Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Karol nie wiem i co kaman z tymi długosciami:confused:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Foto: :wink:

tphm.jpg

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox:

Ktoś używa?

Opublikowano

http://imageshack.us/a/img839/795/tphm.jpg

długość to nie problem można wyrównać ,ale średnica 1cm to sporo, mniejszy przepływ spalin

Opublikowano
Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox:

Ktoś używa?

ING ma fajną apkę na androida :wink:

Opublikowano

Każde konto internetowe pokazuje stan konta :wink: ja polecam Alior Sync też spoko

---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ----------

długość to nie problem można wyrównać ,ale średnica 1cm to sporo, mniejszy przepływ spalin

masz racje w pon. odsyłam.

Opublikowano

Ktoś używa?

dokładnie.

:siema:

Biggman kaske wysłałem Dzieki Marcino87 Dzięki.

Jeszcze tylko zderzak muszę znaleść i podpis mogę zmienić na-jeba...ć allegro.

Opublikowano
Każde konto internetowe pokazuje stan konta :wink: ja polecam Alior Sync też spoko

---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ----------

masz racje w pon. odsyłam.

ile takowe końcówki złotówek są warte? :decayed:
Opublikowano

ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem :decayed:

Opublikowano

Karol to koleś lipe odjebał że Ci dwie różne przysłał:thumbdown:

Opublikowano

ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem :decayed:

A sprzedawca powie że mupękła jedna i koło ..uja mu bedzie latalo :thumbdown:. Ja tak zdeś kupiłem z pdc i co 2 tygodnie czekania negatyw a zderzaka brak.

Opublikowano

A sprzedawca powie że mupękła jedna i koło ..uja mu bedzie latalo :thumbdown:. Ja tak zdeś kupiłem z pdc i co 2 tygodnie czekania negatyw a zderzaka brak.

Z jedną pękniętą to i tak by była dobra cena:thumbup:

Opublikowano

Wiem. Chodzi o tłumaczenie sprzedającego. Generalnie widzę że handlarzy z allegro wali jeden negatyw w tą czy w tamtą :thumbdown:

Opublikowano
Wiem. Chodzi o tłumaczenie sprzedającego. Generalnie widzę że handlarzy z allegro wali jeden negatyw w tą czy w tamtą :thumbdown:

Powinni im kurfa blokować blokować te konta. Ja też kiedyś kupiłem zderzak na tył i był na 2 kominy na zdjęciu a tu od diesla przysłali:facepalm: Oczywiście zwrócić nie chcieli. Wjebałem negatywa fest ale co to dało. Na szczęscie zderzak pchnąłem:decayed:

Hammer dużo się płaci za obsługę konta ING?? Mam u nich ubezpieczenie:decayed: A konto służy mi jedynie do przelewów za stuff do Audicy:wink:

Opublikowano

Ktoś używa?

dokładnie.

:siema:

Biggman kaske wysłałem Dzieki Marcino87 Dzięki.

Jeszcze tylko zderzak muszę znaleść i podpis mogę zmienić na-jeba...ć allegro.

Już doszła dzięki, F-ka leci do Domina przy najbliższej okazji :wink:

Za końcówki dałem 220zł z przesyłką

---------- Post dopisany at 15:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ----------

Karol to koleś lipe odjebał że Ci dwie różne przysłał:thumbdown:

Towar w poniedziałek zwracam. Już wiem czemu dostałem 45mm zamiast 55mm, bo ich nie ma na stanie i trzeba czekać 10dni. Mógł zadzwonić powiedzieć a nie wysyłać byle co :facepalm: Podziękowałem i zamówiłem już od kogoś innego

---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:14 ----------

nic temu sprzedawcy nie zrobisz, a sądzić się o takie sprawy czy jest sens? Z drugiej strony nie ma się co bogacić na czyimś nieszczęściu, to też człowiek, mógł się pomylić

Opublikowano

pany na szczęście okazało się że tylko czujnik oleju ten w misce olejowej wstępnie, na szczęście nie pompa :banan:

Opublikowano

Marcinek co tam jeszcze chcesz ;)?

Sent from my телефон

Opublikowano
pany na szczęście okazało się że tylko czujnik oleju ten w misce olejowej wstępnie, na szczęście nie pompa :banan:

A nie mówiłem :polew:

Dobrze że już temat ogarnaleś.

---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ----------

Marcinek co tam jeszcze chcesz ;)?

Sent from my телефон

Zderzak z es or s-line i podwyżkę :banan:

Z towaru deficytowego to chyba tylko nakladki rs4 ale to nowe sobie kupię. O wiem uchwyt na kubek sam mechanizm i esp ładne.

Opublikowano

narazie zdiagnozowane ogarniętę będzie dopiero na początku następnego tygodnia bo mechanik robotą za***any