Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam w klubie od kwietnia robie sline'a zderzak do rezania lezy i czeka, cala wiosne i wakacje i nadal nic nie zrobione :/

Takim tempem to się do Divisionu nie dostaniesz za szybko :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam w klubie od kwietnia robie sline'a zderzak do rezania lezy i czeka, cala wiosne i wakacje i nadal nic nie zrobione :/

oj to nie dobrze Danielu:thumbdown: len jakis ogarnia wszystkich:decayed:

Opublikowano
W końcu Gajos nareperował stronkę można sprawdzać ceny :decayed:

Nie wiem jak długo będzie gajos działał, ale docelowy adres sklepu będzie taki:

sklep.benepol.pl/sklep/ :hi:

kiedyś kupowałem tylko u gajosa, ale gdy kolega z forum podesłał mi link do getem to jestem w szoku jakie są różnice w cenach :facepalm:

przykładowo tunel środkowy u gajosa kosztuje 596,71zł, a w getem 532.79zł :shock3:

Opublikowano

A ja wchodzę cały czas na ten adres i też działa :tonguemad:sklep.gajos.com.pl

Opublikowano

A ja wchodzę cały czas na ten adres i też działa :tonguemad:sklep.gajos.com.pl

Działa ale chyba z miesiąc nie działał...

Opublikowano

Tomku, jak nazbieralem gratów w zeszłym roku to w kwietniu i maju tego roku duzo nagrzebalem sie ;) z zew sline'a został mi tylko przedni zderzak do złożenia. do lipca czekałem na szyny do przykrecenia spryskow wiec i zderzak zostawilem nie ruszony dajac jedynie do pomalowania elementy dla lakiernika. wakacje to czas urlopu i okazyjnej pracy za granicą wiec majsterkowanie zostało odłożone na jesien :) pogonilem 17" Avusy i nabylem 18" sline'y (f*ck ciezko jezdzi sie na tych drogach) oraz musialem kupic drugie radio bo z poprzedniego nacieszylem sie moze 1,5 miesiaca. tak wiec kolejne prawie 5 stówek w plecy :( a miały być tarcze i klocki 320/288 :/ takze nie lenie sie tylko funduszy i czasu brakuje. nie kazdy ma tyle wolnego czasu :P

Opublikowano

Spoko Daniel, wiem że nie jest lekko dlatego żartowałem :wink: skoro masz już graty, to połowa sukcesu :wink:

Opublikowano
Tomku, jak nazbieralem gratów w zeszłym roku to w kwietniu i maju tego roku duzo nagrzebalem sie ;) z zew sline'a został mi tylko przedni zderzak do złożenia. do lipca czekałem na szyny do przykrecenia spryskow wiec i zderzak zostawilem nie ruszony dajac jedynie do pomalowania elementy dla lakiernika. wakacje to czas urlopu i okazyjnej pracy za granicą wiec majsterkowanie zostało odłożone na jesien :) pogonilem 17" Avusy i nabylem 18" sline'y (f*ck ciezko jezdzi sie na tych drogach) oraz musialem kupic drugie radio bo z poprzedniego nacieszylem sie moze 1,5 miesiaca. tak wiec kolejne prawie 5 stówek w plecy :( a miały być tarcze i klocki 320/288 :/ takze nie lenie sie tylko funduszy i czasu brakuje. nie kazdy ma tyle wolnego czasu :P

spoko spoko to byl tylko zart:decayed:ja sam tez za wiele czasu na modzenie nie mam i robie ile moge,wiadomo zycie

Opublikowano

O ile u mnie z czasem i chęciami jest jeszcze spoko to gorzej z kasą na to :kwasny:

Opublikowano
Działa ale chyba z miesiąc nie działał...

Albo i więcej bo czesto wchodziłem sprawdzałem i nic aż wczoraj lukłem i działało :decayed:

Opublikowano

Panowie kuriera zamówić tu : https://sendit.pl/logowanie ???? Czy macie jakieś lepsze źródło ?

Opublikowano
Panowie kuriera zamówić tu : https://sendit.pl/logowanie ???? Czy macie jakieś lepsze źródło ?

Ja ostatnio jak felgi wysyłałem to na www.kurjerzy.pl

Opublikowano

A co wysyłasz?? ja mam w Fedexie za pakę do 30kg 12zł:kox:

Opublikowano

dokładkę s-line :wink:

Opublikowano
dokładkę s-line :wink:

To zaiwaniaj na pocztę za 25zł będziesz miał już pobraniówkę bo to lekkie jest i nie ma więcej jak 1,5m:wink:

Opublikowano

oj ma ze 2 metry tak mam zapakowane :decayed:

---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------

kurier DPD 17zł :decayed:

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ----------

wejdzie pod 320 to :7Jx16 ET35 5x112 ??

Opublikowano

Józek, ale zabierze Ci to kurier? Musisz to zapakować w pudełko i w ogóle, przerabiałem ten problem jakiś czas temu :)

Opublikowano

jest obłożone kartonem, zastreczowane i myślę że powinien to zabrać, w najgorszym przypadku pojadę na pocztę :decayed:

Opublikowano

Daniel nawet nie wkurwiaj...jak to zrobiłeś?? pisz tu szybko!! PROSZĘ :decayed:

Opublikowano

jutro spiący jestem :decayed: