Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rozpiździłem dzisiaj swoje B6 :facepalm:

a jak to zrobiles????

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pije ktoś ;)?

no ja 5 browca skończyłem właśnie

Opublikowano

Dzisiaj byłem na wymianie zacisków na 320mm, okazało się że kolega z forum sprzedał dwa lewe :facepalm:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

Przy 120 spotkanie z sarną.

Opublikowano

o ku..a to ladnie:facepalm:duze szkody?

Opublikowano

ja dzisiaj mało co tirowi w dupe nie zapakowałem przed płońskiem bo uderzył w dupe jakiejś furce na podobe yaris

Opublikowano
Pije ktoś ;)?

taaa... :wstydliwy:

Opublikowano
ja dzisiaj mało co tirowi w dupe nie zapakowałem przed płońskiem bo uderzył w dupe jakiejś furce na podobe yaris

ja szczerze powiedziawszy od kiedy mam heble od esa to naprawde staje w miejscu,ale niestety nie ma na to reguly jak sie spoznisz z hamowaniem to i dobre heble nie pomoga

Opublikowano

ja szczerze powiedziawszy od kiedy mam heble od esa to naprawde staje w miejscu,ale niestety nie ma na to reguly jak sie spoznisz z hamowaniem to i dobre heble nie pomoga

dokładnie dobrze że wylukałem że przed tirem jakieś plastiki latały bo odgłosu uderzenia nie słyszalem ze wzgledu na radio

Opublikowano

nic nie mow ja 4 lata temu przez mgle w danii jak nie zauwazylem karambolu na autostradzie i przydzwonilem a8 kuzyna w jakiegos japonczyka to sie nie moglem mu wyplacic.jak to sie mowi zycie.dobrze ze wszyscy byli cali.ale po dzwonieile sie miejsca zrobilo w bagarzniku:decayed:

Opublikowano

Rano jak wróciłem to jakies foty zrobiłem. Chcesz? na spokojnie sobie zobaczysz

Opublikowano
Dzisiaj byłem na wymianie zacisków na 320mm, okazało się że kolega z forum sprzedał dwa lewe :facepalm:

Tapnięte z SGS III

Liptonowo :facepalm:

Opublikowano

kaju mocno uszkodziłeś auto ? :kwasny:

Leciałem dziś obwodnicą trójmiasta, potem autostradą i patrze w lusterko, ładny front się do mnie zbliża s-line b6 cały w oryginale, gość mnie minął i chciałem go dogonić, przez 20 kilometrów jechałem za nim z prędkością 200-220 km/h i nic, nie dogoniłem go :facepalm: ciekawe co miał pod maską :decayed:

Opublikowano

Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało... Mocny dzwon? Poduszki strzeliły?

Opublikowano

Poduszki całe. Maska, prawy błotnik, pas przedni to na 100%, a i logo mi przyjebało w szybę (fabryczna z 2001 roku :facepalm:) i zrobiło delikatny odprysk. Lampy całe, zderzak nie pękł, ale dokładka wyskoczyła z ślizgów i dwie kratki zgubiłem.

Opublikowano

Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało... Mocny dzwon? Poduszki strzeliły?

dokładnie

Opublikowano
kaju mocno uszkodziłeś auto ? :kwasny:

Leciałem dziś obwodnicą trójmiasta, potem autostradą i patrze w lusterko, ładny front się do mnie zbliża s-line b6 cały w oryginale, gość mnie minął i chciałem go dogonić, przez 20 kilometrów jechałem za nim z prędkością 200-220 km/h i nic, nie dogoniłem go :facepalm: ciekawe co miał pod maską :decayed:

kurcze chyba dawno w polandzie nie byłem bo widzę że już takie drogi jak w niemcowni mamy i można spokojnie 20km pociskać sobie z prędkością ponad 200km/h :kox: