osoby , ktora to sprawdzala bylo tak mylace , ze gosc powiedzial mi , ze zawor na kompresorze jest walniety lub mdoul komfortu :facepalm::polew::polew::polew:

Opublikowano

To masz komfort do wymiany :grin:

Nie pokazał Vag błędów w grupie klimy?

Opublikowano

Wlasnie w tym byl problem , ze nie wykazal zadnych bledow :eusathink: jedynie co to tylko po sprawdzeniu napiecia na kompresorze to pokazywal bardzo niskie napiecie.

Z tego co sie domyslam dlatego nie pokazal gdyz nie bylo zadnego uszkodzenia elektrycznego ani w prawdzie mowiac mechanicznego. Kompresor nie zostal uszkodzony tylko to smieszne zrywne sprzeglo ale z drugiej strony gdy klima nie dmuchala zimnym powietrzem jak powinna dmuchac i po uszkodzeniu tego sprzegla kompresora to jakis blad powinien sie pokazac a tu nic nie bylo.

Sam tez mam VAG-a i podlanczalem autko pare razy jeszcze zanim przybylem do Polandowa i zaczolem jezdzic po serwisach klimatyzacji i wlasnie tez nie bylo zadnych bledow co powodowalo , ze troche zglupialem gdyz nie wiedzialem co bylo nie tak , ze niby wszystko dziala ( miesiac wczesniej przed usterka autko bylo w ASO w UK na serwisie klimy czyli odgrzybienie , czyszczenie oraz ponowne nabicie ukladu) klima automatycznie nie przechodzila w tryb ECON a tu zonk klima nie dzialala.

Opublikowano

Nie nie, to przetwornica od xenonów sieje zakłócenia i to dlatego tak jest!!!!111 :decayed:

Opublikowano

Nie nie, to przetwornica od xenonów sieje zakłócenia i to dlatego tak jest!!!!111 :decayed:

:polew::polew::polew: nie ma co sie smiac u szpecjalistow tak jest jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o zostawienie wiekszej kasy :facepalm: a byc moze sie uda a moze glupi wlasciciel sie da nabrac , nabic w butelke wkoncu co taki nie douczony kierowca moze wiedziec ? , Ja Pan Czesio z dyplomem konserwacji powierzchni plaskich znam sie lepiej i nie gadaj Pan tylko plac kasiore i autko bedzie smigac.

:facepalm::facepalm::facepalm: zeby grom z jasnego nieba szczelil w te tempe , wieczne zachlanne na kasiore makowki tych wszystkich Panow mechanikow i specjalistow :kwasny:

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ----------

Rozumiem ze jeden spec moze sie pomylic , kazdemu moze sie to zdarzyc ale 6-ciu czy nawet wiecej pieprzy te same pierdoly bez dokladnych ogledzin itp. to sie w pale nie miesci :facepalm:

Naprawde czasmi daj wiare temu co wiecznie bylo powtarzane od lat , ze my to jestesmy 100 lat za murzynami ale raczej wydaje mi sie , ze nie chodzi o zacofanie techologiczne tylko chamska i glupia chec oszukania kazdego kto tylko pojawi sie w drzwiach warsztatu i zalozenie z gory , ze taki delikfent wie mniej albo nawet nic od Pana szpecjalisty

Opublikowano
Andrzej powinien sie witac z 4 razy dziennie :decayed:

Mogę z każdym po kolei:decayed:

Opublikowano

łooooo toto to to tooo :decayed:

Opublikowano

7665f62f1a42941b3b9ddf10d487443a.png?1368541822

:nabijasie:

Opublikowano

:hi:

W ramach upewnienia się... chciałbym zamówić olej motul u TOM77 żadnych przeciwwskazań nie ma? :wink:

I drugie pytanko, gdzieś kiedyś widziałem ale nie mogę znaleźć... ktoś sprzedawał nowe wycieraczki do B6 chyba areo czy tam pseudo areo na ten super klips B6 :doh: Kto to był? Bo wymieniam te bosche co parę miesięcy i trzeba chyba zmienić firmę...

Opublikowano

Panowie jakie macie duże wiadra do mycia autek? chodzi mi o mycie na dwa wiaderka :P

Opublikowano
Panowie jakie macie duże wiadra do mycia autek? chodzi mi o mycie na dwa wiaderka :P

takie po ogórkach kiszonych albo śledziach

:bag:

Opublikowano

Najzwyklejsze z castoramy :]

Opublikowano

Ile litrów? :-P

Opublikowano

Takie na cztery dobre buchy

0_0_0_1638617199_middle.jpg

:grin:

Opublikowano

Haha to takie 10litrów starczy co?

Opublikowano