Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ING konto darmowe - mam i polecam :wink:

Tapnięte z SGS III

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tapnięte z SGS III

Gitfa dostałeś?? Czy nie widziałeś się z Frosty`m?

Opublikowano

Tapnięte z SGS III

To nie masz konta w swoim banku ;)?

Sent from my телефон

Opublikowano

TY BANKOWIEC gwint założyłeś??

Opublikowano
TY BANKOWIEC gwint założyłeś??

Ja woll ale zjebany jest:facepalm: gościu nie skręcał go niżej( mówił że nie potrzebował) a on dalej skręcić się nie da:kwasny: Ale pilnikiem sobie ogarnę bo nie jest źle a połowę kasy wyłudziłem od niego z powrotem:kox:

Tylko jak to ja jak biorę się za mechanikę pozrywałem gwinty w jednym górnym mocowaniu amora:doh:

Opublikowano

Slij mi tu foty sesemesikiem na pędzie. Amory z b5 przód pasują do b6? Jak to tam upchales? Sprężyny też z b5? Tył z b6?

Opublikowano
Slij mi tu foty sesemesikiem na pędzie. Amory z b5 przód pasują do b6? Jak to tam upchales? Sprężyny też z b5? Tył z b6?

Ta tył mam z B6 komplecik KW a przód od B5 weitec:kox: Nosb instruktażu udzielał:wink: Przód całe kopyto masuje tylko zmieniasz górne mocowanie na to z B6 i na dole po podładce we widełki amora i po robocie:wink:

Koza nadal jeszcze bo nie mam czasu na ogranięcie tego:kwasny: Jak zrobie to cyknę foto:wink: BTW u mnie na wsi będzie w następnym tygodniu B6 na rozbiórke może coś ciekawego trafię:naughty:

Opublikowano
to jest tylko w zestawie z osłoną z tego co widze:

8E0863351E6PS - bez grzania

8E0863351G5PR - z grzaniem kanapy

Dzięki. Szukam z grzanymi d*pami jak nie,kupię ssm w aso. :doh:

---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ----------

Patrzyłem pare stron tu w temacie- myślałem że nie da się tu spamu najebać ale daliscie radę. Marcino87 i Tygrysica miszczostwo :polew:

Opublikowano
to jest tylko w zestawie z osłoną z tego co widze:

8E0863351E6PS - bez grzania

8E0863351G5PR - z grzaniem kanapy

Dzięki. Szukam z grzanymi d*pami jak nie,kupię ssm w aso. :doh:

---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ----------

Patrzyłem pare stron tu w temacie- myślałem że nie da się tu spamu najebać ale daliscie radę. Marcino87 i Tygrysica miszczostwo :polew:

Przegoniłem cie z postami w temacie:naughty: Ociągasz się:decayed: Jozek numer 1 jest nadal:wink:

Opublikowano

Bravo :kox:

Slij foto nie pier.ol :polew:

Ps. Józek to stary Spamer zaraz mu bana,na,forum zalatwię i spokojnie go scigniemy.

Opublikowano

Miałem zapytać...jak jest dpf usunięty to coś może wyskakiwać na fisie np jakaś informacja...chodzi o passata. Kumpel kupił i niby dpf miał być usunięty a ostatnio wyświetliło mu coś na fisie związene z dpf-em. W sumie nic innego nie wyświetla, żadne inne kontrolki o co kaman?

Opublikowano
Miałem zapytać...jak jest dpf usunięty to coś może wyskakiwać na fisie np jakaś informacja...chodzi o passata. Kumpel kupił i niby dpf miał być usunięty a ostatnio wyświetliło mu coś na fisie związene z dpf-em. W sumie nic innego nie wyświetla, żadne inne kontrolki o co kaman?

Ten lepek co Ci robil zegary w sterowniku silnika na stole wywala keszcze dpf ze po nim znaku nie ma ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

Ten lepek co Ci robil zegary w sterowniku silnika na stole wywala keszcze dpf ze po nim znaku nie ma ;)

Sent from my телефон

No ok tylko jak sprawdzić ewentualnie czy go rzeczywiście nie ma... i co z tym komunikatem o dpf-ie coś tam jest napisane że trzeba w instrukcji przeczytać
Opublikowano

Kurde nikt nie ma ściągacza do sprężyn ze znajomych a jak pojechałem do znajomego mechanika to 300 zł zawołał, ale jutro o 10 bym samochód podstawił i po robocie o 14 odebrał :facepalm:

Teraz nie wiem, czy czekać aż ogarnę ściągacz (kumpel by mi pomógł), czy oddać auto :doh:

Opublikowano

300? Za co? Mi za wymiane amatorów krzykneli 80zł.

Opublikowano

W d*pie, zamówiłem ściągacze do sprężyn :decayed:

Opublikowano
Kurde nikt nie ma ściągacza do sprężyn ze znajomych a jak pojechałem do znajomego mechanika to 300 zł zawołał, ale jutro o 10 bym samochód podstawił i po robocie o 14 odebrał :facepalm:

Teraz nie wiem, czy czekać aż ogarnę ściągacz (kumpel by mi pomógł), czy oddać auto :doh:

Mówiłem że roboty jest:naughty:

Opublikowano

E tam, we dwójke chwila moment :decayed:

Opublikowano

przy tyle nie ma wiele roboty to co przy przodzie tyle sie najebalem z wyjęciem i jeszcze śruby przy wahaczach nie wytrzymywały i trzeba było wytaczać i pierwszy i ostatni raz wymieniałem przednie sprężyny z amorami

Opublikowano

Rezał ktoś przycisk do ryglowania drzwi w tunelu usa? Jakis diy ktoś widział?