Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięks :thumbup1:

Cwaj ojro :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie hamować bajerę z tymi d*pami !!

Wczoraj Ci się podobało:whistling::decayed:

tak i podoba mi się nadal.

Ale co za dużo to nie zdrowo. Kiedyś Prezes pisał, że musiał się tłumaczyć i PROSZĘ nie przeginać.

PS. Ja mogę nawet w pracy d*py oglądać :decayed::banan: ale wiecie forum jest ogólnodostępne i nie każdemu to pasi (ale to już Truskawka pisała:wink::wink:)

Opublikowano
"Ja, uwielbiam ją, ona tu jest i szura dla mnie bo, dobrze to wiem, że porwę ją i przeciągnę po asfalcie!

o o o oooooooo

Moja miska patrzy często w oczy me i nie ukrywam - sprawia to przyjemność !

Jak ją kocham tylko asfalt wie gdy nią szuram, oddałbym niejedno

Jej odgłosy ukojeniem dla mnie są bo przy niej wiem jak smakuje gleba

I każdą osłonę pragnę ofiarować, bo jest tego warta, nic się nie zmieniłooo !"

:polew::polew::polew:

Tyś jest j**nięty:polew::decayed::decayed:
Opublikowano
"Ja, uwielbiam ją, ona tu jest i szura dla mnie bo, dobrze to wiem, że porwę ją i przeciągnę po asfalcie!

o o o oooooooo

Józek a zaśpiewaj to :decayed::polew:

Opublikowano

o o o oooooooo

Józek a zaśpiewaj to :decayed::polew:

:grin::polew::polew::polew:

Opublikowano

znalezione na FB :decayed: ja nie układałem słów :polew:

Opublikowano

Łukasz nagraj clip

Opublikowano
Wy się nie znacie:decayed:

potrzebowałbym rure od turbo do awx taki krótki kawalek wtgięty w literke L nie ma ktoś?

---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Coś takiego

http://img838.imageshack.us/img838/3273/5ua1.jpg

Kolego jezeli moge podpowiedziec to zapytaj o taka sama rure ale od A3 :naughty:

Ja jak musialem wymienic pojechalem do dealera Audi i powiedzial mi ze ma dokladnie taka sama do A3 za 23 funty :kox: czyli jakies 112zl i to z uszczelka :decayed:

Nie mam zielonego pojeci dlaczego do A4 ta rura kosztuje ponad 250zl :facepalm:

Opublikowano
Wy się nie znacie:decayed:

potrzebowałbym rure od turbo do awx taki krótki kawalek wtgięty w literke L nie ma ktoś?

---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Coś takiego

http://img838.imageshack.us/img838/3273/5ua1.jpg

Kolego jezeli moge podpowiedziec to zapytaj o taka sama rure ale od A3 :naughty:

Ja jak musialem wymienic pojechalem do dealera Audi i powiedzial mi ze ma dokladnie taka sama do A3 za 23 funty :kox: czyli jakies 112zl i to z uszczelka :decayed:

Nie mam zielonego pojeci dlaczego do A4 ta rura kosztuje ponad 250zl :facepalm:

Ok podziałam:wink:
Opublikowano

Ale co za dużo to nie zdrowo. Kiedyś Prezes pisał, że musiał się tłumaczyć i PROSZĘ nie przeginać.

PS. Ja mogę nawet w pracy d*py oglądać :decayed::banan: ale wiecie forum jest ogólnodostępne i nie każdemu to pasi (ale to już Truskawka pisała:wink::wink:)

Ani nasza, ani Prezesa wina, że trafił się "ktoś", komu nie przypasowało zdjęcie cycków w staniku, czy tam nawet bez - niestety rządzi tutaj i to na niego spadają konsekwencje za takich ludzi :facepalm: według mnie w regulaminie powinno być jasno oznajmione, że "jestem osobą pełnoletnią i akceptuje materiały, które mogą być uznane za materiały tylko dla osób pełnoletnich" (nie mam teraz głowy jak to powinno być ujęte jakoś tak "urzędowo" i z sensem) - nie oszukujmy się Panie i Panowie - trzynastolatki się tutaj nie rejestrują, tylko osoby, które mają już swój rozum chyba, tak? Parodia to jest dla mnie z tym dosadzaniem się do gołych cycków, czy nawet i d*p - jasno określone w pierwszym poście, że można pisać o wszystkim? Jeszcze kuźwa pogrubione :grin:

Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja opinia i sugestia, także tego... Wracając do rzeczywistości - właśnie odpalony Heineken, zaraz wjedzie na ruszt :grin: zdrówencjo!

Opublikowano

Koledzy jak sie znacie to pomozcie a mianowicie czy to FIS o tym numerze 8E0 920 950Q to kolorowy jest?

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

I czy ten FIS to do B6 ?

:hi:

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

Ani nasza, ani Prezesa wina, że trafił się "ktoś", komu nie przypasowało zdjęcie cycków w staniku, czy tam nawet bez - niestety rządzi tutaj i to na niego spadają konsekwencje za takich ludzi :facepalm: według mnie w regulaminie powinno być jasno oznajmione, że "jestem osobą pełnoletnią i akceptuje materiały, które mogą być uznane za materiały tylko dla osób pełnoletnich" (nie mam teraz głowy jak to powinno być ujęte jakoś tak "urzędowo" i z sensem) - nie oszukujmy się Panie i Panowie - trzynastolatki się tutaj nie rejestrują, tylko osoby, które mają już swój rozum chyba, tak? Parodia to jest dla mnie z tym dosadzaniem się do gołych cycków, czy nawet i d*p - jasno określone w pierwszym poście, że można pisać o wszystkim? Jeszcze kuźwa pogrubione :grin:

Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja opinia i sugestia, także tego... Wracając do rzeczywistości - właśnie odpalony Heineken, zaraz wjedzie na ruszt :grin: zdrówencjo!

Cp prawda to prawda :thumbup1: po 19-tej wszystkie dzieci powinny isc juz spac a rano do szkoly a nie po internecie gole baby ogladac.

Opublikowano

Kaju u mnie znowu ciechan w promocji po 2.50zl:naughty:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Weś mnie nie fkoorwiej, że miodowy...? To całego busa do Polski wyśle po towar :kox:

Opublikowano

Weś mnie nie fkoorwiej, że miodowy...? To całego busa do Polski wyśle po towar :kox:

Bleee próbowałem ale Perełka export lepsiejsza :decayed:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:bry:

Od 4 na nogach-ledwo ciepły jestem :thumbdown:. Dobrze że dzisiaj już czwartek :dancing:

Opublikowano

siemanko:hi:

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano
:hi: