miszka Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 panowie kto tu na forum sprzedaje kompletne ori rozrządy wraz z pompą Napisz do Dzika, ma dobre ceny:wink: a jakieś namiary
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 panowie kto tu na forum sprzedaje kompletne ori rozrządy wraz z pompą Ja mam ori kpl.
wladi Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 :hi:Panowie mam pytanie - jak zdemontować przednie dekory ?? Te na drzwiach bocznych były na zatrzaski i poszły bez problemu... Z lewej odkręciłem śrubę za przełącznikiem świateł (w razie czego ) i nie chce puścić... Z prawej odkręciłem śrubę za osłoną i do połowy długości puścił - dalej nie chce iść... Wolę podpytać bo nie chcę połamać - a w dziale Warsztat nie znalazłem porady Ściągasz od strony pasażera przy schowku plastyk taki jak od bezpieczników tam jest śruba no i nad wizytownikiem i kubkiem ściągasz ten plastyk i tam są śruby:wink:
jozek726 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/all-kompletny-rozrzad-oryginal-220985/ brałem i jestem zadowolony
wladi Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 panowie kto tu na forum sprzedaje kompletne ori rozrządy wraz z pompą Napisz do Dzika, ma dobre ceny:wink: a jakieś namiary Albo do Hammera tego co cyckami trzęsie:grin:
miszka Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 panowie kto tu na forum sprzedaje kompletne ori rozrządy wraz z pompą Ja mam ori kpl. to skolka budziet za wsio rozrząd + pompa do AWX luty 2002
mateo1597 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 :hi:Panowie mam pytanie - jak zdemontować przednie dekory ?? Te na drzwiach bocznych były na zatrzaski i poszły bez problemu... Z lewej odkręciłem śrubę za przełącznikiem świateł (w razie czego ) i nie chce puścić... Z prawej odkręciłem śrubę za osłoną i do połowy długości puścił - dalej nie chce iść... Wolę podpytać bo nie chcę połamać - a w dziale Warsztat nie znalazłem porady Ściągasz od strony pasażera przy schowku plastyk taki jak od bezpieczników tam jest śruba no i nad wizytownikiem i kubkiem ściągasz ten plastyk i tam są śruby:wink: Czyli z lewej odkręciłem za mało śrubek, a z prawej muszę wyciągnąć kubek i wizytownik, żeby dobrać się do kolejnych śrub ?? Z kubkiem i wizytownikiem są jakieś problemy przy demontażu, czy wyjdą ot tak przy mocniejszym pociągnięciu ?
wladi Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 W sumie nie musisz wyciągać wizytownika i kubka jak zdejmiesz ten plastyk nad kubkiem to są śruby
julekF1 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 :hi:Panowie mam pytanie - jak zdemontować przednie dekory ?? Te na drzwiach bocznych były na zatrzaski i poszły bez problemu... Z lewej odkręciłem śrubę za przełącznikiem świateł (w razie czego ) i nie chce puścić... Z prawej odkręciłem śrubę za osłoną i do połowy długości puścił - dalej nie chce iść... Wolę podpytać bo nie chcę połamać - a w dziale Warsztat nie znalazłem porady do tego przy włączniku świateł jest jeszcze śruba za osłoną bezpieczników długi ma tak samo tylko z drugiej strony i chyba jeszcze jedną pod schowkiem pasażera
mycha1236 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 panowie kto tu na forum sprzedaje kompletne ori rozrządy wraz z pompą Od siebie mogę polecić Tomka http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-super-cenach-hurtowni-duze-upusty-klubu-promocje-20286/ Brałem od niego i jestem zadowolony:hi:
miszka Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 panowie kto tu na forum sprzedaje kompletne ori rozrządy wraz z pompą Ja mam ori kpl. poszło pw
mateo1597 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 :hi:Panowie mam pytanie - jak zdemontować przednie dekory ?? Te na drzwiach bocznych były na zatrzaski i poszły bez problemu... Z lewej odkręciłem śrubę za przełącznikiem świateł (w razie czego ) i nie chce puścić... Z prawej odkręciłem śrubę za osłoną i do połowy długości puścił - dalej nie chce iść... Wolę podpytać bo nie chcę połamać - a w dziale Warsztat nie znalazłem porady do tego przy włączniku świateł jest jeszcze śruba za osłoną bezpieczników długi ma tak samo tylko z drugiej strony i chyba jeszcze jedną pod schowkiem pasażera W sumie nie musisz wyciągać wizytownika i kubka jak zdejmiesz ten plastyk nad kubkiem to są śruby Podziękował za informacje - te łatwiejsze dekory założyłem - można oceniać w moim wątku Jak tylko zrobię resztę to wrzucę fotki
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 panowie kto tu na forum sprzedaje kompletne ori rozrządy wraz z pompą Ja mam ori kpl. poszło pw
daro84.pl Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 witam, przyszło mi zdjęcie z fotoradaru ,co mogę zrobić żeby być jak najmniej stratnym,jak to jest jak się nie przyznam że to ja jechałem?
miszka Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 witam, przyszło mi zdjęcie z fotoradaru ,co mogę zrobić żeby być jak najmniej stratnym,jak to jest jak się nie przyznam że to ja jechałem? jak widać twoją twarz to najlepiej zrób szybko operacje plastyczną
domin79 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 witam, przyszło mi zdjęcie z fotoradaru ,co mogę zrobić żeby być jak najmniej stratnym,jak to jest jak się nie przyznam że to ja jechałem? jak widać twoją twarz to najlepiej zrób szybko operacje plastyczną :polew::polew::polew::polew: :polew:yebłem
kaju Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 witam, przyszło mi zdjęcie z fotoradaru ,co mogę zrobić żeby być jak najmniej stratnym,jak to jest jak się nie przyznam że to ja jechałem? Jak masz za dużo na wadze, to chętnie przytule. Kopsnij PW.
miszka Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 witam, przyszło mi zdjęcie z fotoradaru ,co mogę zrobić żeby być jak najmniej stratnym,jak to jest jak się nie przyznam że to ja jechałem? Jak masz za dużo na wadze, to chętnie przytule. Kopsnij PW. ja czekam na parę fotek z tamtego roku z urlopu , z trasy UK-PL-UK wiem że na pewno dwa w PL , jedno w DE i dwa we Francji jak by co to już wiem kto przytuli mandaciki
Gość Edyta Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 witam, przyszło mi zdjęcie z fotoradaru ,co mogę zrobić żeby być jak najmniej stratnym,jak to jest jak się nie przyznam że to ja jechałem? Jak masz za dużo na wadze, to chętnie przytule. Kopsnij PW. ja czekam na parę fotek z tamtego roku z urlopu , z trasy UK-PL-UK wiem że na pewno dwa w PL , jedno w DE i dwa we Francji jak by co to już wiem kto przytuli mandaciki z zeszlego roku i myslisz ze przyjda do mojego kierowcy po 4 dnia przyszedl
Rekomendowane odpowiedzi