Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

Trzech facetów kawał życia zbierało na wyjazd do Kenii. Jedli suchy chleb, popijając wodą, w końcu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mówi:

- Może napijemy się wódeczki?

Drugi:

- No raczej!

Trzeci się wkurzył:

- To ja pół życia prawie nic nie jem, nie piję, oszczędzam, żebyśmy wyjechali... Zbieram na to, żebym mógł sobie pozwolić na zwiedzanie, na wycieczki... A wy wydajecie na wódkę?? pier**lę! - i obrażony poszedł spać.

Dwóch wiec poszło, kupiło 2 flaszki, opili się zdrowo i wrócili do domu.

Rano wstają, patrzą, a obrażalskiego nie ma. Wychodzą przed kwaterę... a tam leży krokodyl - wielki, tłusty krokodyl z otwartą paszczą! A z tej paszczy wystaje głowa tego trzeciego... Stoją tacy jeszcze pozamiatani i jeden mówi:

- Na wódke k**wa sępił, a śpiworek od Lacoste.:polew::polew::polew:

Opublikowano
Panowie hamować bajerę z tymi d*pami !!

Wczoraj Ci się podobało:whistling::decayed:

tak i podoba mi się nadal.

Ale co za dużo to nie zdrowo. Kiedyś Prezes pisał, że musiał się tłumaczyć i PROSZĘ nie przeginać.

PS. Ja mogę nawet w pracy d*py oglądać :decayed::banan: ale wiecie forum jest ogólnodostępne i nie każdemu to pasi (ale to już Truskawka pisała:wink::wink:)

Ani nasza, ani Prezesa wina, że trafił się "ktoś", komu nie przypasowało zdjęcie cycków w staniku, czy tam nawet bez - niestety rządzi tutaj i to na niego spadają konsekwencje za takich ludzi :facepalm: według mnie w regulaminie powinno być jasno oznajmione, że "jestem osobą pełnoletnią i akceptuje materiały, które mogą być uznane za materiały tylko dla osób pełnoletnich" (nie mam teraz głowy jak to powinno być ujęte jakoś tak "urzędowo" i z sensem) - nie oszukujmy się Panie i Panowie - trzynastolatki się tutaj nie rejestrują, tylko osoby, które mają już swój rozum chyba, tak? Parodia to jest dla mnie z tym dosadzaniem się do gołych cycków, czy nawet i d*p - jasno określone w pierwszym poście, że można pisać o wszystkim? Jeszcze kuźwa pogrubione :grin:

Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja opinia i sugestia, także tego... Wracając do rzeczywistości - właśnie odpalony Heineken, zaraz wjedzie na ruszt :grin: zdrówencjo!

Cp prawda to prawda :thumbup1: po 19-tej wszystkie dzieci powinny isc juz spac a rano do szkoly a nie po internecie gole baby ogladac.

Akurat te dzieci chyba mają to najbardziej w poszanowaniu.. Moim zdaniem to jakiś la'pantofel którego żona/laska przyłapała jak przeglądał forum i były wklejone zdjęcia, wtedy dostał wpi...ol mokrym laczkiem i postanowił coś z tym zrobić :grin:

Opublikowano
:polew::polew::polew: mokrym laczkiem mówisz...ja bym obstawił gołym cycem w pysk:polew::polew:
Opublikowano

:polew:

Wladi sam to wymysliles?:grin:

Opublikowano

:hi:

żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce dzisiaj pracować.. :kwasny:

Opublikowano

+1 dodatkowo po silce zjebany jestem :facepalm:

Opublikowano

Kaju u mnie znowu ciechan w promocji po 2.50zl:naughty:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Weś mnie nie fkoorwiej, że miodowy...? To całego busa do Polski wyśle po towar :kox:

Zielony mój ulubiony:naughty: 2 tygodnie ważności mu zostało ale jest fpytkę:kox:

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ----------

1176107_10201254316335238_370257113_n.jpg

Zamiast d*p:decayed:

Opublikowano

siemanko gdzie najlepiej się wpiąć żeby działało sterowanie lędźwi w fotelach jak nie mam orginalnej kostki wypuszczonej z instalacji

---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------

moze posiada ktoś wiązkę elektryczna grzanych stołków miedzy klimatronikiem a fotelami, wiązka z foteli jest w originale tylko brakuje połączenia kostek z klimatronikiem

Opublikowano
siemanko gdzie najlepiej się wpiąć żeby działało sterowanie lędźwi w fotelach jak nie mam orginalnej kostki wypuszczonej z instalacji

---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------

moze posiada ktoś wiązkę elektryczna grzanych stołków miedzy klimatronikiem a fotelami, wiązka z foteli jest w originale tylko brakuje połączenia kostek z klimatronikiem

masa ze słupka a + po bezpieczniku , masz tam zdaje sie wolny 43 lub 42 dokładasz pina i bezpiecznik i hula:naughty:

Opublikowano
:hi: krótkie pytanie zaślepiał ktoś EGR ? WARTO ? czy kupić nowy ? AVF

proszę o opinie

Zaślepka EGR zestaw TDI VW AUDI SKODA SEAT FORD VO (3473910126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja mam zaślepiony.. :wink: już dobre pół roku

Opublikowano

zaślep nie kupuj,szkoda kasy na tego syfa :wink:

Opublikowano

Jaki interfejs można podłączyć pod RNSa ? :eusathink:

Opublikowano

e48bb0cc141742d9e3218c93af4ef369.jpg?1377089091

:grin:

Opublikowano
zaślep nie kupuj,szkoda kasy na tego syfa :wink:

też nie mam już chyba z rok i spokój z gównem :kox:

Opublikowano