Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o matko :slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina:

o matko :slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina:

:siema: Elyta

zaczynam A2 rezać(wymieniłem gumkę w kluczyku i 2 zaślepki) projekt prawie ukończony :polew::polew::polew::polew:

- Hamerek jak tego rns do A2 wsadziłeś? trzeba jakoś grubo rezać? co z klimatronikiem?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zaczynam A2 rezać(wymieniłem gumkę w kluczyku i 2 zaślepki) projekt prawie ukończony :polew::polew::polew::polew:

- Hamerek jak tego rns do A2 wsadziłeś? trzeba jakoś grubo rezać? co z klimatronikiem?

Jest inny klimatronik potrzebny, kosz 2DIN ale można to wyrezać bez kosza 2DIN..

Nachgemacht - RNS-E / Umbau auf Doppel DIN - A2 Forum

Opublikowano

O j**ana:eek:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

rezaj :decayed:

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1889822135027

Opublikowano

Pany ma ktoś zwykłe dekory soul na zbyciu? Kierwa zdjąłem z jednej alcantarę i jest tam w c**j kleju i nie chce mi się tego szorować:facepalm: Flaszkę stawiam:decayed: Nie koniecznie nawet soul bo i tak oddam do malowania:wink:

Opublikowano
Pany ma ktoś zwykłe dekory soul na zbyciu? Kierwa zdjąłem z jednej alcantarę i jest tam w c**j kleju i nie chce mi się tego szorować:facepalm: Flaszkę stawiam:decayed: Nie koniecznie nawet soul bo i tak oddam do malowania:wink:

rybią łuske jak chcesz:decayed:

Opublikowano

mam soul bez ramki zamiany biegów i małego dekoru pod wł. świateł

Opublikowano

Za flaszkę? Nie no dla Ciebie to minimum 0,7:decayed:

Opublikowano

spoko tyle ze mam same na drzwi 4 szt:wink: jak coś w poniedziałek ktoś odemnie bedzie we łomiankach:decayed:

Opublikowano

spoko tyle ze mam same na drzwi 4 szt:wink: jak coś w poniedziałek ktoś odemnie bedzie we łomiankach:decayed:

Nie no wszystkie bym potrzebował:kwasny: Już żeby łaciate nie było:decayed:

Kolego mycha1236 wyślesz mi to pocztą? Byłbym wdzięczny bo tak to spędze miesiąc zrywając to:facepalm:

Opublikowano
Witam, Panowie nadkole tył w b7 jest takie same jak w b6??

raczej tak. Nie powinno się niczym różnić

napewno przecież b7 tylko przodem i tyłem się różni niczym więcej chyba na moje oko

Opublikowano

założyłem dzisiaj nowe dystanse na kółka :kox:

15mm przód i 20mm tył :dance2:

Opublikowano

napewno przecież b7 tylko przodem i tyłem się różni niczym więcej chyba na moje oko

:facepalm:

Opublikowano

nie łapie :jerk::jerk: ale nadkola są te same sam z przodu mam z b sieben
Opublikowano
Witojcie, zastanawiam się czy jak pojadę do ASO Audi to czy jest możliwość darmowego wydruku historii auta , co było kiedy wymieniana przez cały okres serwisowania

Jeśli jesteś właścicielem pojazdu to wydruk historii serwisowej jest darmowy.

Mi te gnoje nie chciały wydrukować jak powiedziałem, że auto nie było u nich serwisowane tylko w Niemczech :grin:

Opublikowano

:polew::polew:

Opublikowano

Panowie co to może być jak koła biją?

Felgi niby wyważone, ostatnio wymieniłem tarcze hamulcowe i dalej czuć bicie..:kwasny:

Opublikowano

Felgi niby wyważone, ostatnio wymieniłem tarcze hamulcowe i dalej czuć bicie..:kwasny:

To ze wywazone to nie znaczy ze cos moze byc zle , sprawdz dobrze moze ktorys z odwaznikow sie odkleil , Ja kiedys tez tak mialem ale zmylem go myjka cisnieniowa z felgi na myjni :facepalm: a jak nie to sprawdz czy sa dobrze dokrecone kola , Moj ojcies mial kiedys taki przypadek w jego aucie a mianowicie tu w UK odebralismy auto od mechanika po remoncie silnika po czym mechanik stwierdzil ze musi wymienic lozyska w obu przenich kolach gdyz maja straszne bicie :facepalm: Wspomne tylko ze owy mechanik byl kiedys pracownikiem w BENTLEY-u , pelno zdjec i dyplomow na scianie :polew:

Po dojechaniu do domu i dobry zastanowieniu sie czy aby to napewno lozyska gdyz jedno z nich bylo wymieniane w polsce po probie ratowania sie kraweznikiem kiedy to Pan traktorzysta wyjechal z podporzadkowanej , tak wiec nie bylo takiej mozliwosci aby lozysko sie skonczylo tak szybko dlatego chwycilismy klucz do kol i dokrecilismy wszystkie szpilki i owe bicie zniknelo na obu kolach :grin::decayed:

Opublikowano

To ze wywazone to nie znaczy ze cos moze byc zle , sprawdz dobrze moze ktorys z odwaznikow sie odkleil , Ja kiedys tez tak mialem ale zmylem go myjka cisnieniowa z felgi na myjni :facepalm: a jak nie to sprawdz czy sa dobrze dokrecone kola , Moj ojcies mial kiedys taki przypadek w jego aucie a mianowicie tu w UK odebralismy auto od mechanika po remoncie silnika po czym mechanik stwierdzil ze musi wymienic lozyska w obu przenich kolach gdyz maja straszne bicie :facepalm: Wspomne tylko ze owy mechanik byl kiedys pracownikiem w BENTLEY-u , pelno zdjec i dyplomow na scianie :polew:

Po dojechaniu do domu i dobry zastanowieniu sie czy aby to napewno lozyska gdyz jedno z nich bylo wymieniane w polsce po probie ratowania sie kraweznikiem kiedy to Pan traktorzysta wyjechal z podporzadkowanej , tak wiec nie bylo takiej mozliwosci aby lozysko sie skonczylo tak szybko dlatego chwycilismy klucz do kol i dokrecilismy wszystkie szpilki i owe bicie zniknelo na obu kolach :grin::decayed:

Koła odkręcałem i dokręcałem kilka razy, ponadto oczyściłem powierzchnię tarczy i felge na gładko, nic nie pomogło.

Jechać wyważyć drugi raz? Fakt, że tylne opony nowe nie są, przednie zresztą też, ale przeca nie są kwadratowe :facepalm:

W sumie to najbardziej odczuwalne jest przy 45-50, 140 itd. Na kierownicy drgań nie ma.