biggman Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Karol nie wiem i co kaman z tymi długosciami:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Foto:
Wandej Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox: Ktoś używa?
greg2505 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Karol nie wiem i co kaman z tymi długosciami:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Foto: http://imageshack.us/a/img839/795/tphm.jpg długość to nie problem można wyrównać ,ale średnica 1cm to sporo, mniejszy przepływ spalin
H4mm3R Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox:Ktoś używa? ING ma fajną apkę na androida
biggman Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Każde konto internetowe pokazuje stan konta ja polecam Alior Sync też spoko ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ---------- Karol nie wiem i co kaman z tymi długosciami:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Foto: http://imageshack.us/a/img839/795/tphm.jpg długość to nie problem można wyrównać ,ale średnica 1cm to sporo, mniejszy przepływ spalin masz racje w pon. odsyłam.
MARCIN607 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox:Ktoś używa? ING ma fajną apkę na androida dokładnie. Biggman kaske wysłałem Dzieki Marcino87 Dzięki. Jeszcze tylko zderzak muszę znaleść i podpis mogę zmienić na-jeba...ć allegro.
jozek726 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie
MARCIN607 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Każde konto internetowe pokazuje stan konta ja polecam Alior Sync też spoko---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ---------- Karol nie wiem i co kaman z tymi długosciami:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) Foto: http://imageshack.us/a/img839/795/tphm.jpg długość to nie problem można wyrównać ,ale średnica 1cm to sporo, mniejszy przepływ spalin masz racje w pon. odsyłam. ile takowe końcówki złotówek są warte?
fantowski Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem
wladi Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Karol to koleś lipe odjebał że Ci dwie różne przysłał memory five-wladi i wszystko jasne:)
MARCIN607 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem A sprzedawca powie że mupękła jedna i koło ..uja mu bedzie latalo . Ja tak zdeś kupiłem z pdc i co 2 tygodnie czekania negatyw a zderzaka brak.
wladi Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem A sprzedawca powie że mupękła jedna i koło ..uja mu bedzie latalo . Ja tak zdeś kupiłem z pdc i co 2 tygodnie czekania negatyw a zderzaka brak. Z jedną pękniętą to i tak by była dobra cena:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
MARCIN607 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Wiem. Chodzi o tłumaczenie sprzedającego. Generalnie widzę że handlarzy z allegro wali jeden negatyw w tą czy w tamtą
Wandej Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Wiem. Chodzi o tłumaczenie sprzedającego. Generalnie widzę że handlarzy z allegro wali jeden negatyw w tą czy w tamtą Powinni im kurfa blokować blokować te konta. Ja też kiedyś kupiłem zderzak na tył i był na 2 kominy na zdjęciu a tu od diesla przysłali:facepalm: Oczywiście zwrócić nie chcieli. Wjebałem negatywa fest ale co to dało. Na szczęscie zderzak pchnąłem:decayed: Hammer dużo się płaci za obsługę konta ING?? Mam u nich ubezpieczenie:decayed: A konto służy mi jedynie do przelewów za stuff do Audicy:wink:
patryk10015 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie
biggman Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Pany chciałbym założyć sobie konto netowe takie żeby można było z telefonu je obsługiwać. Co polecacie?? Bodajże eurobank ma taką opcję że pokazuje w tel. stan konta:kox:Ktoś używa? ING ma fajną apkę na androida dokładnie. Biggman kaske wysłałem Dzieki Marcino87 Dzięki. Jeszcze tylko zderzak muszę znaleść i podpis mogę zmienić na-jeba...ć allegro. Już doszła dzięki, F-ka leci do Domina przy najbliższej okazji Za końcówki dałem 220zł z przesyłką ---------- Post dopisany at 15:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ---------- Karol to koleś lipe odjebał że Ci dwie różne przysłałmemory five-wladi i wszystko jasne:) Towar w poniedziałek zwracam. Już wiem czemu dostałem 45mm zamiast 55mm, bo ich nie ma na stanie i trzeba czekać 10dni. Mógł zadzwonić powiedzieć a nie wysyłać byle co Podziękowałem i zamówiłem już od kogoś innego ---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:14 ---------- AUDI A4 B6 B7 LISTWY DOLNE DRZWI KOMPLET S-LINE (3547351260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.komplet listw wrócił na allegro w "normalnej" cenie ciekawe jak sie dogadał z kupującym . ja bym nie popuścił temu sprzedawcy, opis jest opisem nic temu sprzedawcy nie zrobisz, a sądzić się o takie sprawy czy jest sens? Z drugiej strony nie ma się co bogacić na czyimś nieszczęściu, to też człowiek, mógł się pomylić
patryk10015 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 pany na szczęście okazało się że tylko czujnik oleju ten w misce olejowej wstępnie, na szczęście nie pompa
Marcino87 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Marcinek co tam jeszcze chcesz ? Sent from my телефон
MARCIN607 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 pany na szczęście okazało się że tylko czujnik oleju ten w misce olejowej wstępnie, na szczęście nie pompa A nie mówiłem Dobrze że już temat ogarnaleś. ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ---------- Marcinek co tam jeszcze chcesz ? Sent from my телефон Zderzak z es or s-line i podwyżkę Z towaru deficytowego to chyba tylko nakladki rs4 ale to nowe sobie kupię. O wiem uchwyt na kubek sam mechanizm i esp ładne.
patryk10015 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 narazie zdiagnozowane ogarniętę będzie dopiero na początku następnego tygodnia bo mechanik robotą za***any
Rekomendowane odpowiedzi