Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
skrzynie do 2003r mają impulsator a skrzynie HCK go nie ma bo mierzy prędkość z ABSu

jednak wszystko podpasowało zamiast impulsatora u mnie w gba była zaślepka ,podobno od 2002 .06 nie ma już impulsatora

Opublikowano

Jak jest rozsadna cena za komplet 4x ori aluski audi sline 18"et43 w idealnym stanie nigdy nie malowane naprawiane? 1900zl to nie za drogo? Moge miec inny komplet 5x ori aluski audi sline 18" et43 wzor ten sam 9ramion z oponkami 245/40/18 za 1600zl z wysylka juz ale one byly malowane i byly wczesniej pokrzywione wiec nie wiem czy warto w to pakowac sie bo potem juz nie zwroce a okaze sie ze beda krzywe itp :/ wiec mysle o pewniaku ale 1900zl za komplet 4 sztuk bez opon to nie wiem czy nie za drogo?

Opublikowano

998865_522505164470219_1604189191_n.jpg

Brać przykład :naughty:

Opublikowano
mam ze 2-3 komplety kółek ktore mnie interesuja w ładnym stanie aluski ale na kazdym komplecie oponki maja rozmiar 245/40/18 :/

kolego ja też miałem kiedyś problem i w końcu kupiłem z gumą na tyle 245 a z przodu 235 to teraz żałuje, niedość że muli to jeszcze w koleinach jest przepaść

Opublikowano

:hi:

Pany czy pompowtrysk jezeli jest cos nie tak z nim to moze tak podobnie "klepac" jak uszkodzony zawor ? W Sobote musialem znow wymienic popowtrysk bo wczesniejszy , ktory wymienilem w Czerwcu tez umarl i teraz po podmianie pompki silniczek ladnie pracuje duzo ciszej , ladnie sie zbiera ale podczas jazdy zwlaszcza gdy odpuszcze gaz lecz silnik dalej jest na biegu i powoli schodzi na obrotach slychac takie cykanie , podobnie jak uszkodzony zawor , na postoju tez to slychac :eusathink:

Zastanawiam sie czy to mozliwe aby wtrysk wydawal taki odglos , napewno nic zlego sie nie stalo z zaworami no i w Kwitetniu wszystkie byly zakladane nowe a do Soboty do momentu podmiany pompki takie odglosu nie bylo.

Opublikowano

panowie ile są warte ładne xenony a4 b6 wersja chrom,ładne z palnikami i przetwornicami

Opublikowano

400zł i je zabieram :decayed:

Opublikowano

jest ktos moze tu kto ma zniszki w ASO??:wink:

Opublikowano

Qwa ale mnie jeb...o w krzyżu nie mogłem się ruszać miazga. Dobrze że narzeczona była blisko i mnie szybko nasmarowała maścią. Łoooo :shock3:

Opublikowano
Kshyhu87 za jeden reflektor ? :decayed:
Opublikowano
jest ktos moze tu kto ma zniszki w ASO??:wink:

Zniszki?:decayed: daj numer części jutro sprawdze w benepolu:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
jest ktos moze tu kto ma zniszki w aso??:wink:

zniszki?:decayed: Daj numer części jutro sprawdze w benepolu:wink:

Wysyłane z mojego htc one x za pomocą tapatalk 2

8e0-807-681-b-01c

8e0-807-682-b-01c

Opublikowano

:hi: Panowie, jaki byście polecili program do obsługi naszych B6tek?

Mam starego Vag obd II, ale jest straszmie uproszczony, tylko podstawy:facepalm: Chciałbym kupić coś bardziej obszernego niżeli tylko kasowanie błedów poduszek etc....

Opublikowano

ja używam VCDSa kabelek z programem kupisz za ok 250 zł, sprawdzisz nim w razie czego przebieg i zrobisz logi, pokodujesz więc myślę że warto

Opublikowano

hmm Daniels pytał o liczbę mnogą :P więc mi również o taką chodziło ;)

Opublikowano
400zł i je zabieram :decayed:
550zł? może wezme za nie :whistling:
Opublikowano

Ostatnio udało się wytargać przełącznik z Q5 do rezania a dzisiaj osłonę zbiorniczków pod maskę za grosze. Do września nim zjadę na urlop będą się zbierać graty. :naughty: