Opublikowano 13 Września 201312 l Karol nie wiem i co kaman z tymi długosciami:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Foto:
Opublikowano 13 Września 201312 l Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox: Ktoś używa?
Opublikowano 13 Września 201312 l Karol nie wiem i co kaman z tymi długosciami:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Foto: http://imageshack.us/a/img839/795/tphm.jpg długość to nie problem można wyrównać ,ale średnica 1cm to sporo, mniejszy przepływ spalin
Opublikowano 13 Września 201312 l Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox:Ktoś używa? ING ma fajną apkę na androida
Opublikowano 13 Września 201312 l Każde konto internetowe pokazuje stan konta ja polecam Alior Sync też spoko ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ---------- Karol nie wiem i co kaman z tymi długosciami:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Foto: http://imageshack.us/a/img839/795/tphm.jpg długość to nie problem można wyrównać ,ale średnica 1cm to sporo, mniejszy przepływ spalin masz racje w pon. odsyłam.
Opublikowano 13 Września 201312 l Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox:Ktoś używa? ING ma fajną apkę na androida dokładnie. Biggman kaske wysłałem Dzieki Marcino87 Dzięki. Jeszcze tylko zderzak muszę znaleść i podpis mogę zmienić na-jeba...ć allegro.
Opublikowano 13 Września 201312 l AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie
Opublikowano 13 Września 201312 l Każde konto internetowe pokazuje stan konta ja polecam Alior Sync też spoko---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ---------- Karol nie wiem i co kaman z tymi długosciami:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Foto: http://imageshack.us/a/img839/795/tphm.jpg długość to nie problem można wyrównać ,ale średnica 1cm to sporo, mniejszy przepływ spalin masz racje w pon. odsyłam. ile takowe końcówki złotówek są warte?
Opublikowano 13 Września 201312 l AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem
Opublikowano 13 Września 201312 l Karol to koleś lipe odjebał że Ci dwie różne przysłał memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 13 Września 201312 l AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem A sprzedawca powie że mupękła jedna i koło ..uja mu bedzie latalo . Ja tak zdeś kupiłem z pdc i co 2 tygodnie czekania negatyw a zderzaka brak.
Opublikowano 13 Września 201312 l AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem A sprzedawca powie że mupękła jedna i koło ..uja mu bedzie latalo . Ja tak zdeś kupiłem z pdc i co 2 tygodnie czekania negatyw a zderzaka brak. Z jedną pękniętą to i tak by była dobra cena:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 13 Września 201312 l Wiem. Chodzi o tłumaczenie sprzedającego. Generalnie widzę że handlarzy z allegro wali jeden negatyw w tą czy w tamtą
Opublikowano 13 Września 201312 l Wiem. Chodzi o tłumaczenie sprzedającego. Generalnie widzę że handlarzy z allegro wali jeden negatyw w tą czy w tamtą Powinni im kurfa blokować blokować te konta. Ja też kiedyś kupiłem zderzak na tył i był na 2 kominy na zdjęciu a tu od diesla przysłali:facepalm: Oczywiście zwrócić nie chcieli. Wjebałem negatywa fest ale co to dało. Na szczęscie zderzak pchnąłem:decayed: Hammer dużo się płaci za obsługę konta ING?? Mam u nich ubezpieczenie:decayed: A konto służy mi jedynie do przelewów za stuff do Audicy:wink:
Opublikowano 13 Września 201312 l AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie
Opublikowano 13 Września 201312 l Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox:Ktoś używa? ING ma fajną apkę na androida dokładnie. Biggman kaske wysłałem Dzieki Marcino87 Dzięki. Jeszcze tylko zderzak muszę znaleść i podpis mogę zmienić na-jeba...ć allegro. Już doszła dzięki, F-ka leci do Domina przy najbliższej okazji Za końcówki dałem 220zł z przesyłką ---------- Post dopisany at 15:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ---------- Karol to koleś lipe odjebał że Ci dwie różne przysłałmemory five-wladi i wszystko jasne:) Towar w poniedziałek zwracam. Już wiem czemu dostałem 45mm zamiast 55mm, bo ich nie ma na stanie i trzeba czekać 10dni. Mógł zadzwonić powiedzieć a nie wysyłać byle co Podziękowałem i zamówiłem już od kogoś innego ---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:14 ---------- AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem nic temu sprzedawcy nie zrobisz, a sądzić się o takie sprawy czy jest sens? Z drugiej strony nie ma się co bogacić na czyimś nieszczęściu, to też człowiek, mógł się pomylić
Opublikowano 13 Września 201312 l pany na szczęście okazało się że tylko czujnik oleju ten w misce olejowej wstępnie, na szczęście nie pompa
Opublikowano 13 Września 201312 l pany na szczęście okazało się że tylko czujnik oleju ten w misce olejowej wstępnie, na szczęście nie pompa A nie mówiłem Dobrze że już temat ogarnaleś. ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ---------- Marcinek co tam jeszcze chcesz ? Sent from my телефон Zderzak z es or s-line i podwyżkę Z towaru deficytowego to chyba tylko nakladki rs4 ale to nowe sobie kupię. O wiem uchwyt na kubek sam mechanizm i esp ładne.
Opublikowano 13 Września 201312 l narazie zdiagnozowane ogarniętę będzie dopiero na początku następnego tygodnia bo mechanik robotą za***any