Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

harry19-19 stówka :wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
O prosze nie jestem jedynym mundurowym tutaj :P powiem tak bylem juz kilka razy w holandii i zastanawiam sie powaznie nad tym czy nie wyjechac tu i co ze po 15 latach ale zalosne 1500zl z tego chaty nie splaci sie i rodziny nie utrzyma a tam 1500 to ja mam w niecale 5dni

ale to ktoś musi z samej emerytury żyć można przecież dorobić sobie i wtedy pokaźna suma wyjedzie a po drugie spora odprawa jest w woju jak mój wuj odchodził

Tak jak serfin wspominał że po 15 latach są grosze ale chyba nie zamierza leżeć ujem do góry i żyć z gównianej emerytury:facepalm: jak jak się zdecyduje to na 100% będę dalej tyrał bo garbaty nie jestem a kasy na rezanie potrzeba:decayed: więc nie podniecam mi się tu proszę i do roboty:grin:

---------- Post dopisany at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ----------

Harry zgredku stófka leci...:decayed: tak jak to powiedział Dj Kriss "życzę przede wszystkim zdrowia a resztę sobie kupicie":grin::wink:

Opublikowano

no popracuje ze dwa miesiace a pozniej z miesiac walenia jest i tak na okrągło kobita z dzieciakiem się tylko przy nim męczy

Opublikowano
Chce ktoś tunel usa?? Czarny 250 . I szary też 250 z kw.

Kompletny ze wszystkimi plastykami?

chyba. dzisiaj ogarnę jak on wygląda. ale już Zemis mnie tu molestuje a jeszcze nie wiem czy samego szarego nie pchnąć dalej. tylko ten ręczny mnie odstrasza przed zostawieniem go dla siebie. Chociaż mój główny Rezacz mówi że ogarnie temat :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

ale jaja mechanik myślał że to oil pressure wywalalo bo pod konrolka tak pisalo jak check na zegarach sie wcisnelo a to sie okazalo że hamulce się kończą

http://a4-klub.pl/1-9-194/blad-fisie-oil-pressure-286649/

Opublikowano

harry 19-19 najlepszego :kox:

Opublikowano

ja również życzę wszystkiego najlepszego harry

Opublikowano
ale jaja mechanik myślał że to oil pressure wywalalo bo pod konrolka tak pisalo jak check na zegarach sie wcisnelo a to sie okazalo że hamulce się kończą

nie wierzę :polew:

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ----------

HARRY - 100lat!!

Opublikowano

Najlepszego Harry! :decayed:

Opublikowano

nie wierzę :polew:

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ----------

HARRY - 100lat!!

no ja też nie wierzę ale nigdy mi się to jeszcze nie zapalilo więc nie wiedziałem co sygnalizuje a mechanik tak stwierdził trudno najwyzej sie zmieni mechanika bo nastepnym razem jak cos poważniejszego się stanie to wymieni pół samochodu

Opublikowano

tak tak Tomek foty doszły i są w pyte nie wiem czy je wybierałeś pod moją osobę czy nie ale praktycznie na każdej fotce gdzies w kadrze wcisnęła się moja Adi :D

Opublikowano
tak tak Tomek foty doszły i są w pyte nie wiem czy je wybierałeś pod moją osobę czy nie ale praktycznie na każdej fotce gdzies w kadrze wcisnęła się moja Adi :D

no to gitara:thumbup1:

Opublikowano

Moze gdybym mial po sasiedzku jakiegos forumowicza to w koncu przy browarku wyrezalbym ten nieszczesny przedni zderzak sline fuuuuck :/ poki co musialem zamowic u Tom777 koncowki drazkow kier FEBI oraz odboje i oslony SACHS na tylne amorki sline'owe, nastepne beda 16' zimowki pod biedronki ;)

Opublikowano

Harry 20071218223613.jpg

Opublikowano

To i ja się dołączę :decayed: sto lat Harry19-19 :decayed::drunk:

Opublikowano

pije Twoje zdrowie Harry :drinks:

Opublikowano

Harry stówka :banan:

Opublikowano

FROSTYYYY JESTEŚ ???

kostka po prawej stronie koloru nie pamiętam ale ta bliżej radia nie drzwi chyba zielona :wink:

pin 19 i 18 -

pin 2 i 3 +

i zegary Ci startują z testem :naughty:

Opublikowano
frostyyyy jesteś ???

Kostka po prawej stronie koloru nie pamiętam ale ta bliżej radia nie drzwi chyba zielona :wink:

Pin 19 i 18 -

pin 2 i 3 +

i zegary ci startują z testem :naughty:

ocb??