Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wladi siusiaku

bentley wheels on Tumblr

:naughty:

O karwaaaa :slina::slina::slina::slina::slina:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kto oprócz Domina jeździ zimą na 225/40 r18??

mam zamiar kupić i nie wiem czy warto na zimę :decayed:

Siemian i Fly latają zimą na 18tkach.

siemian lata na 19tkach :wink:

a Ty na jakich latasz zimą ??

mi ciezko oceniac jazda na 18 w zime, bo od samego poczatku jak mam B6 to jezdze w zimie minimum na 17" 225, na pewno czuc szersza gume... ale mam tez quattro, nie wiem jak sie prowadzi FWD.

Opublikowano

Wczoraj wróciłem o 3:30 z warsztatu i zgadnijcie co... Chyba nie muszę pisać? :facepalm:

Górnych wahaczy nie dało się odkręcić, ani przy zwrotnicy ani przy mocowaniu górnym amora no to krótka decyzja wypieprzam all, wyjąłem cały amor z zwrotnicą itd. zamontowałem nowy amorek (stara nakrętka z amora nie pasowała do nowego) z powrotem i coś wali jakbym młotem po karoserii napieprzał.

Normalnie rozpacz :facepalm:

Opublikowano
Wczoraj wróciłem o 3:30 z warsztatu i zgadnijcie co... Chyba nie muszę pisać? :facepalm:

Całość się udało zrobić?:decayed:

Kiedyś jeździłem chwilę w zimę na 17` 225/45 i było za***iście:good: Gorsza jest 15` bo niby węższa ale żeby jakoś lepiej drogi się trzymała i ruszała z zaspy to nie:wink:

Opublikowano

Musielibyśmy Cię nie znać :whistling::kwasny:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::doh:

amorki srolki - YouTube

Sam przód, na tył nie miałem już nerwów i siły bo rano do roboty trzeba było iść.

Fajnie siadło ale co z tego jak coś spieprzone jest.

Opublikowano
Kto oprócz Domina jeździ zimą na 225/40 r18??

mam zamiar kupić i nie wiem czy warto na zimę :decayed:

Siemian i Fly latają zimą na 18tkach.

siemian lata na 19tkach :wink:

a Ty na jakich latasz zimą ??

Były 16, 17 a teraz będą 18stki :wink:

no to jak u mnie były 15, potem 16 ale 17 już nie będzie...idę prosto na 18" :wink:

Felgi już masz? bo ja jeszcze szukam

tez nie mam ale w najgroszym przypadku pojda te co mam teraz na lato :decayed:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::doh:

amorki srolki - YouTube

Czegoś zapomniał założyć?:decayed:

Opublikowano

Wszystko założone... Obstawiam, że amortyzator na tym górnym mocowaniu jest za słabo przykręcony i tam ma luz?

Opublikowano
Wszystko założone... Obstawiam, że amortyzator na tym górnym mocowaniu jest za słabo przykręcony i tam ma luz?

No tak to miałem i ja przy zakładaniu gwintu:decayed: Albo podkładki nie zapodałeś z którejś strony:wink: Od dołu gruba na górze cienka:wink:

Opublikowano

No tak to miałem i ja przy zakładaniu gwintu:decayed: Albo podkładki nie zapodałeś z którejś strony:wink: Od dołu gruba na górze cienka:wink:

Oglądałeś filmik?

Na dół dałem tą grubą, ale na górze żarnej nie było... :kwasny:

Opublikowano
to nie to, twoja OOOO po prostu łamie sie na pół....

:polew:

obstawiam to co ty góra amora jest luźna :whistling:

Opublikowano

Oglądałeś filmik?

Na dół dałem tą grubą, ale na górze żarnej nie było... :kwasny:

Ta identycznie napird.lalo:decayed: Amortyzator musi być skręcony do końca aż ściśnie trochę to gume bo tak to będzie tłuc:kwasny:

Opublikowano

Kurcze to ja myślałem, że fest to skręciłem...

Generalnie to jedną śrubę faktycznie słabo skręciłem i to ona tak mega wali, prawy amorek. Lewy dociągnąłem tak że prawie 1cm gwintu wyszedł z nakrętki i on stuka też, ale duuuuużo mniej.

Pewnie faktycznie za słabo ściągnięte i tyle, jak się ułożyło wszystko to tam luz powstał i wali.

Znowu rozpinać wahacze, wyciągać zwrotnice itd.. karwa mać :facepalm:

Opublikowano

4r0q.jpg

wk3o.jpg

c5ua.jpg

78wp.jpg

8cou.jpg

Opublikowano
Kurcze to ja myślałem, że fest to skręciłem...

Generalnie to jedną śrubę faktycznie słabo skręciłem i to ona tak mega wali, prawy amorek. Lewy dociągnąłem tak że prawie 1cm gwintu wyszedł z nakrętki i on stuka też, ale duuuuużo mniej.

Pewnie faktycznie za słabo ściągnięte i tyle, jak się ułożyło wszystko to tam luz powstał i wali.

Znowu rozpinać wahacze, wyciągać zwrotnice itd.. karwa mać :facepalm:

współczuje bo wiem ile przy tym roboty tyle że Ja nie musiałem drugi raz rozkręcać:banan:

Opublikowano

ja od tyłu zacząłem jak wymienialem bo jak bym przod zobaczył że tyle roboty to bym wogole nie wymienial i spowrotem sprzedal:grin: