Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kaju mocno uszkodziłeś auto ? :kwasny:

Leciałem dziś obwodnicą trójmiasta, potem autostradą i patrze w lusterko, ładny front się do mnie zbliża s-line b6 cały w oryginale, gość mnie minął i chciałem go dogonić, przez 20 kilometrów jechałem za nim z prędkością 200-220 km/h i nic, nie dogoniłem go :facepalm: ciekawe co miał pod maską :decayed:

kurcze chyba dawno w polandzie nie byłem bo widzę że już takie drogi jak w niemcowni mamy i można spokojnie 20km pociskać sobie z prędkością ponad 200km/h :kox:

oj chyba nie :decayed: gdyby za wszystkie dobre drogi nie trzeba było płacić to nie było by tragedii:wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opłaca się brać zderzak tylny S4 B6 Sedan bez PDC za 500 zł?

Oczywiście do malowania, bo przecież kolor nie ten :facepalm:

Opublikowano

Hej zmieniajac radio w B6 z 1din concert II na 2din concert III trzeba nabyc przejsciowke by to podlaczyc? Obecnie po concercie II sa 3 wtyczki + antena

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
kaju mocno uszkodziłeś auto ? :kwasny:

Leciałem dziś obwodnicą trójmiasta, potem autostradą i patrze w lusterko, ładny front się do mnie zbliża s-line b6 cały w oryginale, gość mnie minął i chciałem go dogonić, przez 20 kilometrów jechałem za nim z prędkością 200-220 km/h i nic, nie dogoniłem go :facepalm: ciekawe co miał pod maską :decayed:

kurcze chyba dawno w polandzie nie byłem bo widzę że już takie drogi jak w niemcowni mamy i można spokojnie 20km pociskać sobie z prędkością ponad 200km/h :kox:

oj chyba nie :decayed: gdyby za wszystkie dobre drogi nie trzeba było płacić to nie było by tragedii:wink:

tragedia to jest z kontrolami ja od jakiś 2miechów zauważyłem że coraz więcej krokodylów i policji się narobiło że teraz strach gdzie kolwiek pocisnąć więcej

Opublikowano
Hej zmieniajac radio w B6 z 1din concert II na 2din concert III trzeba nabyc przejsciowke by to podlaczyc? Obecnie po concercie II sa 3 wtyczki + antena

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Tak.

Opublikowano

zdjęcie na szybko listewki poszły w kolor :kox:

h3cj.jpg

Opublikowano
Poduszki całe. Maska, prawy błotnik, pas przedni to na 100%, a i logo mi przyjebało w szybę (fabryczna z 2001 roku :facepalm:) i zrobiło delikatny odprysk. Lampy całe, zderzak nie pękł, ale dokładka wyskoczyła z ślizgów i dwie kratki zgubiłem.

No to będziesz miał teraz troszkę roboty :wink: BTW tyle jeśli chodzi o wystrzały poduszek... Loteria.

Opublikowano
Poduszki całe. Maska, prawy błotnik, pas przedni to na 100%, a i logo mi przyjebało w szybę (fabryczna z 2001 roku :facepalm:) i zrobiło delikatny odprysk. Lampy całe, zderzak nie pękł, ale dokładka wyskoczyła z ślizgów i dwie kratki zgubiłem.

No to będziesz miał teraz troszkę roboty :wink: BTW tyle jeśli chodzi o wystrzały poduszek... Loteria.

Cieszę się, że nie strzeliły, tym bardziej, że czuja jest przy lampie prawej, która jest przesunięta w tył. Taki wstępny kosztorys jaki sobie zrobiłem, to 2k+ a jak wyjdzie w rzeczywistości - czas pokaże, czy będę to w ogóle robił, bo nawet nie jest to w PL zarejestrowane, tylko na francuskich blachach jeżdżę.

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ----------

A zderzak jednak pękł - jak ją jebłem to szaro było, nie widziałem pęknięcia, za widoku już jej nie chciałem oglądać, tylko się przesiadłem do auta cwiary i on mnie dostarczył na lotnisko.

Opublikowano

Jutro spróbuje maske otworzyc i zobacze co pod nią sie pogniotło.

Opublikowano

Nie ma ktoś na sprzedaż sprężyn obniżających do 1.8t sedana? :grin:

Opublikowano

Git, ja po robocie od razu się odezwę do Ciebie na skypie.

Opublikowano

Git, ja po robocie od razu się odezwę do Ciebie na skypie.

O mnie to kowboj chyba zapomniał :przebiegly:

Opublikowano
Siema. Pany ile mozna wziąć kasy za kompletny silnik 1.9 TDI z modami jak w podpisie?
co ty kombinujesz co z autem? :decayed:

ja razie mysle dołozyc Q i heble 320 mm

Opublikowano

Ja Wam powiem tyle najebalam sie i o co kaman:wink:

Opublikowano
Ja Wam powiem tyle najebalam sie i o co kaman:wink:

aś naeabeś :grin:

Opublikowano

Marcinek Ty nie dyskutacja :grin:

Opublikowano
zdjęcie na szybko listewki poszły w kolor :kox:

http://imageshack.us/a/img832/910/h3cj.jpg