andr3i Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 pogoda sie robi wiec trzeba isc cos podlubac w aucie......moze tak dolnego grilla od esy dociac wkoncu ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane Super - dzięki za info W takim razie powoli można zacząć zbierać graty 5k bardzo ladnie swieci 6 to juz ciut za niebieskie
mateo1597 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 pogoda sie robi wiec trzeba isc cos podlubac w aucie......moze tak dolnego grilla od esy dociac wkoncu ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane Super - dzięki za info W takim razie powoli można zacząć zbierać graty 5k bardzo ladnie swieci 6 to juz ciut za niebieskie Właśnie dlatego chcę wziąć 5k - dłuugo się zastanawiałem 5 czy 6 k
fantowski Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 pasowałoby wrócić do modzenia... dokładkę sline na przód ma ktoś na stanie do pogonienia?
jozek726 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Fanta a jaka dokladke? Zwykla czy s-line?
fantowski Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Fanta a jaka dokladke? Zwykla czy s-line? sline'a :wink:
jozek726 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Powiem Ci ze ciezki temat z dokladkami:kwasny: ja kupilem swoja uzywke za 400zl. Na getem.pl sa nowki troche ponad 500zl
fantowski Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Powiem Ci ze ciezki temat z dokladkami:kwasny: ja kupilem swoja uzywke za 400zl. Na getem.pl sa nowki troche ponad 500zl wczoraj ogladalem swoje auto w drodze prowadząc inną śliczną b6ke i jednak dokladki slina brakuje na przodzie.. mialem pojsc w inna strone i nie rezac juz nic w swojej ale ta choroba jest nieuleczalna i nawrocila sie bedą nowe hebelki, sprzegielko i dwumas no i chce tą dokladeczke
jozek726 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 A ja z kolei strasznie choruje na calegy pakiet w s-line tylko kurde troche siana potrzeba bo do tego malowanie a ja mam w dodatku odpryski od kamieni i chce caly przod pomalowac no niestety tak jak mowisz choroba nie uleczalna i postepuje
fantowski Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 A ja z kolei strasznie choruje na calegy pakiet w s-line tylko kurde troche siana potrzeba bo do tego malowanie a ja mam w dodatku odpryski od kamieni i chce caly przod pomalowac no niestety tak jak mowisz choroba nie uleczalna i postepuje teraz wlasnie kwestia mechaniczna a pozniej detaling bo tak samo jak u Ciebie przod obity od kamieni..
patryk10015 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane Super - dzięki za info W takim razie powoli można zacząć zbierać graty poszukaj w lepszej kasie bo ponad 3stowki to troche sporo jak za taki zestaw ja za taki rok temu dalem jakoś okolo 200zl ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ---------- pogoda sie robi wiec trzeba isc cos podlubac w aucie......moze tak dolnego grilla od esy dociac wkoncu ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane Super - dzięki za info W takim razie powoli można zacząć zbierać graty 5k bardzo ladnie swieci 6 to juz ciut za niebieskie Właśnie dlatego chcę wziąć 5k - dłuugo się zastanawiałem 5 czy 6 k jak tak to jak się wysrają to pewnie nastepny bedzie 5k ale pewnie nie prędko bo po roku czasu jedna przetwornice musialem wymienic i kupilem drugi zestaw tez 6k
jozek726 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 A ja z kolei strasznie choruje na calegy pakiet w s-line tylko kurde troche siana potrzeba bo do tego malowanie a ja mam w dodatku odpryski od kamieni i chce caly przod pomalowac no niestety tak jak mowisz choroba nie uleczalna i postepuje teraz wlasnie kwestia mechaniczna a pozniej detaling bo tak samo jak u Ciebie przod obity od kamieni.. jasna sprawa, mechanika ważniejsza dla mnie ważny był też środek auta i mam w miare ogarnięty, tylko jeszcze kierownica inna ale to za jakiś dłuższy czas
aleksbend Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Panowie jakie sa odleglosci emblematow s line listew zewnetrznych (na drzwiach) i na ktorej kratce od grilla ma sie znajdowac emblemat sline na grill ? Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2
dudas307 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Niezły twardziel z tego tirowca Patryś, daj znać, czy udało się przeszczepić pokrętło. http://www.a4-freunde.com/wiki/pdf/tt-lichtschalter.pdf tu masz coś co może pomóc
andr3i Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Panowie jakie sa odleglosci emblematow s line listew zewnetrznych (na drzwiach) i na ktorej kratce od grilla ma sie znajdowac emblemat sline na grill ? Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 odleglosci dokaldniej to nie znam ale zrob wg zdjecia i bedzie jak ori a znaczek sline w grill tak samo jak q
greg2505 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 ja jutro mam zamiar wyrezać skrzynię hck bo moja trochę wyje i nie wiem czy dwumas i sprzęgło niezawita nowe ,w razie co zestaw leży w sklepie
daro84.pl Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Niema ktoś na zbyciu maskownicy głośnika lewy tył swing od b6?
greg2505 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 skrzynia HCK pasuje P&P od 2003roku tak wiem i dlatego mam wybierak biegów i łapy mocowania do HCK bo właśnie to jest inne
daniels Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 skrzynie do 2003r mają impulsator a skrzynie HCK go nie ma bo mierzy prędkość z ABSu
mateo1597 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane Super - dzięki za info W takim razie powoli można zacząć zbierać graty poszukaj w lepszej kasie bo ponad 3stowki to troche sporo jak za taki zestaw ja za taki rok temu dalem jakoś okolo 200zl ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ---------- pogoda sie robi wiec trzeba isc cos podlubac w aucie......moze tak dolnego grilla od esy dociac wkoncu ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane Super - dzięki za info W takim razie powoli można zacząć zbierać graty 5k bardzo ladnie swieci 6 to juz ciut za niebieskie Właśnie dlatego chcę wziąć 5k - dłuugo się zastanawiałem 5 czy 6 k jak tak to jak się wysrają to pewnie nastepny bedzie 5k ale pewnie nie prędko bo po roku czasu jedna przetwornice musialem wymienic i kupilem drugi zestaw tez 6k Jak patrzyłem na forum to chwalą sobie firmę motoHid - więc generalnie wolę kupić od sprawdzonego sprzedawcy, żeby nie było problemów z wymianą, reklamacją, etc Chyba że masz / znasz inne źródło godne polecenia w niższych cenach
Rekomendowane odpowiedzi